perp Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 20, 2008 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 20, 2008 Λοιπόν αντιμετωπίζω εδω και μέρες ένα κουλό πρόβλημα.Η αναγνώριση κλησεων στο σταθερό ΔΕΝ λειτουργεί οταν το ρουτερ μου (USR 9108) ειναι ανοιχτο και συνδεδεμένο στο Forthnet 2play. Αντίθετα, οταν σβήνω το ρουτερ η αναγνώριση κλησεων λειτουργεί κανονικά.Τι παίζει? :smoke: Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeorgeVasil Αύγουστος 20, 2008 #2 Κοινοποίηση Αύγουστος 20, 2008 Μπορει να ειναι ασχετη και ακυρη η απαντηση μου... Θα ελεγα να τους παρεις τηλεφωνο και να σου πουνε αν βραχυκυκλωνει καποια συσκευη του σπιτιου..(εχουν τροπο και το ελενχουν). Ειχα μεινει 2-3 μερες χωρις τηλεφωνο επειδη μια συσκευη ξαφνικα θυμήθηκε να τιμησει την καταγωγη της (China). Link to comment Share on other sites More sharing options...
perp Αύγουστος 20, 2008 Author #3 Κοινοποίηση Αύγουστος 20, 2008 Υπάρχει τέτοια δυνατότητα ε? Μην τους βάλω δύσκολα και τα χειροτερέψω τα πράγματα φοβάμαι... Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeorgeVasil Αύγουστος 20, 2008 #4 Κοινοποίηση Αύγουστος 20, 2008 Υπάρχει τέτοια δυνατότητα ε? Μην τους βάλω δύσκολα και τα χειροτερέψω τα πράγματα φοβάμαι... Οχι ειναι ΟΚ.. Εγω τους πήρα μια μερα..και την επομενη με καλεσαν απο μονοι τους. Απλα μπηκα στην διαδικασία να μπαινο-βγαζω συσκευες.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kostas007 Αύγουστος 20, 2008 #5 Κοινοποίηση Αύγουστος 20, 2008 φιλτρακι φανταζομαι εχεις ε? Link to comment Share on other sites More sharing options...
perp Αύγουστος 20, 2008 Author #6 Κοινοποίηση Αύγουστος 20, 2008 φιλτρακι φανταζομαι εχεις ε? Πολύ σωστά...ναι έχω Οχι ειναι ΟΚ..Εγω τους πήρα μια μερα..και την επομενη με καλεσαν απο μονοι τους. Απλα μπηκα στην διαδικασία να μπαινο-βγαζω συσκευες.. Μάλιστα....οπότε αύριο θα πέσει τηλέφωνο...για να δούμε Link to comment Share on other sites More sharing options...
bleo8onhs Αύγουστος 21, 2008 #7 Κοινοποίηση Αύγουστος 21, 2008 Σε μια forthnet double play που έχω περάσει εγώ με usr 9106, όλα δουλεύουν κομπλέ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spanaks Αύγουστος 21, 2008 #8 Κοινοποίηση Αύγουστος 21, 2008 To 9108 είναι γνωστό ότι έχει προβλήματα στο δίκτυο της forthnet... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kostas007 Αύγουστος 21, 2008 #9 Κοινοποίηση Αύγουστος 21, 2008 9107 ειχα και ηταν καλα Link to comment Share on other sites More sharing options...
trendy Αύγουστος 21, 2008 #10 Κοινοποίηση Αύγουστος 21, 2008 Έχω ακριβώς τα ίδια με σένα perp χωρίς να αντιμετωπίζω πρόβλημα. Μάλλον κάτι άλλο παίζει, αλλά σίγουρα δε φταίει το 9108. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kanenas3 Αύγουστος 21, 2008 #11 Κοινοποίηση Αύγουστος 21, 2008 Γενικά υπάρχουν προβλήματα σε κάποια Dslam της Forthnet με την αναγνώριση. Το ρούτερ πάντως δε φταίει σίγουρα καθώς δεν εμπλέκεται πουθενά με την τηλεφωνία. Αυτό που καταλήγει σε σένα είναι PSTN οπότε ίντερνετ και τηλέφωνο είναι ανεξάρτητα όπως του ΟΤΕ.Μίλα με τους τεχνικούς μήπως μπορούν να κάνουν τίποτα και δοκίμασε και με άλλη συσκευή. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bleo8onhs Αύγουστος 21, 2008 #12 Κοινοποίηση Αύγουστος 21, 2008 Μήπως το σπλιτεράκι? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.