ea6gka Οκτώβριος 15, 2008 #381 Κοινοποίηση Οκτώβριος 15, 2008 καλα και εγω αν μιλουσα μαζι του θα ειχα σκασει στα γελια. Εκτος και αν μου ελεγε ειμαι nvidiakias οποτε θα πηγαινα πασο Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trooper Οκτώβριος 15, 2008 #382 Κοινοποίηση Οκτώβριος 15, 2008 νομίζω οτι απλά κανουν πλάκα Link to comment Share on other sites More sharing options...
whitesnake Οκτώβριος 15, 2008 #383 Κοινοποίηση Οκτώβριος 15, 2008 Δεν έτυχε να πάρεις το όνομά του, ε; Ήθελα να τον ρωτήσω για κάποια θέματα που με βασανίζουν σχετικά με οθόνες... Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoMaR Οκτώβριος 15, 2008 #384 Κοινοποίηση Οκτώβριος 15, 2008 να ειναι ασχετος δε νομιζω , να το παιζει ασχετος η να δουλευει τον κοσμο ναι.αλλα δεν μπορω να καταλαβω το λογο....Δε ξερω πως θα αντιδρουσα αν μου τα λεγε παντως αυτα ο τεχνικος μπροστα μου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SlotKiller Οκτώβριος 15, 2008 #385 Κοινοποίηση Οκτώβριος 15, 2008 Και δε του εριξες ενα καλο στολισμα να ξεκολησει το κολημενο κεφαλι του?τι να πεις ρε γμτ.... απορρω πως μπορουν και λενε τετοια ψεμματα και δουλευουν τον κοσμο :wassat: Link to comment Share on other sites More sharing options...
alani_gr Οκτώβριος 16, 2008 #386 Κοινοποίηση Οκτώβριος 16, 2008 αντε να δουμε τι αλλο θα ακουσουμε.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Daytime Dreamer Οκτώβριος 16, 2008 #387 Κοινοποίηση Οκτώβριος 16, 2008 συνομιλια ενος παιδιου απο το adslgr με το τεχνικο της LG Εαν ηταν απο το τηλεφωνο δεν αμφιβαλλω καθολου. Εκανα mystery calls για λογαριασμο της LG μεσω αλλης εταιρειας και το τι ειχα ακουσει δεν μπορειτε να φανταστειτε!! Αυτο δεν ειναι τιποτα ... Mystery call : Παιρνεις τηλεφωνο και το παιζεις πελατης ενω ουσιαστικα βλεπεις εαν ο agent (ατομο που δουλευει στο τηλεφωνο), κανει καλα την δουλεια του δηλαδη να ειναι ευγενικος να ξερει να απανταει στις ερωτησεις, κλπ BTW, το τηλεφωνικο κεντρο της LG βρισκεται στην Ισπανια και δουλευουν εκει Ελληνες του εξωτερικου Link to comment Share on other sites More sharing options...
inertiacreep Οκτώβριος 16, 2008 #388 Κοινοποίηση Οκτώβριος 16, 2008 Και δε του εριξες ενα καλο στολισμα να ξεκολησει το κολημενο κεφαλι του?τι να πεις ρε γμτ.... απορρω πως μπορουν και λενε τετοια ψεμματα και δουλευουν τον κοσμο :wassat: O M G Σκεφτείτε ο αδαής πελάτης κατόπιν της συζήτησης με τον "τεχνικό" να αναβαθμίσει στην super high-end vga για να έχει "σωστή" απεικόνιση στην οθόνη του...ρε μια βρεγμένη σανίδα που χρειάζονται μερικοί... Πάντως, αν μου τύχει κανένας τέτοιος όταν πάρω τηλ. για να κανονίσω το fw upgrade θα τον στολίσω δεόντως Link to comment Share on other sites More sharing options...
thor Οκτώβριος 16, 2008 #389 Κοινοποίηση Οκτώβριος 16, 2008 ασχετο, το πλαισιο την ξαναεφερε. μηπως ξερει κανεις αν εφερε revision 2? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dagalidis Οκτώβριος 16, 2008 #390 Κοινοποίηση Οκτώβριος 16, 2008 ασχετο, το πλαισιο την ξαναεφερε. μηπως ξερει κανεις αν εφερε revision 2? Μήπως κάνεις λάθος ? Στην σελίδα του PLAISIO δεν υπάρχει η οθόνη.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
thor Οκτώβριος 16, 2008 #391 Κοινοποίηση Οκτώβριος 16, 2008 περιεργα πραγματα... χτες βραδυ υπηρχε με παραδοση 24 ωρων και σημερα παλι εξαφανισμενη Link to comment Share on other sites More sharing options...
DIMERR Οκτώβριος 17, 2008 #392 Κοινοποίηση Οκτώβριος 17, 2008 καλα στο πλαισιο πολλα παραξενα συμβαινουν ξαφνικα ανεβηκε και η τιμη του Intel e8500 15ευρω!!:help1: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dagalidis Οκτώβριος 17, 2008 #393 Κοινοποίηση Οκτώβριος 17, 2008 καλα στο πλαισιο πολλα παραξενα συμβαινουν ξαφνικα ανεβηκε και η τιμη του Intel e8500 15ευρω!!:help1: Oταν αλλάζει η ισοτιμία δολλαρίου - EURO αυτά συμβαίνουν... Ανέβηκε το δολλάριο - πήραν αύξηση οι τιμές.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
sstav Οκτώβριος 17, 2008 #394 Κοινοποίηση Οκτώβριος 17, 2008 πέφτει το δολλάριο, οι τιμές σταθερές... why nicko tsiamtsika;;; Link to comment Share on other sites More sharing options...
greekfragma Οκτώβριος 17, 2008 #395 Κοινοποίηση Οκτώβριος 17, 2008 Το calibration tool παραδωθηκε σημερα στον Κοπριτη.Να αναμενετε συντομα το ανεβασμα μερικων προφιλ για την συγκεκριμενη οθονη.:dance3: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dagalidis Οκτώβριος 17, 2008 #396 Κοινοποίηση Οκτώβριος 17, 2008 Το calibration tool παραδωθηκε σημερα στον Κοπριτη.Να αναμενετε συντομα το ανεβασμα μερικων προφιλ για την συγκεκριμενη οθονη.:dance3: Βρε GreekFragma, χωρίς AVATAR - χωρίς Signature, λέω ποιός noobas είναι αυτός ? :hehe: Και μετά βλέπω 5000+ Post.... Tι έγινε βρε ,,,, αλλάζεις σύστημα και μας το έχεις για έκπληξη ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
greekfragma Οκτώβριος 17, 2008 #397 Κοινοποίηση Οκτώβριος 17, 2008 οχι απλα ειπα να το παιξω λιγο σιγανο-ποταμακι.τα αβαταρ και οι υπογραφες κανουν κακο:man_in_love: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dagalidis Οκτώβριος 17, 2008 #398 Κοινοποίηση Οκτώβριος 17, 2008 οχι απλα ειπα να το παιξω λιγο σιγανο-ποταμακι.τα αβαταρ και οι υπογραφες κανουν κακο:man_in_love: Aρχίζω να μετράω αντίστροφα - μέχρι να ακουστεί το μεγάλο BAM από το νέο σου Setup.... [Λαϊκή ρύση ΜODE ON] AΠΟ ΤΑ ΣΙΓΑΝΑ ΠΟΤΑΜΑΚΙΑ ΝΑ ΦΟΒΑΣΑΙ[/Λαϊκή ρύση MODE OFF] Link to comment Share on other sites More sharing options...
DIMERR Οκτώβριος 19, 2008 #399 Κοινοποίηση Οκτώβριος 19, 2008 Παιδια τελικα δοκιμασε κανεις να τη συνδεσει την οθονη με χβοχ360 η ps3 μεσω hdmi???η θα παρουμε τα @@ επειδη δεν υποστηριζει hdcp?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
calcoutis Οκτώβριος 19, 2008 #400 Κοινοποίηση Οκτώβριος 19, 2008 Φίλε μου η οθόνη υποστηρίζει hdcp.Λογικά με ένα hdmi to dvi-d adadptor θα είναι μια χαρά.Δυστυχώς δεν έχω ούτε xbox360 ούτε ps3 για να το δοκιμάσω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts