ATi Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 25, 2005 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 25, 2005 Η ερώτηση είναι η εξής:Από που εμπνευστήκατε το nick σας;;;(Ξέρω βέβαια ότι αρκετοί από εσάς έχετε ως nick το όνομά σας αλλά αν θέλετε απαντήστε.) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dagalidis Φεβρουάριος 25, 2005 #2 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 25, 2005 Hehehe..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
gtr_84 Φεβρουάριος 25, 2005 #3 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 25, 2005 απο το hotmail Link to comment Share on other sites More sharing options...
ATi Φεβρουάριος 25, 2005 Author #4 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 25, 2005 Αρχική απάντηση από Dagalidis Hehehe..... Προς τι ο γέλωτας; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gabriel Φεβρουάριος 25, 2005 #5 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 25, 2005 Aπο τον ήρωα στο θρυλικό adventure Gabriel Knight Sins of the fathers. Link to comment Share on other sites More sharing options...
astrolabos Φεβρουάριος 25, 2005 #6 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 25, 2005 από τον ουρανό Link to comment Share on other sites More sharing options...
aristos87 Φεβρουάριος 25, 2005 #7 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 25, 2005 Απο το όνομα μου και το έτος γέννησης μου............... Link to comment Share on other sites More sharing options...
saxon_747 Φεβρουάριος 25, 2005 #8 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 25, 2005 Απο ενα συγκροτημα του οποιου τις συναυλιες καποτε ανοιγαν οι Metallica (σαν δευτερο ονομα) και τωρα το ξερουν λιγοι αλλα καλοι... Πρωταγωνιστησαν στο κινημα του New Wave Of British Heavy Metal ,αρχες 80, αλλα ακομα και σημερα παιζουν σαν να ειναι 25 χρονων...O αριθμος (747) του nick μου, αποτελει μια απο τις πλεον γνωστες "επιτυχιες" του γκρουπ που φερει τον πληρη τιτλο: 747 (strangers in the night)... Link to comment Share on other sites More sharing options...
JiMeS Φεβρουάριος 25, 2005 #9 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 25, 2005 JiMeS= Jim(Δημήτρης)e(Του ευαγγέλου)S(Σαλλιάρης(το επώνυμο μου)) Όποιος τολμήσει και γελάσει με το επώνυμο τον έφαγα Link to comment Share on other sites More sharing options...
sotiris Φεβρουάριος 25, 2005 #10 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 25, 2005 το δικό μου είναι αρκετά εύληπτο Link to comment Share on other sites More sharing options...
ATi Φεβρουάριος 25, 2005 Author #11 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 25, 2005 Παιδιά μη με ρωτήσετε για το δικό μου, γιατί δεν ξέρω να σας πω! Και όχι δεν είναι από τις κάρτες γραφικών, όπως βλέπετε στην υπογραφή μου έχω nVidia!Το είχα χρησιμοποιήσει και σε ένα άλλο site και μου κόλλησε! Link to comment Share on other sites More sharing options...
giorikas Φεβρουάριος 25, 2005 #12 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 25, 2005 οπως θα εχετε καταλαβει απο το ονομα και την....καταγωγη μου Link to comment Share on other sites More sharing options...
spike83 Φεβρουάριος 25, 2005 #13 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 25, 2005 pro- συστηνομουν στους τουριστες σαν προ γιατι οταν τους ελεγα προκοπης .. κολλουσανννν..................και το νικ μου το κανονικο (spike) ηταν πιασμενο... Link to comment Share on other sites More sharing options...
blade_pan Φεβρουάριος 25, 2005 #14 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 25, 2005 Μα απο την ταινια Blade φυσικα..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
unstoppable Φεβρουάριος 25, 2005 #15 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 25, 2005 UT Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bobi Rhoads Φεβρουάριος 25, 2005 #16 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 25, 2005 απο το ονομα μου που ειναι Μπάμπης και βγηκε-Bobi(στα αγγλικα)και απο τον κιθαριστα Randy Rhoads κρατησα το ''Rhoads'' λογοεκτιμησης και πορωσης! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kanonieris Φεβρουάριος 25, 2005 #17 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 25, 2005 Arsenal Link to comment Share on other sites More sharing options...
Κοπρίτης Φεβρουάριος 25, 2005 #18 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 25, 2005 ...απο το πασιγνωστο αρχαιο ρητο..."το κοπριζειν εστί φιλοσοφειν" ή καπως ετσι τελος παντων... Link to comment Share on other sites More sharing options...
spc Φεβρουάριος 25, 2005 #19 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 25, 2005 εγώ είμαι περίεργος να ακούσω την ''ετοιμολογία'' του RootX (αν υπάρχει) Link to comment Share on other sites More sharing options...
YDinopoulos Φεβρουάριος 25, 2005 #20 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 25, 2005 Yiannis Dinopoulos...τα λεει ολα πιστευω Αρχική απάντηση από saxon_747 Απο ενα συγκροτημα του οποιου τις συναυλιες καποτε ανοιγαν οι Metallica (σαν δευτερο ονομα) και τωρα το ξερουν λιγοι αλλα καλοι... Πρωταγωνιστησαν στο κινημα του New Wave Of British Heavy Metal ,αρχες 80, αλλα ακομα και σημερα παιζουν σαν να ειναι 25 χρονων... O αριθμος (747) του nick μου, αποτελει μια απο τις πλεον γνωστες "επιτυχιες" του γκρουπ που φερει τον πληρη τιτλο: 747 (strangers in the night)... Princess of the night & Denim & Leather ==> Απο τα αγαπημενα μου ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts