Dagalidis Οκτώβριος 6, 2008 #321 Κοινοποίηση Οκτώβριος 6, 2008 Τι στο καλό γκαβός είμαι ? Εμένα γιατί μου φαίνονται όλα εντάξει ? Βέβαια δεν έκανα το τεστ του EVEREST αλλά το EISO Monitor Test και βλέπω όλες τις διαβαθμίσεις των χρωμμάτων ΟΚ.... Μέχρι και το 1 - 254 όλα μια χαρά... Χωρίς ICC και με ICC δεν βλέπω καμμιά διαφορά.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
felix Οκτώβριος 6, 2008 #322 Κοινοποίηση Οκτώβριος 6, 2008 Γεράσαμε dag.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
kallileo Οκτώβριος 7, 2008 #323 Κοινοποίηση Οκτώβριος 7, 2008 Ψαχνωντας στο ιντερνετ βρηκα μερικες εικονες με συγκριση των δυο firmware...1.11 vs 1.5http://rapidshare.com/files/151837194/1-11_vs_1-50.rar.html Link to comment Share on other sites More sharing options...
FANISTELROOY Οκτώβριος 7, 2008 #324 Κοινοποίηση Οκτώβριος 7, 2008 τελος η προσφορα στο πλαισιο Link to comment Share on other sites More sharing options...
felix Οκτώβριος 8, 2008 #325 Κοινοποίηση Οκτώβριος 8, 2008 Απλά σταμάτησε να διατίθεται στο site...μπορεί να ξέμειναν από στοκ.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dagalidis Οκτώβριος 8, 2008 #326 Κοινοποίηση Οκτώβριος 8, 2008 Γέμισε ο τόπος 26άρες LG... Λογικά μέσα στην εβδομάδα που έρχεται θα ξαναστοκάρει. Τώρα βέβαια εαν η τιμή παραμείνει η ήδια δε ξέρω, ειδικά εαν φέρουν την Version 2... Link to comment Share on other sites More sharing options...
inertiacreep Οκτώβριος 8, 2008 #327 Κοινοποίηση Οκτώβριος 8, 2008 Μόλις παρέλαβα! Παίζει και να τσίμπησα την τελευταία την παρήγγειλα την Παρασκευή. Απλά την ξεπακέταρα και την σύνδεσα, είναι τεράστια και αρκετά φωτεινή. Δε ρύθμισα τπτ γιατί έπρεπε να τσακιστώ πίσω στη δουλειά. Το serial αρχίζει από 804Μ (είναι rev.1) και έχει dvi αντί hdmi...περίεργο...άλλος κανείς? Όχι οτι με χαλάει κιόλας... Link to comment Share on other sites More sharing options...
felix Οκτώβριος 8, 2008 #328 Κοινοποίηση Οκτώβριος 8, 2008 Μόλις παρέλαβα! Παίζει και να τσίμπησα την τελευταία την παρήγγειλα την Παρασκευή.Απλά την ξεπακέταρα και την σύνδεσα, είναι τεράστια και αρκετά φωτεινή. Δε ρύθμισα τπτ γιατί έπρεπε να τσακιστώ πίσω στη δουλειά. Το serial αρχίζει από 804Μ (είναι rev.1) και έχει dvi αντί hdmi...περίεργο...άλλος κανείς? Όχι οτι με χαλάει κιόλας... Δεν είχε ποτέ HDMI...Δες και πιό πάνω κάποια φωτό από τους κοννεκτορες που δίνει ο alexis2044... Link to comment Share on other sites More sharing options...
inertiacreep Οκτώβριος 8, 2008 #329 Κοινοποίηση Οκτώβριος 8, 2008 Τώρα την είδα τη φωτό...2 σελίδες πίσω. Στη σελίδα του Πλαισίου λένε hdmi γι'αυτό ρώτησα...thanx felix Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dorian Οκτώβριος 8, 2008 #330 Κοινοποίηση Οκτώβριος 8, 2008 Γέμισε ο τόπος 26άρες LG...Λογικά μέσα στην εβδομάδα που έρχεται θα ξαναστοκάρει. Τώρα βέβαια εαν η τιμή παραμείνει η ήδια δε ξέρω, ειδικά εαν φέρουν την Version 2... Aν μπορεί κάποιος από τα παιδιά που είναι στο πλαίσιο και εδώ να μας ενημερώσει αν η νέα παραλαβή θα είναι με το καινούριο καλό revision θα είναι μεγάλη εξυπηρέτηση, καθώς υποθέτω υπάρχει πολύς κόσμος που δεν τον παίρνει να τρέχει Αθήνα στην LG για αλλαγές firmware. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dagalidis Οκτώβριος 8, 2008 #331 Κοινοποίηση Οκτώβριος 8, 2008 Η αποστολή από επαρχία στην Αθήνα για Software Upgrade δεν είναι πρόβλημα - αρκεί να έχεις την συσκευασία διαθέσιμη...Εγώ από ΠΑΤΡΑ την έστειλα και την πήρα πίσω μιά χαρά.Βέβαια πρέπει να είσαι προετοιμασμένος να μείνεις χωρίς οθόνη για μερικές ημέρες.Αλλωστε όλα ΔΩΡΕΑΝ είναι - οπότε ποιό είναι το πρόβλημα ?Θα έρθει σπίτι σου η Courier - θα παραλάβει - πάει ΑΘΗΝΑ για UPgrade - έρχεται ξανά η Courier σπίτι σου να σου την παραδώσει, και όλα μέλι γάλα... :worship: Link to comment Share on other sites More sharing options...
junior-21- Οκτώβριος 8, 2008 Author #332 Κοινοποίηση Οκτώβριος 8, 2008 ρεζέρβα απλά να υπάρχει Link to comment Share on other sites More sharing options...
kallileo Οκτώβριος 9, 2008 #333 Κοινοποίηση Οκτώβριος 9, 2008 Εκανα και γω την αναβαθμιση σημερα...αλλα δεν βλεπω καμια απολυτως διαφορα. Τα γραμματα που στο TheLab που ειναι πορτοκαλι....παραμενουν κοκκινα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pcfreak Οκτώβριος 9, 2008 #334 Κοινοποίηση Οκτώβριος 9, 2008 Kallileo δοκιμασε τα settings απο το prad και πες μας αν βλέπεις βελτίωσηBrightness 0, Contrast 70, Gamma 0, R=43, G=39, B=50http://www.prad.de/en/monitore/review/2008/review-lg-w2600hp-part12.html Link to comment Share on other sites More sharing options...
kallileo Οκτώβριος 9, 2008 #335 Κοινοποίηση Οκτώβριος 9, 2008 (edited) Kallileo δοκιμασε τα settings απο το prad και πες μας αν βλέπεις βελτίωσηBrightness 0, Contrast 70, Gamma 0, R=43, G=39, B=50http://www.prad.de/en/monitore/review/2008/review-lg-w2600hp-part12.htmlΤο εχω δοκιμασει και πριν την αναβαθμιση...Απλα δεν βλεπω καμια απολυτως διαφορα με πριν και μετα...Ειτε εγω κανω κατι πολυ λαθος ή ολοι οι κατοιχοι στο φορουν εχουν δυσχρωματοψια.:flag:Νομιζω καταλαβαινω γιατι την πουλανε 500 ευρω...Βαλτε την LG διπλα-διπλα σε μια οθονη laptop και ανοιξε την λιστα των φορουμ του TheLab.Παρατηρεστε την διαφορα στο πορτοκαλι αναμεσα στις δυο οθονες... Έγινε επεξεργασία Οκτώβριος 9, 2008 από kallileo Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dagalidis Οκτώβριος 9, 2008 #336 Κοινοποίηση Οκτώβριος 9, 2008 Eκτός από την Δυσχρωματοψία υπάρχει και η υπερχρωματοψία.... Μήπως έχεις ?... Πέρα από την πλάκα βλέπω ότι κάθε οθόνη έχει την δική της Factory Default Ρύθμιση... Αντέγραψε από τα Service menu που ανέβασαν διάφοροι εδώ μέσα τις ρυθμίσεις μήπως σου κάτσει καλύτερα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
kallileo Οκτώβριος 9, 2008 #337 Κοινοποίηση Οκτώβριος 9, 2008 Παρολο που εχω οντως δυσχρωματοψια το κοκκινο ειναι μαμησε τα....Dag ανεβασε και το δικο σου service menu. Βγαλε και καμια φωτο αν μπορεις να δουμε πως φαινεται σε σενα.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
DIMERR Οκτώβριος 9, 2008 #338 Κοινοποίηση Οκτώβριος 9, 2008 Εκανα και γω την αναβαθμιση σημερα...αλλα δεν βλεπω καμια απολυτως διαφορα.Τα γραμματα που στο TheLab που ειναι πορτοκαλι....παραμενουν κοκκινα. Θα ρωτησω το αυτονοητο...μπηκες μεσα στο μενου να δεις την εκδοση του f/w????? Link to comment Share on other sites More sharing options...
kallileo Οκτώβριος 9, 2008 #339 Κοινοποίηση Οκτώβριος 9, 2008 Θα ρωτησω το αυτονοητο...μπηκες μεσα στο μενου να δεις την εκδοση του f/w????? Link to comment Share on other sites More sharing options...
DIMERR Οκτώβριος 9, 2008 #340 Κοινοποίηση Οκτώβριος 9, 2008 FΦαινεται οτι τα ατομα στο σερβις δινουν διαφορετικα gain σε καθε οθονη κατα την αναβαθμιση.Εγω καθως περιμενα στο σερβις ρωταω ενα παιδι τεχνικο που ηταν εκει ακομα να γινει η αναβαθμιση??και μου λεει δεν ειναι απλο ξερεις τη διαδικασια εχει η 2600hp??φαινεται οτι μολις περασουν το f/w κανουν και ρυθμισεις μετα.π.χ σε εμενα τα gain ειναι ολα στο 381 δες και φωτο που εχω βαλει πριν μερικες σελιδες.Δοκιμασε αυτες τις ρυθμισεις και δες αν εχει διαφορες. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts