alexis2044 Οκτώβριος 9, 2008 #341 Κοινοποίηση Οκτώβριος 9, 2008 Εγώ πάλι που ήμουν μπροστά, όταν έγινε το fw update μου λέει "παρτην και φύγε" και μάλιστα του κακοφάνηκε που ήθελα να την βάλω και μπρος να δω ότι όντως περάστηκε το νέο firmware... Link to comment Share on other sites More sharing options...
DIMERR Οκτώβριος 9, 2008 #342 Κοινοποίηση Οκτώβριος 9, 2008 Τι να πω μαλλον σε σενα δεν μπηκαν στο κοπο α πειραξουν τις ρυθμισεις.Σε μενα παντως και μονο το γεγονος οτι τα gain ειναι ιδια και τα 3(δηλαδη στο 381) δειχνει οτι τα πειραξαν αυτοι απτο σερβις και μαλιστα στο αρπα κολλα:computer: Link to comment Share on other sites More sharing options...
kallileo Οκτώβριος 10, 2008 #343 Κοινοποίηση Οκτώβριος 10, 2008 Και μενα δεν αλλαξαν τιποτα...Το θεμα ειναι οτι αλλαξα το sRGB απο 5 σε 0 και δεν μπορω να το αλλαξω ξανα.Οσοι μπορουν ας ανεβασουν τις ρυθμισεις απο το Service Menu για να κανουμε δοκιμες... Link to comment Share on other sites More sharing options...
deadlock7 Οκτώβριος 10, 2008 #344 Κοινοποίηση Οκτώβριος 10, 2008 Oρίστε και το δικό μου.Πάντως κι εγώ τα βλέπω κάπως κόκκινα τα γράμματα να πώ την αλήθεια και δεν έχω πρόβλημα με τα μάτια μου (όχι οτι με πειράζει βέβαια). Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dagalidis Οκτώβριος 10, 2008 #345 Κοινοποίηση Οκτώβριος 10, 2008 Και μενα δεν αλλαξαν τιποτα...Το θεμα ειναι οτι αλλαξα το sRGB απο 5 σε 0 και δεν μπορω να το αλλαξω ξανα. Σώσει σε ένα χαρτί τα Settings - KANE NVRAM INIT - ξαναπέρνα τα Settings από την αρχή, και είσαι ΟΚ.... Την είχα πατήσει και εγώ με το sRGB 0.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
silencer51 Οκτώβριος 10, 2008 #346 Κοινοποίηση Οκτώβριος 10, 2008 Παίδες 100% επιβεβαιωμένα τα settings του service menu ειναι τα ίδια ακριβώς πριν και μετά την αναβάθμιση.Οι ρυθμίσεις αυτές γίνονται απο το εργοστάσιο για το κάθε πανελ ξεχωριστά αυτοματοποιημένα φυσικά (λόγω διαφορών στα CCFL lamps κλπ) και διατηρούνται με την αλλαγή του firmware. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kallileo Οκτώβριος 10, 2008 #347 Κοινοποίηση Οκτώβριος 10, 2008 Σώσει σε ένα χαρτί τα Settings - KANE NVRAM INIT - ξαναπέρνα τα Settings από την αρχή, και είσαι ΟΚ....Την είχα πατήσει και εγώ με το sRGB 0.... Δεν μπορω να κανω το NVRAM INIT....δεν αλλαζει με τα βελακια σε απο NO που ειναι σε YES. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoMaR Οκτώβριος 10, 2008 #348 Κοινοποίηση Οκτώβριος 10, 2008 πρεπει να γινει ενα poll : ειστε ευχαριστημενοι τελικα απο την αγορα ; ναι η οχι ; το γιατι δε το ρωταω γιατι θα παει στη μαυρη τρυπα το θεμα παντως απο οτι βλεπω δεν ειναι απο τις αγορες που "ξενοιαζει" καποιος.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ea6gka Οκτώβριος 10, 2008 #349 Κοινοποίηση Οκτώβριος 10, 2008 drivers βαλατε? ειναι στην επισημη ιστοσελιδα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dagalidis Οκτώβριος 10, 2008 #350 Κοινοποίηση Οκτώβριος 10, 2008 Δεν μπορω να κανω το NVRAM INIT....δεν αλλαζει με τα βελακια σε απο NO που ειναι σε YES. Sorry.... ΞΕΧΑΣΑ να σου πω να κρατήσεις σταθερά πατημένο το βελάκι για λίγη ώρα και θα το κάνει... :whistle2: Link to comment Share on other sites More sharing options...
kallileo Οκτώβριος 12, 2008 #351 Κοινοποίηση Οκτώβριος 12, 2008 OK motherfunkers...Εχω καταφερει να φερω την οθονη σε αρκετα υποφερτο επιπεδο...ωστε να μπορει να ξεχωριζει το πορτοκαλι με το κοκκινο. Ακομα και το ροζ ξεχωριζει.Ο μονος τροπος γρηγορος τροπος ειναι να πειραξεις το suturation μεσα απο το control center της ΑΤΙ. Στο Digital Panel (DVI) υπαρχει ρυθμιση για το saturation...απο οσο βλεπω αν το μειωσεις απο το 100 που ειναι καπου αναμεσα στο 75-85 τα πραγματα φτιαχνουν σε μεγαλο βαθμο.Στους drivers της Nvidia δυστυχως δεν γινεται αυτο καθως μπορεις μονο να αυξησεις το saturation...:flag: και στο Riva Tuner απο οτι ειδα επιλογη για το saturation υπαρχει μονο σε overlay...Τον μπουλο δηλαδη...Γαι δοκιμαστε να μας πειτε... Link to comment Share on other sites More sharing options...
silencer51 Οκτώβριος 12, 2008 #352 Κοινοποίηση Οκτώβριος 12, 2008 Εγώ επαναλαμβάνω οτι με το ICC profile που είχα αναφέρει πιο πρίν ειμαι υπέρ-ευχαριστημένος σε όσες εφαρμογές χρειάζονται να ειναι color managed. Δηλαδή Firefox 3, Photoshop, κλπ Link to comment Share on other sites More sharing options...
pcfreak Οκτώβριος 12, 2008 #353 Κοινοποίηση Οκτώβριος 12, 2008 εγω το "προβλημα" που ειχα ηταν το κοκκινο που ηταν πολυ έντονο (σαν φωσφοριζέ). το πορτοκαλι και λοιπα τα εβλεπα μια χαρα. με saturation sto 97 ειναι super! thanks(ειμαι ακομα με φιρμ 1.1) Link to comment Share on other sites More sharing options...
gor Οκτώβριος 12, 2008 #354 Κοινοποίηση Οκτώβριος 12, 2008 drivers βαλατε? ειναι στην επισημη ιστοσελιδαλινκ; Link to comment Share on other sites More sharing options...
kallileo Οκτώβριος 12, 2008 #355 Κοινοποίηση Οκτώβριος 12, 2008 Εγώ επαναλαμβάνω οτι με το ICC profile που είχα αναφέρει πιο πρίν ειμαι υπέρ-ευχαριστημένος σε όσες εφαρμογές χρειάζονται να ειναι color managed. Δηλαδή Firefox 3, Photoshop, κλπAνεβασε το λιγο...να το δοκιμασουμε.@pcfreakΕγω με την αναβαθμιση του firmware δεν ειδα καμια απολυτως διαφορα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
alexis2044 Οκτώβριος 12, 2008 #356 Κοινοποίηση Οκτώβριος 12, 2008 Εγω με την αναβαθμιση του firmware δεν ειδα καμια απολυτως διαφορα...Νταξει ας πούμε ότι τα χρώματα είναι υποκειμενικά. To banding όμως είναι το ίδιο; Link to comment Share on other sites More sharing options...
jois21 Οκτώβριος 12, 2008 #357 Κοινοποίηση Οκτώβριος 12, 2008 Νταξει ας πούμε ότι τα χρώματα είναι υποκειμενικά. To banding όμως είναι το ίδιο; Tι υποκειμενικα; Εδω λεει βλεπει το "LAB" κοκκινο!:p:p Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dagalidis Οκτώβριος 12, 2008 #358 Κοινοποίηση Οκτώβριος 12, 2008 Tι υποκειμενικα; Εδω λεει βλεπει το "LAB" κοκκινο!:p:p Mερικές φορές δεν ευθύνεται η οθόνη για την κακή επεικόνιση χρωμμάτων, αλλά και η κάρτα γραφικών,,, Μήπως κάτι τρέχει με την κάρτα σου ? Μπορείς να δοκιμάσεις σε Analog αντί DVI ?:...: Link to comment Share on other sites More sharing options...
jois21 Οκτώβριος 12, 2008 #359 Κοινοποίηση Οκτώβριος 12, 2008 Δεν μιλαω για μενα, δεν την εχω την οθονη.Εχεις ενα ποιντ σ' αυτο παντως. Μπορει να δοκιμασει με αλλη καρτα ή εστω λαπτοπ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dagalidis Οκτώβριος 12, 2008 #360 Κοινοποίηση Οκτώβριος 12, 2008 Οι δικές μου τιμές στο Service Menu Είναι ¨9300 R202 G206 B2556500 R245 G240 B255OFFS R59 G67 B78GAIN R423 G432 B443sRGB 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts