Jump to content

Recommended Posts

καλα και εγω αν μιλουσα μαζι του θα ειχα σκασει στα γελια. Εκτος και αν μου ελεγε ειμαι nvidiakias οποτε θα πηγαινα πασο:rofl:

Δεν έτυχε να πάρεις το όνομά του, ε; Ήθελα να τον ρωτήσω για κάποια θέματα που με βασανίζουν σχετικά με οθόνες...

να ειναι ασχετος δε νομιζω , να το παιζει ασχετος η να δουλευει τον κοσμο ναι.αλλα δεν μπορω να καταλαβω το λογο....

Δε ξερω πως θα αντιδρουσα αν μου τα λεγε παντως αυτα ο τεχνικος μπροστα μου.

Και δε του εριξες ενα καλο στολισμα να ξεκολησει το κολημενο κεφαλι του?

τι να πεις ρε γμτ.... απορρω πως μπορουν και λενε τετοια ψεμματα και δουλευουν τον κοσμο :wassat:

συνομιλια ενος παιδιου απο το adslgr με το τεχνικο της LG

Εαν ηταν απο το τηλεφωνο δεν αμφιβαλλω καθολου. Εκανα mystery calls για λογαριασμο της LG μεσω αλλης εταιρειας και το τι ειχα ακουσει δεν μπορειτε να φανταστειτε!! Αυτο δεν ειναι τιποτα ...

Mystery call : Παιρνεις τηλεφωνο και το παιζεις πελατης ενω ουσιαστικα βλεπεις εαν ο agent (ατομο που δουλευει στο τηλεφωνο), κανει καλα την δουλεια του δηλαδη να ειναι ευγενικος να ξερει να απανταει στις ερωτησεις, κλπ

BTW, το τηλεφωνικο κεντρο της LG βρισκεται στην Ισπανια και δουλευουν εκει Ελληνες του εξωτερικου :innocent:

Και δε του εριξες ενα καλο στολισμα να ξεκολησει το κολημενο κεφαλι του?

τι να πεις ρε γμτ.... απορρω πως μπορουν και λενε τετοια ψεμματα και δουλευουν τον κοσμο :wassat:

O M G

Σκεφτείτε ο αδαής πελάτης κατόπιν της συζήτησης με τον "τεχνικό" να αναβαθμίσει στην super high-end vga για να έχει "σωστή" απεικόνιση στην οθόνη του...ρε μια βρεγμένη σανίδα που χρειάζονται μερικοί...

Πάντως, αν μου τύχει κανένας τέτοιος όταν πάρω τηλ. για να κανονίσω το fw upgrade θα τον στολίσω δεόντως :whip:

ασχετο, το πλαισιο την ξαναεφερε. μηπως ξερει κανεις αν εφερε revision 2?

Μήπως κάνεις λάθος ?

Στην σελίδα του PLAISIO δεν υπάρχει η οθόνη.... :slap:

περιεργα πραγματα... :hmm: χτες βραδυ υπηρχε με παραδοση 24 ωρων και σημερα παλι εξαφανισμενη

καλα στο πλαισιο πολλα παραξενα συμβαινουν ξαφνικα ανεβηκε και η τιμη του Intel e8500 15ευρω!!:help1:

καλα στο πλαισιο πολλα παραξενα συμβαινουν ξαφνικα ανεβηκε και η τιμη του Intel e8500 15ευρω!!:help1:

Oταν αλλάζει η ισοτιμία δολλαρίου - EURO αυτά συμβαίνουν...

Ανέβηκε το δολλάριο - πήραν αύξηση οι τιμές.... :T:

Το calibration tool παραδωθηκε σημερα στον Κοπριτη.

Να αναμενετε συντομα το ανεβασμα μερικων προφιλ για την συγκεκριμενη οθονη.:dance3:

Το calibration tool παραδωθηκε σημερα στον Κοπριτη.

Να αναμενετε συντομα το ανεβασμα μερικων προφιλ για την συγκεκριμενη οθονη.:dance3:

Βρε GreekFragma,

χωρίς AVATAR - χωρίς Signature,

λέω ποιός noobas είναι αυτός ? :hehe: :hehe:

Και μετά βλέπω 5000+ Post....:sarcastic:

Tι έγινε βρε ,,,, αλλάζεις σύστημα και μας το έχεις για έκπληξη ?

οχι απλα ειπα να το παιξω λιγο σιγανο-ποταμακι.τα αβαταρ και οι υπογραφες κανουν κακο:man_in_love:

Aρχίζω να μετράω αντίστροφα - μέχρι να ακουστεί το μεγάλο BAM από το νέο σου Setup....:hmm:

[Λαϊκή ρύση ΜODE ON] AΠΟ ΤΑ ΣΙΓΑΝΑ ΠΟΤΑΜΑΚΙΑ ΝΑ ΦΟΒΑΣΑΙ[/Λαϊκή ρύση MODE OFF]:hehe:

Παιδια τελικα δοκιμασε κανεις να τη συνδεσει την οθονη με χβοχ360 η ps3 μεσω hdmi???η θα παρουμε τα @@ επειδη δεν υποστηριζει hdcp??

Φίλε μου η οθόνη υποστηρίζει hdcp.Λογικά με ένα hdmi to dvi-d adadptor θα είναι μια χαρά.Δυστυχώς δεν έχω ούτε xbox360 ούτε ps3 για να το δοκιμάσω.