godslayer1416003205 Αύγουστος 22, 2008 #81 Αύγουστος 22, 2008 Τα γραφομενα σου μου δειχνουν οτι δεν πρεπει να εισαι πανω απο 18-19 χρονων (αν κανω λαθος λυπαμαι πραγματικα ) οποτε σταματαω καθε ειδους συζητηση μαζι σου....Κανείς δεν είναι η ηλικία του αλλά τα λεγόμενά του και οι πράξεις του. Είναι πολύ άσχημο να "χαρακτηρίζεις" κάποιον με βάση την ηλικία του. Ωραία λοιπόν εγώ που είμαι 25 τι έχεις να μου πεις εσύ που είσαι 21? Δεν θα έπρεπε καν να είχα ασχοληθεί να σου απαντήσω σε μερικά posts ...γιατί μπροστά μου είσαι ένα τίποτα...δε νομίζω να είναι λογική και επιχείρημα αυτό...Το κακό που κάνεις εσύ είναι ότι κρίνεις την εθνική με βάση την ομάδα που υποστηρίζεις και είναι πολύ κακό αυτό, κυρίως για σένα γιατί την παρακολουθείς με προκατάληψη (και με μίσος για ορισμένους παίχτες πολλές φορές) και στο τέλος δεν περνάς καλά με τον αγώνα. Αν ο Περπέρογλου για παράδειγμα δεν ήταν παίχτης του Παο θα σε ενοχλούσε τόσο πολύ που δεν παίζει? Αφού φάνηκε στην προετοιμασία της Εθνικής ότι δεν ήταν σε καλή κατάσταση (χωρίς να σημαίνει ότι δεν είναι καλός...αλλά αυτά συμβαίνουν). Εμένα γιατί δεν με πείραζε όταν έβλεπα τον Χατζηβρέτα στην Εθνική? (εγώ δλδ με την αντίστοιχη του ποδοσφαίρου θα έπρεπε να είχα φουντάρει που δεν είδα τον Στολτίδη στην 11άδα έστω μία φορά)
bluray Αύγουστος 22, 2008 #82 Αύγουστος 22, 2008 Κανείς δεν είναι η ηλικία του αλλά τα λεγόμενά του και οι πράξεις του. Είναι πολύ άσχημο να "χαρακτηρίζεις" κάποιον με βάση την ηλικία του. Ωραία λοιπόν εγώ που είμαι 25 τι έχεις να μου πεις εσύ που είσαι 21? Δεν θα έπρεπε καν να είχα ασχοληθεί να σου απαντήσω σε μερικά posts ...γιατί μπροστά μου είσαι ένα τίποτα...δε νομίζω να είναι λογική και επιχείρημα αυτό...Το κακό που κάνεις εσύ είναι ότι κρίνεις την εθνική με βάση την ομάδα που υποστηρίζεις και είναι πολύ κακό αυτό, κυρίως για σένα γιατί την παρακολουθείς με προκατάληψη (και με μίσος για ορισμένους παίχτες πολλές φορές) και στο τέλος δεν περνάς καλά με τον αγώνα. Αν ο Περπέρογλου για παράδειγμα δεν ήταν παίχτης του Παο θα σε ενοχλούσε τόσο πολύ που δεν παίζει? Αφού φάνηκε στην προετοιμασία της Εθνικής ότι δεν ήταν σε καλή κατάσταση (χωρίς να σημαίνει ότι δεν είναι καλός...αλλά αυτά συμβαίνουν). Εμένα γιατί δεν με πείραζε όταν έβλεπα τον Χατζηβρέτα στην Εθνική? (εγώ δλδ με την αντίστοιχη του ποδοσφαίρου θα έπρεπε να είχα φουντάρει που δεν είδα τον Στολτίδη στην 11άδα έστω μία φορά) Επειδη δεν ξερεις ολες τις αποψεις μου για την Εθνικη μπασκετ μαθε οτι εκραζα και τους Ντικουδη Παπαδοπουλο....Δεν βλεπω με πρασινα γυαλια αλλα αν νομιζεις οτι εχου θεση στην εθνικη ο "Χοντρος",ο Πριντεζσης και ο Πελεκανος τοτε αντιλαμβανομαστε πολυ διαφορετικα το μπασκετ...Οι συγκεκριμενοι 3 παιζουν μονο και μονο επειδη ο Γιαννακης ειναι προπονητης στην ομαδα με σημα το κεφαλι...Αν δεν θες να το καταλαβεις δεν υπαρχει προβλημα μην μας τα πρηζετε ομως..Και δεν λεω οτι ο Περπερογλου θα βελτιωνε θεαματικα την εθνικη αλλα απο τους αναπηρους Πριντεζη και Πελεκανο ειναι πολυ ανωτερος...Αληθεια αυτοι γιατι δεν επαιζαν ποτε πριν πανε στην ομαδα με σημα το κεφαλι οεο?????Δεν πειραζει στα δικα σου ματια μπορει να ειναι μια χαρα για εθνικη αλλα με αυτους θα λες δικαιολογιες του τυπου "ελα μωρε ο κ!@#φαρδος ο Ντελφινο τα εβαλε ολα"Α και κατι ακομη αν σε πειραξε πυ ειπα για τον Ζοτσ στην Εθνικη ας ερθει και ο Ιβκοβιτσ δεν με πειραζει....:happy2::happy2: Υ.Γ. :tomato:"Χοντρε" :tomato:που την εχεις δει γ@#αω και δερνω υπομονη μεχρι να ερθει ο Κουφος στην Εθνικη....
bluray Αύγουστος 22, 2008 #83 Αύγουστος 22, 2008 Κανείς δεν είναι η ηλικία του αλλά τα λεγόμενά του και οι πράξεις του. Είναι πολύ άσχημο να "χαρακτηρίζεις" κάποιον με βάση την ηλικία του. Ωραία λοιπόν εγώ που είμαι 25 τι έχεις να μου πεις εσύ που είσαι 21? Δεν θα έπρεπε καν να είχα ασχοληθεί να σου απαντήσω σε μερικά posts ...γιατί μπροστά μου είσαι ένα τίποτα...δε νομίζω να είναι λογική και επιχείρημα αυτό...1ον) χαρακτηρισα τα γραφομενα του2ον) οι χαρακτηρισμοι σου επιστρεφοναι3ον) αφου ειμαι ενα τιποτα γιατι αχολεισαι μαζι μου??? αλλα μπορεις να συνεχισιες...προσφερεις και λιγο γελιο στην παρεα μου ( ολοι Παναθηναικοι ειναι ρε παιδι μου μαλλον οταν επελεγα παρεες δεν ειχα βγαλει τα πρασινα γυαλια )
VIL Αύγουστος 22, 2008 #84 Αύγουστος 22, 2008 Μήπως εάν τα λέγατε με π.μ καλύτερα δεν θα ήτανε (μη παρεξηγηθώ απλά λέω την γνώμη μου)
pastelidis.n.s. Αύγουστος 22, 2008 #85 Αύγουστος 22, 2008 Ρε παιδια ελεος οσοι ξερετε απο μπασκετ θα καταλαβετε τι εννοω παιζω 7 χρονια μπασκετ και ποτε δεν το εχω ξαναδει αυτο ποτε ομως να σουταρει παιχτης τριποντο χανοντας για 2 ποντους η ομαδα του και να εχουν μεινει 4,5 δευτερολεπτα. Αυτο ειναι καθαρα λαθος προπονητη και ειμαι καθετος σε αυτο. Θα επρεπε η μπαλα να περασει μεσα στην ρακετα για να παμε για την ισοφαριση. Τα καλαθια τυπου διαμαντιδη μπαινουν μονο μια φορα αντε δυο οπως με τον σπανουλη με το buzer bitter του. Δεν γινεται ετσι ευκολα απο εκει που χανουμε να νικησουμε ειναι πολυ δυσκολο να επιτευχθει αυτο... Δεν θετω κανενα θεμα απομακρυνσης του Γιαννακη γιατι τον σεβομαι παρα πολυ γιατι μας εχει προσφερει πολλες επιτυχιες και μας εχει ανεβασει στην ελιτ του παγκοσμιου και ευρωπαικου μπασκετ αλλα αυτο ηταν τραγικοτατο λαθοςΑυτα ειχα να πω και αυτη ειναι η αποψη μου
Ar@besqu.e Αύγουστος 22, 2008 #86 Αύγουστος 22, 2008 Η χειρότερη επιλογή ήταν η πάσα στο Σπανούλη σε εκείνο το σημείο... ΟΧΙ ΠΑΣΑ ΣΤΟ ΣΠΑΝΟΥΛΗ!! το παλικάρι έιχε κάνει πέντε μαζεμένα λάθη δεν το είχε!!! και το έχει ξανακάνει αυτό με το τρίποντο στο τελευταίο δευτερόλεπτο σε κάποιο άλλο ματς!! Λάθος επιλογή..
chrooooo Αύγουστος 22, 2008 #87 Αύγουστος 22, 2008 Η χειρότερη επιλογή ήταν η πάσα στο Σπανούλη σε εκείνο το σημείο... ΟΧΙ ΠΑΣΑ ΣΤΟ ΣΠΑΝΟΥΛΗ!! το παλικάρι έιχε κάνει πέντε μαζεμένα λάθη δεν το είχε!!! και το έχει ξανακάνει αυτό με το τρίποντο στο τελευταίο δευτερόλεπτο σε κάποιο άλλο ματς!! Λάθος επιλογή..το εβλεπες το ματς η ετσι τα λες?δεν του εκανε κανεις πασα,μονος του πηρε το ριμπαουντ και αρχισε να τρεχει
bluray Αύγουστος 22, 2008 #88 Αύγουστος 22, 2008 ρε παιδια συμφωνω οτι ο Σπανουλης δεν ηταν σε μερα για να παρει το τελευταιο σουτ αλλα και ποιος ηταν? Διαμαντιδης χαλια Παπαλουκας τιποτα οποτε οποις ειχε το κουραγιο....Παντως ο φιλος που ειπε οτι η μπαλα επρεπε να μπει στην ρακετα εχει ΠΟΛΥ δικιοΑν και για μενα σημαντικο ρολο επαιξε το γεγονος οτι ο Παπαλουκας δεν μπορουσε να μαρκαρει τον Ντελφινο με τιποτα...Τουλαχιστον ας εβαζε τον Διαμαντιδη περισσοτερο διαστημα πανω του η εστω τον Φωτση που εχει και αλμα για να του κοψει τουλαχιστον τα 3ποντα
KoMM Αύγουστος 22, 2008 #89 Αύγουστος 22, 2008 Επρεπε να γινει το πικ εν ρολ στο χαι ποστ με φειντ αουτ ερμπολ που θα γινοταν αλει χουπ και θα ισοφαριζαμε.
Kostas007 Αύγουστος 22, 2008 #90 Αύγουστος 22, 2008 Επρεπε να γινει το πικ εν ρολ στο χαι ποστ με φειντ αουτ ερμπολ που θα γινοταν αλει χουπ και θα ισοφαριζαμε.γιουζ δε φορς λουκ
godslayer1416003205 Αύγουστος 22, 2008 #91 Αύγουστος 22, 2008 1ον) χαρακτηρισα τα γραφομενα του2ον) οι χαρακτηρισμοι σου επιστρεφοναι3ον) αφου ειμαι ενα τιποτα γιατι αχολεισαι μαζι μου??? αλλα μπορεις να συνεχισιες...προσφερεις και λιγο γελιο στην παρεα μου ( ολοι Παναθηναικοι ειναι ρε παιδι μου μαλλον οταν επελεγα παρεες δεν ειχα βγαλει τα πρασινα γυαλια )Πω ρε συ, με παρεξήγησες εντελώς. Δεν σε χαρακτήρισα! Το "τίποτα" το είπα για παράδειγμα για να σου δείξω ότι είναι λάθος σου να κρίνεις τα λεγόμενα κάποιου με βάση την ηλικία του (εσύ αν θυμάμαι είπες στο άλλο το παιδί ότι είναι το πολύ 18 χρονών και δεν θα πρέπει να ασχοληθείς)...τέσπα δεν συνεχίζω...δεν είδα να γελάει κανένας μαζί μου...και ούτε είπα κάτι που να είναι τόσο για γέλια. Αν γελάτε ομαδικώς κάτι στραβό παίζει με την παρέα σου.Για τον Πελεκάνο συμφωνούμε, για τον Πρίντεζη τον προτίμησε αντί του Περπέρογλου ο οποίος δεν ήταν σε καλή κατάσταση στην διάρκεια της προετοιμασίας (φαντάζομαι το είδες και συ) και για τον Σκορτσιανίτη...βρες μου καλύτερο Έλληνα σέντερ και βάλτον στην ομάδα εγώ δεν έχω πρόβλημα...αλλά δε νομίζω να βρεις άλλον.Όπως βλέπεις συνεχίζεις να βγάζεις καφριλίκι λέγοντας συνέχεια "χοντρός" και "ομάδα με σήμα το κεφάλι" κάτι που δεν βλέπω από άλλα παιδιά εδώ μέσα ανεξαρτήτως ομάδας που υποστηρίζουν.
LevelOne Αύγουστος 22, 2008 #93 Αύγουστος 22, 2008 Χαλαρώστε λιγάκι γιατι τα βλέπω ολα σκούρα...Δεν χρειάζεται να αναφέρω σε ποιον/ποιούς πήγαινε αυτό ε; Εξυπνα παιδιά είστε...Την επόμενη έχει thread ban, και κόκκινη. :flower:
hayabusa Αύγουστος 22, 2008 Author #95 Αύγουστος 22, 2008 ακούω τον Σκουντή και τον φαντάζομαι πως θα είναι ντυμμένος...φανέλλα και κασκώλ της Αργεντινής κλπ
bluray Αύγουστος 22, 2008 #96 Αύγουστος 22, 2008 Πω ρε συ, με παρεξήγησες εντελώς. Δεν σε χαρακτήρισα! Το "τίποτα" το είπα για παράδειγμα για να σου δείξω ότι είναι λάθος σου να κρίνεις τα λεγόμενα κάποιου με βάση την ηλικία του (εσύ αν θυμάμαι είπες στο άλλο το παιδί ότι είναι το πολύ 18 χρονών και δεν θα πρέπει να ασχοληθείς)...τέσπα δεν συνεχίζω...δεν είδα να γελάει κανένας μαζί μου...και ούτε είπα κάτι που να είναι τόσο για γέλια. Αν γελάτε ομαδικώς κάτι στραβό παίζει με την παρέα σου.Για τον Πελεκάνο συμφωνούμε, για τον Πρίντεζη τον προτίμησε αντί του Περπέρογλου ο οποίος δεν ήταν σε καλή κατάσταση στην διάρκεια της προετοιμασίας (φαντάζομαι το είδες και συ) και για τον Σκορτσιανίτη...βρες μου καλύτερο Έλληνα σέντερ και βάλτον στην ομάδα εγώ δεν έχω πρόβλημα...αλλά δε νομίζω να βρεις άλλον. Όπως βλέπεις συνεχίζεις να βγάζεις καφριλίκι λέγοντας συνέχεια "χοντρός" και "ομάδα με σήμα το κεφάλι" κάτι που δεν βλέπω από άλλα παιδιά εδώ μέσα ανεξαρτήτως ομάδας που υποστηρίζουν. Αν σε παρεξηγησα ζηταω συγγνωμη φιλε οσο αυτο για τα γελια το ειπα περισσοτερο για να σε πικαρω αν και η παρεα δεν εχει τιποτα στραβο:D Κοιταξε επειδη μπασκετ παιζω απο τα 7 μου και μαλιστα τα τελευταια χρονια οχι σε επιπεδο προπονησεων και χαλαρα μονα της γειτονιας (σημειωνω οτι δεν θελω να το παιξω ξερολας και οτι καποιος ειμαι) δεν μπορει στην εθνικη να παιζουν παιχτες που δεν μπορουν να βγαλουν καλα καλα 10λεπτο λογω σωματικης καταστασης η παιχτες του στυλ πριντεζη η να μου θυμουνται ξαφνικα τον Πελεκανο τωρα που πηγε στο Ολυμπιακο...Σε τελικη ας επελεγε τον Μαυροκεφαλιδη για τριτο σεντερ η τον Τσακαλιδη που τουλαχιστον δεν θα ειχαν προβλημα αντοχης...Το καφριλικι προκυπτει απο το "ομαδα με σημα το κεφαλι"????:...:
godslayer1416003205 Αύγουστος 22, 2008 #97 Αύγουστος 22, 2008 Αν σε παρεξηγησα ζηταω συγγνωμη φιλε οσο αυτο για τα γελια το ειπα περισσοτερο για να σε πικαρω αν και η παρεα δεν εχει τιποτα στραβο:DΚοιταξε επειδη μπασκετ παιζω απο τα 7 μου και μαλιστα τα τελευταια χρονια οχι σε επιπεδο προπονησεων και χαλαρα μονα της γειτονιας (σημειωνω οτι δεν θελω να το παιξω ξερολας και οτι καποιος ειμαι) δεν μπορει στην εθνικη να παιζουν παιχτες που δεν μπορουν να βγαλουν καλα καλα 10λεπτο λογω σωματικης καταστασης η παιχτες του στυλ πριντεζη η να μου θυμουνται ξαφνικα τον Πελεκανο τωρα που πηγε στο Ολυμπιακο...Σε τελικη ας επελεγε τον Μαυροκεφαλιδη για τριτο σεντερ η τον Τσακαλιδη που τουλαχιστον δεν θα ειχαν προβλημα αντοχης...Το καφριλικι προκυπτει απο το "ομαδα με σημα το κεφαλι"????:...: Και γω ζητάω συγνώμη αν ξέφυγα λίγο. Δεν αμφισβητώ τις γνώσεις σου για το άθλημα πόσο μάλλον αν παίζεις σε καλό επίπεδο. Για 3ο σέντερ τι να πω...μπορεί και να έχεις δίκιο για τον Μαυροκεφαλίδη. Απλά μου φαίνεται μεγαλύτερη "πολυτέλεια" να έχεις τον Σκορτσιανίτη στον πάγκο έστω και για μικρή συμμετοχή. Για τον Τσακαλιδη άστο...γελάγανε και τα τσιμέντα φέτος στο ΣΕΦ...απορώ μερικές φορές πως πάνε ΝΒΑ μερικοί άνθρωποι. Για το σήμα με το κεφάλι απλά μου καθόταν κάπως εμένα...anyway...συγνώμη και πάλι
bluray Αύγουστος 22, 2008 #98 Αύγουστος 22, 2008 ok φιλε ειμαι χαρουμενος που λυθηκε η παρεξηγηση απλα και ομορφα χωρις να φτασουμε σε ακροτητες
VIL Αύγουστος 23, 2008 #99 Αύγουστος 23, 2008 Φονιαδες των Αργεντινων.... Αμε-ρι-κανοι!! Να έπαιζε και ο Τζινόμπιλη.....
SLN Αύγουστος 23, 2008 #100 Αύγουστος 23, 2008 Να έπαιζε και ο Τζινόμπιλη..... Εκει ηταν! Ποιος του το απαγορεψε? Ή με αλλα λογια : Να εμπαινε και το τριποντο του Σπανουλη...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.