felix Φεβρουάριος 15, 2009 #421 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 15, 2009 Αυτή είναι η W2600H και όχι η W2600HP....έχει TN πανελ, και όχι S-IPS"BF" και "SF" αναφέρονται στο χρώμα -> Black Frame & Silver Frame Link to comment Share on other sites More sharing options...
AlexanderK Ιούλιος 16, 2009 #422 Κοινοποίηση Ιούλιος 16, 2009 Ξεθάβω λίγο το θέμα...Μιλήσα σήμερα με lg για την αναβάθμιση.Με κούρασε το πολύ το κόκκινο...Και μου είπαν για αντικατάσταση αντι αναβάθμιση.Θα μου φέρουν καινούργια στο σπίτι μου και θα πάρουν την παλιά.Καλό ή οχι?Τι να προσέξω??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
alexis2044 Ιούλιος 16, 2009 #423 Κοινοποίηση Ιούλιος 16, 2009 Ξεθάβω λίγο το θέμα...Μιλήσα σήμερα με lg για την αναβάθμιση.Με κούρασε το πολύ το κόκκινο...Και μου είπαν για αντικατάσταση αντι αναβάθμιση.Θα μου φέρουν καινούργια στο σπίτι μου και θα πάρουν την παλιά.Καλό ή οχι?Τι να προσέξω??? Τα καμένα pixel... Link to comment Share on other sites More sharing options...
kallileo Ιούλιος 16, 2009 #424 Κοινοποίηση Ιούλιος 16, 2009 Ξεθάβω λίγο το θέμα...Μιλήσα σήμερα με lg για την αναβάθμιση.Με κούρασε το πολύ το κόκκινο...Και μου είπαν για αντικατάσταση αντι αναβάθμιση.Θα μου φέρουν καινούργια στο σπίτι μου και θα πάρουν την παλιά.Καλό ή οχι?Τι να προσέξω???Ενδιαφέρον ακούγεται...Θα σου φέρουν καινούργιο revision δηλαδη? Γιατι νομίζω ότι έχει βγει ένα που δεν έχει προβλήματα με το κόκκινο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
AlexanderK Ιούλιος 16, 2009 #425 Κοινοποίηση Ιούλιος 16, 2009 Τα καμένα pixel... Η δικιά μου δεν έχει ούτε ένα.Είναι δυνατόν καινούργια οθόνη του κουτιού να έχει καμένα πιξελ??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
alexis2044 Ιούλιος 16, 2009 #426 Κοινοποίηση Ιούλιος 16, 2009 Ναι. Δεν είναι θέμα πόσο παλιά είναι. Είναι στο κομμάτι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
AlexanderK Ιούλιος 16, 2009 #427 Κοινοποίηση Ιούλιος 16, 2009 Ενδιαφέρον ακούγεται...Θα σου φέρουν καινούργιο revision δηλαδη? Γιατι νομίζω ότι έχει βγει ένα που δεν έχει προβλήματα με το κόκκινο. Σε μερικές μέρες πιστεύω θα μπορώ να απαντήσω... Link to comment Share on other sites More sharing options...
AlexanderK Ιούλιος 16, 2009 #428 Κοινοποίηση Ιούλιος 16, 2009 Ναι. Δεν είναι θέμα πόσο παλιά είναι. Είναι στο κομμάτι.Ας ελπιζω ότι δεν θα έχει.Ούτως η άλλως δεν έχει εγγύηση για 0 καμένα πιξελ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
alexis2044 Ιούλιος 16, 2009 #429 Κοινοποίηση Ιούλιος 16, 2009 Από οτι θυμάμαι για μοντέλα μικρότερα των 24 ή 22 ιντσών. Η δικιά μας δεν καλύπτεται. Link to comment Share on other sites More sharing options...
AlexanderK Ιούλιος 16, 2009 #430 Κοινοποίηση Ιούλιος 16, 2009 νόμιζω ότι έχει γίνει επέκταση της εγγυήσης και στα μεγαλύτερα μοντέλα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
alexis2044 Ιούλιος 16, 2009 #431 Κοινοποίηση Ιούλιος 16, 2009 νόμιζω ότι έχει γίνει επέκταση της εγγυήσης και στα μεγαλύτερα μοντέλα...Δυστυχώς όχι :/http://hellas.lge.com/ir/html/ABboards.do?action=read&group_code=AB&list_code=PRE_MENU&seq=6233&page=1&target=pressreleases_read.jsp Link to comment Share on other sites More sharing options...
kallileo Ιούλιος 16, 2009 #432 Κοινοποίηση Ιούλιος 16, 2009 Δεν εχει εγγυηση 0-pixel...Η δικια μου εχει ενα καμενο... Link to comment Share on other sites More sharing options...
AlexanderK Ιούλιος 22, 2009 #433 Κοινοποίηση Ιούλιος 22, 2009 Ήρθαν χθες να μου την πάρουν αλλά απουσιάζα και έτσι την πήγα σήμερα ο ίδιος.Κούβεντα με αυτό που την παρέλαβε. Η καινούργια είναι εδώ?Ποια καινούργια μου λέει??? Συγγνώμη αλλά στο τηλέφωνο μου είπαν για αντικατάσταση..Όχι μου λέει...Απλώς γίνεται μία αναβάθμιση του firmware αν τα καταφέρουμε....:-O Δεν γίνεται αντικατάσταση...Δεν ήξερα τι να πω...Εν τω μεταξύ φεύγοντας βλέπω το δελτίο παραλαβής...Σε ένα σημείο έγραφε update firmwhere...Πως σας φαίνεταιη ορθογραφία του? Να πάρω στα κεντρικά να ρωτήσω για την αντικατάσταση όπως αρχικά μου είχαν πεί??? :fist: Για άλλη μία φορά άλλα ακούς στο τηλέφωνο και άλλη είναι η προγματικότητα...Ελλάς το μεγαλείον σου... Link to comment Share on other sites More sharing options...
gio102004 Ιούλιος 23, 2009 #434 Κοινοποίηση Ιούλιος 23, 2009 εχω αναφερει πολλες φορες το ποσο αθλια ειναι η εταιρεια που εχει αναλαβει το service των lg.ποτε μα ποτε δεν γινεται αντικατασταση με καινουργια!ΠΑΡΑ ΜΕ Μ Ε Τ Α Χ Ε Ι Ρ Ι Σ Μ Ε Ν Η - ΕΠΙΣΚΕΥΑΣΜΕΝΗ.ΛΟΓΙΑ ΤΕΧΝΙΚΟΥ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ.Στη δικια μου (lg 226)το ghosting δεν το βλεπανε.....και την τεσταρανε με 3dmark2006!!!με καρτα γραφικων 8400!η ατι σου εχει λεει προβλημα μια χαρα ειναι....μετα απο αρκετο ψαξιμο στο διαδυκτιο ενα παληκαρι απο το thelab εδωσε τα φωτα του..μπες μου λεει service menu αλλαξε τον τυπο του panel και ολα ok!!που να το ξερουν αυτο οι μακακες!οι μακακες!μπραβο στο thelab 100 φορες! Link to comment Share on other sites More sharing options...
AlexanderK Δεκέμβριος 12, 2015 #435 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 12, 2015 ξεθάβω λίγο το θέμα. έχει κανένα μήνα εκεί που δουλεύει μου βγάζει κόκκινα σημάδια. αλλαγή πυκνωτών ή πάμε για πέταμα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
cabdik Δεκέμβριος 12, 2015 #436 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 12, 2015 αυτο δεν ειναι ξεθαμα...! αυτο ειναι ανασταση 6ου επιπεδου...!!!!!!!! δεν θα επρεπε να εχει κλειδωθει πριν............... καποια χρονια αυτο το θεμα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
sakinor Δεκέμβριος 12, 2015 #437 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 12, 2015 τοσα χρονια η οθονη,τα εβγαλε τα λεφτα της 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
mpokwsths Νοέμβριος 25, 2016 #438 Κοινοποίηση Νοέμβριος 25, 2016 Τα λεφτά της τα έβγαλε και με το παραπάνω! Εδώ έχει αρχίσει (ελαφρώς) σε λευκό φόντο και φαίνονται κάποια πιο σκούρα σημεία. Πιθανότατα κάποιες από τις CCFL λάμπες της έχουν αρχίσει να την ακούνε... Link to comment Share on other sites More sharing options...
yanni Νοέμβριος 26, 2016 #439 Κοινοποίηση Νοέμβριος 26, 2016 Ε ρε ξέθαμα. Κοιτάω τον τίτλο, "26άρα από τα 900 τόσο στα 400 τόσο", ήταν και Black Friday εχτές(ή κάτι τέτοιο), ε λέω "Τέτοια αρχική τιμή και πανικός για 26άρα, πρέπει να έχει διαστημικά χαρακτηριστικά". Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts