DIMERR Οκτώβριος 20, 2008 #401 Κοινοποίηση Οκτώβριος 20, 2008 Ελα τελικα το βρηκα στο σαιτ της το γραφει σε ενα σημειο οτι υποστηριζει οποτε λογικα δεν θα χει προβλημα Link to comment Share on other sites More sharing options...
amdnikos Οκτώβριος 25, 2008 #402 Κοινοποίηση Οκτώβριος 25, 2008 Φιλος ψαχνει (λιγο αργα) για την οθονη παλι αλλα τουλαχιστον Ελλαδα κατω απο 700€ γιοκ.Εχει δει πουθενα κανεις αλλου το μονιτορ σε καλη τιμουλα?Η αν καποιος του πλαισιου ξερει αν προκειτε να ξαναστοκαρει κομματια? Link to comment Share on other sites More sharing options...
libe Οκτώβριος 31, 2008 #403 Κοινοποίηση Οκτώβριος 31, 2008 (edited) περιεργα πραγματα... χτες βραδυ υπηρχε με παραδοση 24 ωρων και σημερα παλι εξαφανισμενη το παρατηρησα και γω αυτο που λες,μεχρι σιμερα το μεσημερακι (13:00-14:00) ειχε ανεβει μετα τελος.πηρα και τηλεφωνο στο πλαισιο και μου ειπαν πως δεν υπαρχει. κουλα πραγματα,το saturn τιν ειχε 849 ευρο!!!! Έγινε επεξεργασία Νοέμβριος 1, 2008 από libe Link to comment Share on other sites More sharing options...
perp Οκτώβριος 31, 2008 #404 Κοινοποίηση Οκτώβριος 31, 2008 Δοκάρι φίλε μου... Ελληνικά γράφουμε εδώ, κάνε μια διόρθωση Link to comment Share on other sites More sharing options...
predator225 Νοέμβριος 1, 2008 #405 Κοινοποίηση Νοέμβριος 1, 2008 Καλημέρα σε όλους!Είχα βάλει και εγώ στο μάτι την LG αλλά με την πολλή σκέψη άργησα και πέταξε το πουλάκι!Μιας και δε βλέπω να ξαναπάφτει σε λογικές τιμές, θέλω να ρωτήσω τι γνώμη έχει κάποιος εμπειρότερος από εμένα σε θέματα οθονών, για την Samsung SM-T260.Γνωρίζω ότι έχει ΤΝ panel και όχι S-IPS όπως η LG αλλά τελικά στην πράξη τι γίνεται? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dorian Νοέμβριος 19, 2008 #406 Κοινοποίηση Νοέμβριος 19, 2008 το παρατηρησα και γω αυτο που λες,μεχρι σιμερα το μεσημερακι (13:00-14:00) ειχε ανεβει μετα τελος.πηρα και τηλεφωνο στο πλαισιο και μου ειπαν πως δεν υπαρχει.κουλα πραγματα,το saturn τιν ειχε 849 ευρο!!!!Κυριακή βράδυ εμφανίστηκε ξανά στο site του πλαισίου πάλι στα 500€. Δευτέρα μεσημέρι που μπήκα αποφασισμένος για παραγγελία έγραφε "το προϊόν δεν υπάρχει". Νομίζω ότι μπορούμε να πούμε με βεβαιότητα ότι έχουμε την πρώτη οθόνη φαντομά. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dagalidis Νοέμβριος 20, 2008 #407 Κοινοποίηση Νοέμβριος 20, 2008 Oποιος πρόλαβε τον ΚΥΡΙΟ είδε... Είμαι ένας από τους τυχερούς κατόχους.....:dance3: Link to comment Share on other sites More sharing options...
junior-21- Νοέμβριος 20, 2008 Author #408 Κοινοποίηση Νοέμβριος 20, 2008 Oποιος πρόλαβε τον ΚΥΡΙΟ είδε...Είμαι ένας από τους τυχερούς κατόχους.....:dance3: τυχερός είσαι γενικότερα εσύ πήρες AMD??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dagalidis Νοέμβριος 20, 2008 #409 Κοινοποίηση Νοέμβριος 20, 2008 τυχερός είσαι γενικότερα εσύ πήρες AMD??? Εχω καβατζάρει παράδες για να πάρω έναν PHENOM II.... :clap: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tzimmys Νοέμβριος 21, 2008 #410 Κοινοποίηση Νοέμβριος 21, 2008 (edited) Μια ερωτησούλα παιδιά μιας και έχουν γραφτεί πολλά. Στα παιχνίδια πώς τα πάει? Από lag και ghosting εννοώ.Edit. Και κάτι ακόμα. Την είδα εδώ 440 + 35 μεταφορικά = 475!!! Πολύ φτηνά δεν είναι? Είναι αυτή που λέτε? Αν ναι τη χτυπάω τώρα. Πείτε μου σας παρακαλώ. Έγινε επεξεργασία Νοέμβριος 21, 2008 από Tzimmys Link to comment Share on other sites More sharing options...
calcoutis Νοέμβριος 21, 2008 #411 Κοινοποίηση Νοέμβριος 21, 2008 Μια ερωτησούλα παιδιά μιας και έχουν γραφτεί πολλά. Στα παιχνίδια πώς τα πάει? Από lag και ghosting εννοώ.Φίλε μου εγώ μέχρι στιγμής δεν έχω παρατηρήσει κάτι ενοχλητικό αλλά υπάρχει και το ενδεχόμενο να μην μπορώ να το παρατηρήσω.(πάντως από reviews δεν αναφέρουν ότι έχει τπτ από τα δύο). Περίμενε και καμιά δυο απόψεις ακόμα.ΥΓ:Είναι πάντως άλλη εμπειρία gaming σε 26 (τουλάχιστον από 17αρα που είχα εγώ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
alexis2044 Νοέμβριος 21, 2008 #412 Κοινοποίηση Νοέμβριος 21, 2008 Είμαι πολύ ευχαριστημένος, στα παιχνίδια. Δεν έχω παρατηρήσει ούτε lag ούτε ghosting στο δικό μου μοντέλο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tzimmys Νοέμβριος 21, 2008 #413 Κοινοποίηση Νοέμβριος 21, 2008 και μια τελευταία επιβεβαίωση, είναι όντως αυτή που δίνω στο link παραπάνω, έτσι? Link to comment Share on other sites More sharing options...
calcoutis Νοέμβριος 21, 2008 #414 Κοινοποίηση Νοέμβριος 21, 2008 και μια τελευταία επιβεβαίωση, είναι όντως αυτή που δίνω στο link παραπάνω, έτσι?Φίλε προσοχή όχι την PF πρέπει να είναι Tn panel μόνο την BF(σε αυτήν αναφερόμαστε). Link to comment Share on other sites More sharing options...
alexis2044 Νοέμβριος 21, 2008 #415 Κοινοποίηση Νοέμβριος 21, 2008 Φίλε προσοχή όχι την PF πρέπει να είναι Tn panel, στην BF(σε αυτήν αναφερόμαστε).+1. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tzimmys Νοέμβριος 21, 2008 #416 Κοινοποίηση Νοέμβριος 21, 2008 Φίλε προσοχή όχι την PF πρέπει να είναι Tn panel μόνο την BF(σε αυτήν αναφερόμαστε).Στο link που δίνω η οθόνη είναι PF όμως. Παρόλα αυτά οι γωνίες θέασης είναι 178-178. Λίγο δύσκολο να είναι TN. Εκτός και αν γράφουνε αυτοί ό,τι θέλουνε. Τι να ισχύει τώρα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
calcoutis Νοέμβριος 21, 2008 #417 Κοινοποίηση Νοέμβριος 21, 2008 Στο link που δίνω η οθόνη είναι PF όμως. Παρόλα αυτά οι γωνίες θέασης είναι 178-178. Λίγο δύσκολο να είναι TN. Εκτός και αν γράφουνε αυτοί ό,τι θέλουνε. Τι να ισχύει τώρα?Σίγουρα η PF είναι TN.΄Οσο για τις γωνίες θέασης είναι όντως περίεργο εκτός και αν έχουν την BF και δεν το ξέρουν. Εγώ στην θέση σου δεν θα το ρισκάριζα. Θα ήταν καλύτερο να επικοινωνήσεις μαζί τους και να το ξεδιαλύνεις πριν την παραγγείλεις.ΥΓ:Απ' ότι είδα λέει Usb Hub:όχι ενώ η οθόνη(BF) έχει πάνω της Usb. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tzimmys Νοέμβριος 21, 2008 #418 Κοινοποίηση Νοέμβριος 21, 2008 Τώρα τι να πω? (για το μαγαζί) Σας ευχαριστώ πολύ παιδιά. Link to comment Share on other sites More sharing options...
panaiz Νοέμβριος 22, 2008 #419 Κοινοποίηση Νοέμβριος 22, 2008 W2600H-PF -> TN PanelW2600HP-BF -> ISP Panelτα λεει και το επισημο site της LG. Προφανως το μαγαζι εκανε λαθος (μπορει κ επιτηδες) και εβαλε τα spec της δευτερης. Link to comment Share on other sites More sharing options...
denial Φεβρουάριος 15, 2009 #420 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 15, 2009 http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.169544 Αυτη ειναι η BF??? 449 την εχει edit: η TN ειναι grrrrrrrrrrr!!!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts