alex_000 Φεβρουάριος 26, 2005 #41 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 26, 2005 Απο το όνομά μου + το γεγονός ότι ειμαι ενα μηδενικο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MADKiller7 Φεβρουάριος 26, 2005 #42 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 26, 2005 εμενα βγαινει απο την τρελα μου με τους AMD(οχι δεν ειμαι ολυμπιακος για οσους μου λενε για το 7),θα το αναλυσω αμεσως.μετα απο βαθυς συλλογισμους καποτε και αφου ηθελα κατι πιο προτωτυπο απο το nick MadMax που ειχα καποτε,εγινα MADKiller(?),1.AMD->MAD,αλλαγη σειρας των γραμματων και σαν αναμνηση του παλιου nick2.Το Κ στους AMD σημαινει Κiller και το γραμμα που ακολουθει την γενια των επεξεργαστων της Intel που ανταγωνιζεται 586,686,786->K5,K6,K7 κλπ για οσους θυμουντε την παλια ονοματολογια.3.Βαζω στον αριθμο την γενια CPU που κατεχω τωρα δηλαδη Κ7 αρα 7x86 αρα βαζω 7μετα απο ολα αυτα σας ειπα την ιστορια για το Nickname για το πως βγαινει,ελπιζω να μην σας LOLοταν ειχα Κ6 ημουν MADKiller6,τωρα που εχω Κ7 ειμαι MADKiller7,οταν παρω Κ8(Α64) θα γινω MADKiller8πολυ LOL τελικα Link to comment Share on other sites More sharing options...
greekfragma Φεβρουάριος 26, 2005 #43 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 26, 2005 Αρχική απάντηση από MADKiller7 [Σήμερα, στις 02:44] οταν ειχα Κ6 ημουν MADKiller6,τωρα που εχω Κ7 ειμαι MADKiller7,οταν παρω Κ8(Α64) θα γινω MADKiller8πολυ LOL τελικα μαλλον δεν θα παρεις ποτε Α64..........:devil: τα νικνεημ στο λαμπ ποτε δεν αλλαζουν:whistling Link to comment Share on other sites More sharing options...
dfragos Φεβρουάριος 26, 2005 #44 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 26, 2005 Από το όνομα και το επίθετό μου, μόνο που στην πορεία προέκυψε(ο βλάκας δεν το είχα σκεφτεί) το "Δίφραγκος"... Link to comment Share on other sites More sharing options...
blade_pan Φεβρουάριος 26, 2005 #45 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 26, 2005 Αρχική απάντηση από FrOsT Από τον "κακό" του πρώτου Blade... Καλα το ειχα καταλαβει....Χε χε...Μη σε πετυχω! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Daidalos Φεβρουάριος 26, 2005 #46 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 26, 2005 Πιστευω ειναι ευκολο να καταλαβει κανεις απο που πηρα το δικο μου! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tsunami Φεβρουάριος 26, 2005 #47 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 26, 2005 @spc...χιχι ναι κάτι τέτοιο...:D.Όταν εγώ βουτάω οι άλλοι ξεβράζονται... Link to comment Share on other sites More sharing options...
MADKiller7 Φεβρουάριος 26, 2005 #48 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 26, 2005 Αρχική απάντηση από greekfragma [Σήμερα, στις 04:27] μαλλον δεν θα παρεις ποτε Α64..........:devil: τα νικνεημ στο λαμπ ποτε δεν αλλαζουν:whistling θα κανω αλλο nick :devil: :devil: :devil: :devil: σιγα τα πολλα ποστ που εχω να χασω :P Link to comment Share on other sites More sharing options...
fanisk Φεβρουάριος 26, 2005 #49 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 26, 2005 Αρχική απάντηση από MADKiller7 θα κανω αλλο nick :devil: :devil: :devil: :devil: σιγα τα πολλα ποστ που εχω να χασω :P Σε αλλα φορουμ νομιζω πως στελνεις ενα πμ σε καποιον απο τους admin κ στο αλλαζουν αυτοι..γινεται στο LAB κατι τετοιο??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
No Quarter Φεβρουάριος 26, 2005 #50 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 26, 2005 Τραγούδι των Led Zeppelin απο το album Houses of the Holy - 1973. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ελληνίδα Φεβρουάριος 26, 2005 #51 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 26, 2005 Ηθελα να γράψω σ' ένα φόρουμ και ήταν η πρώτη λέξη που μου ήρθε στο μυαλό . Link to comment Share on other sites More sharing options...
kender Φεβρουάριος 26, 2005 #52 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 26, 2005 Εμένα είναι το όνομα μιας φυλής πως λέμε elf orc klp klp η οποία υπάρχει σε μια σειρά βιβλίων που ονομάζονται dragonlance Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zarras Φεβρουάριος 26, 2005 #53 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 26, 2005 απο μια τηλεοπτικη σειρα προ 20ετιας την αγαπη της γατας, την εδειχνει το mega, με την βανα μπαρμπα και το βανδωρο.... ο βανδωρος ηταν ο ντετεκτιβ ζαρρας και η μπαρμπα ηταν... οτι ειναι συνηθως στις ταινιες... Link to comment Share on other sites More sharing options...
kaynd Φεβρουάριος 26, 2005 #54 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 26, 2005 Από τα αρχικά ονοματεπωνύμου μου με παραπλανητικούς χαρακτήρες ανάμεσα τους Link to comment Share on other sites More sharing options...
ram-raider Φεβρουάριος 26, 2005 #55 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 26, 2005 Αυτο που ξερω τα λιγοτερα και αυτο που θα ηθελα να ειμαι...... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Qlim4X Φεβρουάριος 26, 2005 #56 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 26, 2005 εδω και 8 χρονια που εχω νετ χρισιμοποιουσα το BRAINSTORM που ειναι ενας τροπος σκεψης με μεγαλο αριθμο επιτιχειας στο αντικιμενο που θες.μετα και λογο δουλιας ειχα το D.J.DooM αλλα ιδα οτι υπαρχουν ιδι τα DooM, DJD.και ετσι μου εμινε το D.J.AleXXX h D.J.3X.και με βαση το ονομα μου μου προτινανε απο την δουλια να κρατισω το D.J.AleXXX Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoriLLakoS Φεβρουάριος 26, 2005 #57 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 26, 2005 Εγωωωω....δεν ξερω...ολος τυχαιως μπηκε.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ison Φεβρουάριος 27, 2005 #58 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 27, 2005 Οχι δεν σημαινει ισον To nick το εχω απο την εποχη που επαιζα cs εντατικα(μιλαμε τωρα για τις πρωτεw version του counter 1.1 1.2....αν θυμαμαι καλα) Αν και στραβουλιακας και επειδη οσο ναναι θελει και λιγο αντανακλαστικά στο cs και γενικα να εχεις "τα ματια σου ανοιχτα" ετσι βγηκε και το nick....eyes on ...(αϊζ ον) ----> ison (ακουγετε το ιδιο)....στο s εχω το $ οταν παιζω cs... Αυτα .....εχω μεγαλη περιεργεια για το nick του ea6gka.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
nucleus Φεβρουάριος 27, 2005 #59 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 27, 2005 nucleus & paradox drum & bass producers. Έτσι έχω ονομάσει και το pc μου :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
perlepes Φεβρουάριος 27, 2005 #60 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 27, 2005 εγω το πηρα απο το ονομα αγγελος περλεπες ,ο κιθαριστας των mystery ελληνικο metal συγκροτημα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts