Jump to content

Βάψιμο κουτιού by performer

performer

Recommended Posts

• Replies 56
  • Created
  • Last Reply
Σου ξεφυγε λιγο μπογια στο τραπεζι ... μαμά γκ@μισει εσενα τωρα! :p

Έλιωσα :hehe::hehe::happy2::tongue:

Βασικά κανένα μισάωρο...Όλο το βάψιμο το κάνατε στο μπαλκόνι?Φύσαγε εκείνη την ώρα?

Ρωτάω γιατί μπορεί να αφήσει χνούδια

όλα καλά μέχρι εδώ όπως και σε εμενα με το armor αλλα το δικό σας που του περάσατε

μονο σπρέυ χωρίς καν αστάρι και βερνίκι θα κρατήσει στις

γρατζουνιές όταν θα μπούνε τα πράγματα μέσα?:innocent:

Γενικά ρωτάω όχι για το συγκεκριμένο κουτί που βάψατε μονο:eek:

Βασικά τρίψιμο, αστάρωμα, πρώτη φορά μπογιά, ξάνα αστάρωμα και μετά το δεύτερο χέρι μπογιάς.

Θα ηταν ωραίο αμα έκανε κάποιος έναν οδηγό γιατί και εγώ σκοπεύω να βάψω το Stacker μου και δεν θέλω να το γα****

Βασικά τρίψιμο, αστάρωμα, πρώτη φορά μπογιά, ξάνα αστάρωμα και μετά το δεύτερο χέρι μπογιάς.

+1 Μόνο χρώμα κατευθείαν πάνω στο μέταλλο θα φύγει σαν βούτυρο.

και μετά αν θέλετε βάζετε mat η γυαλιστερό βερνίκι λόγο του ότι το βερνίκι

δεν αφήνει την μπογιά (Srey) να φύγει πάνω από το κουτί.. κάντε μια δοκιμη:flex:

ασταρι σε spray?

αστάρι σε prey υπάρχει 3 χρώματα άσπρο γκρι και μαύρο διαλέγεις εσύ:p

και περνάς αστάρι 2 φορες το κουτί που πρώτα prpei να το έχεις τρίψει

με γυαλόχαρτο όχι πολύ χοντρό απλά να κάνει κάποιες γραμμές

για να κάτσουν όλα αυτά που θες να βάλεις:magic:

άχρωμο αστάρι δεν ξέρω αν υπάρχει εγώ απότι ρώτησα αυτά μου είπανε...

αλλα το άχρωμο τι να το κανεις αφού θα πέσει μπογιά από πάνω?:tw:

Αν πχ ήθελες απαλό ροζ ή γενικότερα κάποιο απαλό χρώμα στο κουτί η μόνη λύση είναι το άχρωμο, μιας και τα άλλα θα σου κατεβάζουν τους τόνους.

Και για το τρίψιμο, καλύτερα ένα 200 γυαλόχαρτο για να ξύσεις ουσιαστικά την μπογιά ή το επενδυτικό υλικό που είχε επάνω προηγουμένως.

παιδια να σας ρωτισω κατι.τωρα που περασα το χρωμα κατευθειαν υπαρχει καποια λυση π.χ βερνικι ή ασταρι και παλι βαψιμο ή πρεπει να το τριψω και φτου απο την αρχη?

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.