fanisk Φεβρουάριος 27, 2005 #61 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 27, 2005 Αρχική απάντηση από isonΑυτα .....εχω μεγαλη περιεργεια για το nick του ea6gka.... Αν θυμαμαι καλα ειναι το ονομα του g, το επωνυμο του ka, 6 το τμημα του στο πανεπιστημιο κ το ea ηταν το τμημα που σπυδαζε(κατι με περιβαλλον νομιζω?) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Panzos Φεβρουάριος 27, 2005 #62 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 27, 2005 Το δικο μου ειναι απλα το Παναγιωτης στα ποντιακα . Link to comment Share on other sites More sharing options...
ea6gka Φεβρουάριος 27, 2005 #63 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 27, 2005 Αρχική απάντηση από fANiS_K Αν θυμαμαι καλα ειναι το ονομα του g, το επωνυμο του ka, 6 το τμημα του στο πανεπιστημιο κ το ea ηταν το τμημα που σπυδαζε(κατι με περιβαλλον νομιζω?) ακριβως , μπραβο φανη τρομερη μνημη. Ηταν το login στο πανεπιστημιο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LordOfRings Φεβρουάριος 27, 2005 #64 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 27, 2005 ακουγα ενα φεγγάρι Bilind Gurdian και απο εκει πηρα τO nick απο το song The Lord Of The Rings ε μετα βγήκαν και οι ταινίες... και ήτνα φοβερες,, δεν εβαλα "the" γιατι θα ήταν τεράστιο ..,. :p:p Link to comment Share on other sites More sharing options...
Battosai Φεβρουάριος 27, 2005 #65 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 27, 2005 Από τον Kenshin [ the legendary Hitokiri ] ήρωα του ιαπωνικού κόμικ SamuraiX. Η ορθογραφία του Battosai παίζεται [ Το έχω συναντήσει Batoussai, Battousai κ.α. ]. Απλά το Battosai μου φάνηκε πιο εύηχο. Αρχική απάντηση από ea6gka [Σήμερα, στις 01:39] ακριβως , μπραβο φανη τρομερη μνημη. Ηταν το login στο πανεπιστημιο. Και πως διαβάζεται? Link to comment Share on other sites More sharing options...
schumifer Φεβρουάριος 28, 2005 #66 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 28, 2005 2 συνθετικά.πρώτον = εγώ θελω να νικάω .κι άμα το αμάξι δεν είναι το καλύτερο θα πατήσω πιο πολύ το γκάζι.Κι όταν κλαίγονται αυτοί που τώρα θαυμάζουν τη θαυμάσια αεροδυναμική του πίσω πτερυγίου μου ας θυμηθούν ότι όταν εγώ κυνήγαγα τους καλύτερους δεν κώλωσα πουθενά.δεύτερον = η καλύτερα οργανωμένη ομάδα στη φόρμουλα 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
H.A.Balafoutre Φεβρουάριος 28, 2005 #67 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 28, 2005 Αρχική απάντηση από schumifer [Σήμερα, στις 06:30] 2 συνθετικά. πρώτον = εγώ θελω να νικάω .κι άμα το αμάξι δεν είναι το καλύτερο θα πατήσω πιο πολύ το γκάζι.Κι όταν κλαίγονται αυτοί που τώρα θαυμάζουν τη θαυμάσια αεροδυναμική του πίσω πτερυγίου μου ας θυμηθούν ότι όταν εγώ κυνήγαγα τους καλύτερους δεν κώλωσα πουθενά. δεύτερον = η καλύτερα οργανωμένη ομάδα στη φόρμουλα 1 Τέλειος. Σου αφιερώνω το Avatar μου. Πες τα Χρυσόστομε. P.S. This too..... Πίσω από την Enzo είναι η Galleria dell Vento της Ferrari. Στα ελληνικά η Αεροδυναμική Σήραγγα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sotiris Φεβρουάριος 28, 2005 #68 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 28, 2005 mclaren από εποχής senna άθλιοι φεραρόβιοι. αφιερωμένο: Link to comment Share on other sites More sharing options...
netcrawler Φεβρουάριος 28, 2005 #69 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 28, 2005 Επειδή οι μηχανές αναζήτησης έχουν γίνει το δεξί μου χέρι εδώ και χρόνια το πήρα απο τα crawlers προγράμματα η scripts όπως θές τα λές που ψάχνουν νέες σελίδες..........και φυσικά απο το τρελό κόλλημα που έχω με τα δύκτια σε τέτοιο βαθμό που το έκανα και δουλειά μου.............. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Solid Snake Φεβρουάριος 28, 2005 #70 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 28, 2005 Εγω απο τον πιο γ@μιστερο ηρωα του καλυτερου βιντεοπαιχνιδιου στον κοσμο!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mut3 Φεβρουάριος 28, 2005 #71 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 28, 2005 Εγω απο ενα βιβλιο του William Gibson, οποιος το βρει κερδιζει (τιποτα).Neuromancer το βιβλιο, Wintermute μια τεχνητη νοημοσυνη, συνηθως το συντομευω σε Mute η Mut3 και ενιοτε ολοκληρο.Επισης χρησιμοποιω και το Count Zero καμια φορα ,αυτο σας το αφηνω να το βρειτε. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ChrisXP Φεβρουάριος 28, 2005 #72 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 28, 2005 Παιδιά εγώ από το όνομα και τα XP.Εδώ και καιρό ψάχνω ένα nick που να με αντιπροσοπεύει γιατί πλέον η μισή Λάρισα και όσοι με ξέρουν στο net με ξέρουν με αυτό το nick, οπότε αν κάποιος έχει καμιά ιδέα ας το πει. Βλέπετε είναι nick το οποίο χρησιμοποιώ και στην δουλειά μου.Στο lab γίνεται να το αλλάξω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fireknight Μάρτιος 1, 2005 #73 Κοινοποίηση Μάρτιος 1, 2005 Απο ενα rpg {Νοχ} πριν αρκετο καιρο .... προσφατα εμαθα οτι ετσι ονομαζεται ενα κρανος για πυροσβεστες Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spooky Μάρτιος 1, 2005 #74 Κοινοποίηση Μάρτιος 1, 2005 Αρχική απάντηση από ea6gka [27-02-2005 23:39] ακριβως , μπραβο φανη τρομερη μνημη. Ηταν το login στο πανεπιστημιο. ea6gka Σε ποιο πανεπιστημιο εισουν? Sunderland? Link to comment Share on other sites More sharing options...
R@tNET Μάρτιος 1, 2005 #75 Κοινοποίηση Μάρτιος 1, 2005 Το δικό μου... nick name χωρίζεται σε δύο λέξεις... το Rat και το NET... Το Rat γιατί ζούμε σε μια κοινωνία που πρέπει να είσαι αρουραίος για να επιζήσεις... και το NET από το NETWORK... :nuke: Link to comment Share on other sites More sharing options...
unseen Μάρτιος 1, 2005 #76 Κοινοποίηση Μάρτιος 1, 2005 απο το υπογειο που ειμαι χωμενος εδω στην δουλεια και δεν με βλεπει το φως του ηλιου.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
H.A.Balafoutre Μάρτιος 1, 2005 #77 Κοινοποίηση Μάρτιος 1, 2005 Αρχική απάντηση από sotiris [Χθες, στις 20:38] mclaren από εποχής senna άθλιοι φεραρόβιοι. αφιερωμένο: Σε παρακαλώ, είμαι και Ferrarόβιος και McLarenόβιος και Porscheόβιος, διότι έχω ένα φάκελo με φωτό από τα τρία ΑΠΟΛΥΤΟΣ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ. McLarenF1,Enzo,Porsche Carrera GT. Σόρρυ για το off topic. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tsunami Μάρτιος 1, 2005 #78 Κοινοποίηση Μάρτιος 1, 2005 Αρχική απάντηση από Solid Snake Εγω απο τον πιο γ@μιστερο ηρωα του καλυτερου βιντεοπαιχνιδιου στον κοσμο!!!! U r not alone!!!!:D:D Link to comment Share on other sites More sharing options...
LL_NEO Μάρτιος 1, 2005 #79 Κοινοποίηση Μάρτιος 1, 2005 Το NEO απο τον Neo του Matrix. Επειδή όμως συνέχεια στο Undernet υπήρχαν άλλοι 150 _ΝΕΟ_ __ΝΕΟ ??ΝΕΟ?? κτλ κτλ έπρεπε να κοτσάρω και κάτι άλλο.Προτίμησα να κολλήσω τα πρώτα δυο γράμματα του αγαπημένου μου εκείνο τον καιρό rapper του LL COOL J. LL = Ladies Love οπότε μου καραάρεσε. Το μόνο ντεφο είναι ότι πλέον μου θυμίζει την πρώην μου η οποία και πίστευε ότι το LL έχει να κάνει με το όνομα της και χαιρόταν. Αλλά τι να κάνω τώρα; Να αλλάξω το nick μου σε κάτι άλλο πχ Da Prezident? Μπα **** it θα το αφήσω ως έχει Link to comment Share on other sites More sharing options...
greekfragma Μάρτιος 2, 2005 #80 Κοινοποίηση Μάρτιος 2, 2005 Αρχική απάντηση από LL_NEO [Χθες, στις 23:10] Το μόνο ντεφο είναι ότι πλέον μου θυμίζει την πρώην μου η οποία και πίστευε ότι το LL έχει να κάνει με το όνομα της και χαιρόταν. οπως λεμε ΒeLL ucci:D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts