Jump to content

Recommended Posts

King_Of_Cats: Δανεικο απο το Romeo and Juliet. O Μερκουτιος αποκαλεσε τον Τυβαλτο με αυτη την ονομασια επειδη οπως ο γατος, ειναι γρηγορος και ευελικτος στις κινησεις του και στα οπλα του. Επισης ειναι 7-ψυχος επειδη δυσκολα πεθαινει και επειδη ειναι το πιο υποχθονιο/υπουλο αστικο θηριο.

Εμενα μου το εχουν κολλησει απο τον στρατο επειδη εκανα διαφορα κολπα με τα οπλα (οπλο-ασκησεις) και επειδη στις ασκησεις εδαφους ειμουν παντα ο πιο γρηγορος. Α και επειδη εχω και μια συμπαθεια ως προς τις γατες.

Από ένα παλικάρι στο πρώτο έτος στο πανεπιστήμιο που χρησιμοποιούσε τη λέξη συχνά-πυκνά και βρεθήκαμε ένα βράδυ να μπεκροπίνουμε στην υποδοχή πρωτοετών.

Καλοκαίρι στο εξοχικό με φίλους. Εκεί που κάναμε βουτιές παρατήρησαν την θαλασσοταραχή που προκαλώ όταν κάνω βουτιά...Ε δεν θέλει και πολύ...

• 3 weeks later...
  • 7 months later...
(edited)

Mε λενε Φανη και ο αγαπημενος μου ποδοσφαιριστης ειναι ο Van Nistelrooy.... ολο μαζι ΦΑΝΗΣtelrooy, και για ευκολια FANISTELROOY :p

EDIT:

μολις ειδα οτι ειχα ξαναγραψει στην πισω σελιδα....

Έγινε επεξεργασία από FANISTELROOY

STINK = 1o,2o,4o γράμμα του επιθέτου και 1o,3o από το όνομα

Στα FPS χρησιμοποιώ το SUZI = S από το STINK και UZI που είναι τo αγαπημένο μου όπλο.

Σε MMORPG χρησιμοποιώ και το STANK = S από το STINK και TANK επειδή παίζω TANK.

• Like 3
STINK = 1o,2o,4o γράμμα του επιθέτου και 1o,3o από το όνομα

Στα FPS χρησιμοποιώ το SUZI = S από το STINK και UZI που είναι τo αγαπημένο μου όπλο.

Σε MMORPG χρησιμοποιώ και το STANK = S από το STINK και TANK επειδή παίζω TANK.

:suicide:

• Like 7

Χαχαχα δεν περίμενα να αρέσει και πολύ αλλά τελικά έκανα λάθος, σε κάποιους αρέσει. Ως τώρα μόνο 2 άτομα ήξερα που τους άρεσε.