Jason Μάϊος 20, 2009 #161 Κοινοποίηση Μάϊος 20, 2009 Εμενα επειδή έτσι με λένε,με φωνάζουν Link to comment Share on other sites More sharing options...
Arxagelos Μάϊος 21, 2009 #162 Κοινοποίηση Μάϊος 21, 2009 Αρχάγγελοι....τα καταπληκτικά units στο Heroes of Might and Magic 3. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
johnsonb Μάϊος 27, 2009 #163 Κοινοποίηση Μάϊος 27, 2009 Johnson=Ιωάννης=Όνομα.B(ΜΠ)=Αρχικό επίθετου και Β=2=Johnson2 γιατί δεν έπαιρνε το Johnson σκέτο. Το Johnson μπορεί να βγει για εμένα σαν Username και από το επίθετο του Playah στο GTA San Andreas μιας και είμαι πολύ GTAκιας και το San Andreas είναι Favorite,αλλά σε αυτήν την περίπτωση απ'το πρώτο βγαίνει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kreach Μάϊος 27, 2009 #164 Κοινοποίηση Μάϊος 27, 2009 Εμένα στην Β Γυμνασίου για κάποιο λόγο δυο φίλοι μου αρχίσανε να με φωνάζουν "κριτς" και στο MSN μου γράφανε "Tι γίνεται ρε kreach (ή krits)". Μου άρεσε τελικά, και στο MSN για ένα διάστημα έγραφα Kreach. Το πιο καλό περιστατικό ήταν που μια μέρα στο σχολείο, χρόνια μετά, στην Β ή Γ Λυκείου πια, πιάνει κουβέντα η αδερφή μου με κάτι συμμαθήτριές μου και κάνει η μια "ποιά είναι αυτή?" και απαντάει η άλλη "η αδερφή του kreach !!!" ... έμεινε η αδερφή μου Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jaco Ιούνιος 5, 2009 #165 Κοινοποίηση Ιούνιος 5, 2009 Jaco -> Jaco Pastorius Το κουβαλάω από την πρώτη-δευτέρα λυκείου... 15 χρόνια δηλαδή, οπότε έχει γίνει σαν δεύτερο όνομα ακόμα από τους φίλους, καθώς για κάποιο περίεργο λόγο κάθεται εύκολα... μου το "κόλλησαν" από την ενασχόληση μου με το μπάσο και την συνεχή μελέτη του πραγματικού Jaco (φυσικά ακόμα και μετά από τόσα χρόνια δεν του φτάνω ούτε στο μικρό του δάχτυλο)... Η πλάκα είναι πως λόγο της συνεχής χρήσης του nick από τους γνωστούς μου έπαθα το εξής...: Με παίρνει τηλέφωνο μια μέρα ένας και μόλις το σηκώνω μου λέει...: - Καλησπέρα σας. -- Καλησπέρα... - Ο κύριος Τζάκος? Ήταν ένας ηλεκτρολόγος ο οποίος με πήρε τηλέφωνο για να κλείσουμε μια δουλειά, και του είχαν πει πάρε τηλέφωνο τον Jaco... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jerry007 Ιούνιος 5, 2009 #166 Κοινοποίηση Ιούνιος 5, 2009 Δηλαδή ο Kearch τι θα κάνει αμα σο τηλέφωνο του ζητήσουν τον κύριο Κρίτση; Link to comment Share on other sites More sharing options...
SirDiman Ιούνιος 5, 2009 #167 Κοινοποίηση Ιούνιος 5, 2009 lol Link to comment Share on other sites More sharing options...
FANISTELROOY Ιούνιος 6, 2009 #168 Κοινοποίηση Ιούνιος 6, 2009 Εμενα με λενε Φανη, αγαπημενος ποδοσφαιριστης ο Van Nistelrooy.... Οποτε και προέκυψε το ΦΑΝΗΣtelrooy, αλλα το γραφω FANISTELROOY για να μην μπλεκω ελληνικα-αγγλικα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Borg Ιανουάριος 8, 2010 #169 Κοινοποίηση Ιανουάριος 8, 2010 πάντως όχι από την ταινία Star Trek που νομίζουν αρκετοί Link to comment Share on other sites More sharing options...
dunkel_Stern Ιανουάριος 8, 2010 #170 Κοινοποίηση Ιανουάριος 8, 2010 το δικό μου είναι ένα απλά αδιάφορο nick που μ' αρέσει γιατί στην offline ζωή δε μου αλλάζει το όνομα μου λόγο πως δεν βολεύει να σε φωνάζουν dunkel_Stern.το nick είναι nick και το όνομα είναι όνομα Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoMaR Ιανουάριος 8, 2010 #171 Κοινοποίηση Ιανουάριος 8, 2010 το δικό μου είναι ένα απλά αδιάφορο nick που μ' αρέσει γιατί στην offline ζωή δε μου αλλάζει το όνομα μου λόγο πως δεν βολεύει να σε φωνάζουν dunkel_Stern.το nick είναι nick και το όνομα είναι όνοματι σχεση ολο αυτο με το θεμα ;απο που λοιπον επελεξες αυτο το αδιαφορο nick οπως ρωταει και το θεμα ; Link to comment Share on other sites More sharing options...
dunkel_Stern Ιανουάριος 8, 2010 #172 Κοινοποίηση Ιανουάριος 8, 2010 (edited) τι σχεση ολο αυτο με το θεμα ;απο που λοιπον επελεξες αυτο το αδιαφορο nick οπως ρωταει και το θεμα ;random δυο λέξης που μου κάτσανε καλά σκοτάδι-αστέρι.και σου ηπα. πως διάλεξα κάποιες λέξης που να προφέρονται μεν αλλα να μην είναι αρκετά πιασάρικες ώστε να καταλήξει το nick μου να γίνει όνομα Έγινε επεξεργασία Ιανουάριος 8, 2010 από dunkel_Stern Link to comment Share on other sites More sharing options...
raven_g20 Ιανουάριος 8, 2010 #173 Κοινοποίηση Ιανουάριος 8, 2010 Raven στην μυθολογία είναι το πτηνό που φέρνει συνήθως άσχημα αλλά και καλά νέα. Από εκεί βγήκε. Φαίνεται το κάνω συχνά αυτό και μου έβγαλαν nickname πριν καμία 10ρια χρόνια...το 20 είναι η ηλικία όταν πρωτοχρησημοποίησα το nick... Link to comment Share on other sites More sharing options...
LevelOne Ιανουάριος 8, 2010 #174 Κοινοποίηση Ιανουάριος 8, 2010 το δικό μου είναι ένα απλά αδιάφορο nick που μ' αρέσει γιατί στην offline ζωή δε μου αλλάζει το όνομα μου λόγο πως δεν βολεύει να σε φωνάζουν dunkel_Stern.το nick είναι nick και το όνομα είναι όνομα Για πήγαινε πές το στον Fatal1ty αυτο.... 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
kezm Ιανουάριος 11, 2010 #175 Κοινοποίηση Ιανουάριος 11, 2010 Σεπτέμβρης του 2003 και λιώνουμε σε ένα σπίτι με 2πλό Championship manager 01/02.Παίρνω PSV ενώ ο αντίπαλος Ajax, και με μπροστάση τον Mateja Kezman σηκώνουμε πρωτάθλημα και CL.Αφαιρώντας και το "an" από το τέλος, προκύπτει ένα μικρό, unique και 99.9% available nickname. :happy2: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tsakonas Ιανουάριος 11, 2010 #176 Κοινοποίηση Ιανουάριος 11, 2010 ας μιλησει η τεχνη.... 8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
z3et Ιανουάριος 11, 2010 #177 Κοινοποίηση Ιανουάριος 11, 2010 Ιδιοκατασκευη... ψαχνοντας nickname για το L2 πριν απο 6 και πλεον χρονια... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Petrossortep Ιανουάριος 15, 2010 #178 Κοινοποίηση Ιανουάριος 15, 2010 ας μιλησει η τεχνη.... Τώρα κατάλαβα τί σε ώθησε να ασχοληθείς με τα νομικά. :rofl: Θεός ο Τσάκωνας. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
astrolabos Ιούνιος 26, 2010 #179 Κοινοποίηση Ιούνιος 26, 2010 random δυο λέξης που μου κάτσανε καλά σκοτάδι-αστέρι.και σου ηπα. πως διάλεξα κάποιες λέξης που να προφέρονται μεν αλλα να μην είναι αρκετά πιασάρικες ώστε να καταλήξει το nick μου να γίνει όνομα http://www.germanbeerinstitute.com/Dunkel.html http://www.perrypedia.proc.org/wiki/Dunkelstern Αν το ψάξεις λίγο υπάρχουν και άλλοι Dunkelstern:p http://blog.dunkelstern.de/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
l2phile Ιούνιος 27, 2010 #180 Κοινοποίηση Ιούνιος 27, 2010 Ιδιοκατασκευη... ψαχνοντας nickname για το L2 πριν απο 6 και πλεον χρονια... Το δικό μου πάλι ήταν από τους πρώτους κωδικούς, που χρησιμοποίησα σε L2 servers (τότε στα χρόνια της καΐλας). L2 (lineage2) + phile (κατάληξη:Loving; having a strong affinity or preference for:) Το L είναι γραμμένο με μικρό ("l") γιατί ... μου άρεσε περισσότερο έτσι . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts