eleozz Φεβρουάριος 20, 2011 #201 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 20, 2011 βρε καλο ειναι δεν λεω αλλα σαν γορδιος δεσμος.... ενα γραμμα απο εδω ενα απο εκει ενα απο παραπερα οταν διαβασα το post σου μπερδεψα τα μπουτια μου Link to comment Share on other sites More sharing options...
juno12 Φεβρουάριος 20, 2011 #202 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 20, 2011 γεννημένος 12 ιουνίου, fan των juno reactor και του αιγάλεω f.c. με τη θύρα 12.τυχαίο; Link to comment Share on other sites More sharing options...
tommybertsen Αύγουστος 30, 2015 #203 Κοινοποίηση Αύγουστος 30, 2015 (edited) To ονομα μου ειναι Χρυσοστομος και με φωναζουν Τομμυ (ξερω ,αμερικανιά αλλα δε γ... ) Καποιος φιλος με φωναζε tommybertsen και μου κολλησε. Επειτα μου ειπε οτι ειναι απο εναν Νορβηγο ποδοσφαιριστη που αγωνιζοταν σε χαμηλες κατηγοριες της Νορβηγιας , και το ονομα του tommy berntsen. Χωρις τo n λοιπον , μου κολλησε και βαζω σχεδον παντου αυτο Ναι, ξερω , νεκρανασταση thread Έγινε επεξεργασία Αύγουστος 30, 2015 από tommybertsen Link to comment Share on other sites More sharing options...
GruntGR Αύγουστος 30, 2015 #204 Κοινοποίηση Αύγουστος 30, 2015 http://half-life.wikia.com/wiki/Hazardous_Environment_Combat_Unit Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gagar1n Αύγουστος 30, 2015 #205 Κοινοποίηση Αύγουστος 30, 2015 Απο τον γνωστό κοσμοναύτη!!!! [emoji4] Link to comment Share on other sites More sharing options...
env0y Οκτώβριος 1, 2015 #206 Κοινοποίηση Οκτώβριος 1, 2015 Το δικό στην μετάφραση σημαίνει απεσταλμένος. Το χρησιμοποιούσα συχνά όταν ταξίδευα κάπου για κάποιο σκοπό/αποστολή. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kazabubu Οκτώβριος 1, 2015 #207 Κοινοποίηση Οκτώβριος 1, 2015 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts