DIMERR Οκτώβριος 4, 2008 #301 Κοινοποίηση Οκτώβριος 4, 2008 silencer ωραιο το setup σου αν και λιγο υπερβολικο κατα τη γνωμη μου Δοκιμασε κανεις να την συνδεσει με xbox360 η ps3??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
silencer51 Οκτώβριος 4, 2008 #302 Κοινοποίηση Οκτώβριος 4, 2008 Υπερβολή is my middle name Θα τη δοκιμάσω με xbox360 μέσα στις επόμενες μέρες. Εντωμεταξύ παρατήρησα το εξής: Έχω μια 802 και μια 803 και οι 2 με το τελευταίο firmware. Παρ όλα αυτά οταν φλασάρονται δεν χάνονται οι ρυθμίσεις. Αυτό που παρατήρησα ειναι οτι στο service menu έχουν διαφορετικές ρυθμίσεις στα RGB gains. Αναρωτιέμαι αν για κάθε batch απο panels οι ρυθμίσεις προσαρμόζονται ανάλογα... Πάντως στα ίδια settings οι οθόνες δεν εχουν την ίδια θερμοκρασία χρώματος. Αν μπορεί κάποιος με οθόνη 802 ας ποστάρει ενα screenshot του service menu του... Και κάποιος με 803 επίσης για να δώ αν αλλάζουν οι ρυθμίσεις απο οθόνη σε οθόνη... Link to comment Share on other sites More sharing options...
panaiz Οκτώβριος 4, 2008 #303 Κοινοποίηση Οκτώβριος 4, 2008 οριστε και το δικο μου setup :snap: για περισσοτερες φοτο εδω Link to comment Share on other sites More sharing options...
DIMERR Οκτώβριος 4, 2008 #304 Κοινοποίηση Οκτώβριος 4, 2008 Υπερβολή is my middle name Θα τη δοκιμάσω με xbox360 μέσα στις επόμενες μέρες. Εντωμεταξύ παρατήρησα το εξής: Έχω μια 802 και μια 803 και οι 2 με το τελευταίο firmware. Παρ όλα αυτά οταν φλασάρονται δεν χάνονται οι ρυθμίσεις. Αυτό που παρατήρησα ειναι οτι στο service menu έχουν διαφορετικές ρυθμίσεις στα RGB gains. Αναρωτιέμαι αν για κάθε batch απο panels οι ρυθμίσεις προσαρμόζονται ανάλογα... Πάντως στα ίδια settings οι οθόνες δεν εχουν την ίδια θερμοκρασία χρώματος. Αν μπορεί κάποιος με οθόνη 802 ας ποστάρει ενα screenshot του service menu του... Και κάποιος με 803 επίσης για να δώ αν αλλάζουν οι ρυθμίσεις απο οθόνη σε οθόνη... Παραξενο....εγω εχω 804 μπορεις να δεις το μενου στην προηγουμενη σελιδα και να συγκρινεις αν μπορεις κανε κι εσυ ενα ποστ τα μενου Link to comment Share on other sites More sharing options...
panaiz Οκτώβριος 4, 2008 #305 Κοινοποίηση Οκτώβριος 4, 2008 802Μ χωρις firmware update Link to comment Share on other sites More sharing options...
silencer51 Οκτώβριος 4, 2008 #306 Κοινοποίηση Οκτώβριος 4, 2008 Παραξενο....εγω εχω 804 μπορεις να δεις το μενου στην προηγουμενη σελιδα και να συγκρινεις αν μπορεις κανε κι εσυ ενα ποστ τα μενουΛοιπόν ειναι όντως περίεργο, κάθε οθόνη τελικά εχει διαφορετικά settings στο service menu. Δηλαδή και οθόνες με ίδιο σειριακό (π.χ. 802).Λογικά καθώς φτιάχνουν τα πάνελ τους κάνουν ενα 'καλιμπράρισμα' για να έχουν πάνω κάτω όλα την ίδια φωτεινότητα και χρώματα.Για παράδειγμα, στις 2 οθόνες μου, με το ίδιο firmware (1.60) για να έχουν το ίδιο λευκό και φωτεινότητα έχω διαφορετικά settings στα Red & Green και στο brightness (2 ή 3 levels)... Link to comment Share on other sites More sharing options...
deadlock7 Οκτώβριος 5, 2008 #307 Κοινοποίηση Οκτώβριος 5, 2008 Λέτε με αυτό να διορθωθεί η ήδη έντονη φωτεινότητα που έχει ακόμη και στο 0?Το αναφέρει και το review αυτό.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
silencer51 Οκτώβριος 5, 2008 #308 Κοινοποίηση Οκτώβριος 5, 2008 Παίδες το firmware update ρίχνει την φωτεινότητα αρκετά εώς πολύ Link to comment Share on other sites More sharing options...
deadlock7 Οκτώβριος 5, 2008 #309 Κοινοποίηση Οκτώβριος 5, 2008 Τη ρίχνει ,αλλά θα θελα κι άλλο.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
felix Οκτώβριος 5, 2008 #310 Κοινοποίηση Οκτώβριος 5, 2008 Brightness κάτω, κόκκινο κάτω...:clap:Αυτά είναι τα ελαττώματα που η διόρθωσή τους με διευκολύνει στη χρήση, άρα μάλλον επιβάλλεται να την πάω για αναβάθμιση.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
kallileo Οκτώβριος 5, 2008 #311 Κοινοποίηση Οκτώβριος 5, 2008 (edited) Το προβλημα δεν ειναι τοσο το brightness αλλα το saturation...δηλαδη ο υπερκορεσμος των ολων χρωματων και οχι μόνο στο κόκκινο. Ολα τα χρώματα εχουν προβλημα...απλα το κοκκινο φαινεται στοο ματι...το πρασινο ειναι απαραδεκτο... Δειτε λιγο τα τελευταια επιπεδα μεσα απο το τεστ του Everest. Ειναι φανερο το προβλημα καθως δεν υπαρχει ορατη διακριση μεταξυ των επιπεδων. Έγινε επεξεργασία Οκτώβριος 5, 2008 από kallileo Link to comment Share on other sites More sharing options...
silencer51 Οκτώβριος 5, 2008 #312 Κοινοποίηση Οκτώβριος 5, 2008 H oθόνη αυτή ειναι Wide Color Gamut, κοινώς χρειάζεται calibration και σωστό ICC profile, αλλιώς τα χρώματα φαίνονται oversaturated. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DIMERR Οκτώβριος 5, 2008 #313 Κοινοποίηση Οκτώβριος 5, 2008 ΠΑιδες αν εχετε κανει την αναβαθμιση και εχετε καλιμπραρει την οθονη δωστε καμια ρυθμιση Link to comment Share on other sites More sharing options...
deadlock7 Οκτώβριος 5, 2008 #314 Κοινοποίηση Οκτώβριος 5, 2008 Eγώ έχω αυτές του prad και μ'έχουν βολέψει.Brightness:0 ,Contrast:70 ,R:43 ,G:39, B:50 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DIMERR Οκτώβριος 5, 2008 #315 Κοινοποίηση Οκτώβριος 5, 2008 Eγώ έχω αυτές του prad και μ'έχουν βολέψει.Brightness:0 ,Contrast:70 ,R:43 ,G:39, B:50brightness 0???δεν σου φαινεται πολυ σκοτεινη????ειδικα οπως ειπαν και τα παιδια μετα την αναβαθμιση η οθονη χανει σε φωτεινοτητα.Εγω το εβαλα το brightness στο 70,ενω πριν το ειχα στο 30 Link to comment Share on other sites More sharing options...
deadlock7 Οκτώβριος 5, 2008 #316 Κοινοποίηση Οκτώβριος 5, 2008 Για τα δικά μου μάτια είναι μια χαρά..δεν ξέρω αν είναι σωστό το calibration,αλλά μου αρκεί.Μην σου πώ οτι τη θέλω και πιο χαμηλά.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
felix Οκτώβριος 5, 2008 #317 Κοινοποίηση Οκτώβριος 5, 2008 Το προβλημα δεν ειναι τοσο το brightness αλλα το saturation...δηλαδη ο υπερκορεσμος των ολων χρωματων και οχι μόνο στο κόκκινο. Ολα τα χρώματα εχουν προβλημα...απλα το κοκκινο φαινεται στοο ματι...το πρασινο ειναι απαραδεκτο...Δειτε λιγο τα τελευταια επιπεδα μεσα απο το τεστ του Everest. Ειναι φανερο το προβλημα καθως δεν υπαρχει ορατη διακριση μεταξυ των επιπεδων.H oθόνη αυτή ειναι Wide Color Gamut, κοινώς χρειάζεται calibration και σωστό ICC profile, αλλιώς τα χρώματα φαίνονται oversaturated.ICC profilε έχεις περασμένο kalileo όταν έκανες το τεστ του Everest? Link to comment Share on other sites More sharing options...
kallileo Οκτώβριος 5, 2008 #318 Κοινοποίηση Οκτώβριος 5, 2008 Οχι δεν εχω περασμενο τιποτα...και ειμαι για την ωρα χωρις με το παλιο firmware.Ψιλο στα default πρεπει να ηταν.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dagalidis Οκτώβριος 5, 2008 #319 Κοινοποίηση Οκτώβριος 5, 2008 Οχι δεν εχω περασμενο τιποτα...και ειμαι για την ωρα χωρις με το παλιο firmware.Ψιλο στα default πρεπει να ηταν....Tράβα την οθόνη σου για αναβάθμιση, ASAP ...Τοτε θα καταλάβεις την διαφορά....:worship: Link to comment Share on other sites More sharing options...
DIMERR Οκτώβριος 6, 2008 #320 Κοινοποίηση Οκτώβριος 6, 2008 Εγω που δοκιμασα τα τεστ του εβερεστ με νεο f/w και περασμενο ICC profile(εκεινο που ειχε προτεινει ο silencer λιγες σελιδες πιο πισω) δεν μπορεσα να καλιμπραρω την οθονη ετσι ωστε να βλεπω καλα τα χρωματα στα τεστ.Δηλαδη υπαρχει υπερκορεσμος οπως αναφερθηκε και πριν αν καποιος τα καταφερει ας μας πει κι εμας:turn: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts