Jump to content

Beijing 2008 Basket / Ελλάδα - Αργεντινή/ Η.Π.Α-Αργεντινή

hayabusa

Recommended Posts

• Replies 101
  • Created
  • Last Reply
γαμώ τα καρδιακά μου.... (όλο το 2ο έπαιζα Flatout) αλλά απ'οτι είδα....

ο Αράπης τι έκανε ρε στα 400....

Στα 200 μέτρα παγκόσμιο ρεκόρ με 19.30 :o

:wall::whip:Γιαννάκη γιατί δεν... τον Πελεκάνο στα τελευταία δευτερόλεπτα που είναι και τριποντάς? ε γιατί? :rant:

Άντε τώρα με τους Ισπανούς. Θα περάσουμε καλάαα.:p

Ποιους Ισπανούς ? Νομίζω δεν έχει άλλα ματς. Η κατάταξη άπό το 4 και κάτω πάει με τα αποτελέσματα so far.

:wall::whip:Γιαννάκη γιατί δεν... τον Πελεκάνο στα τελευταία δευτερόλεπτα που είναι και τριποντάς? ε γιατί? :rant:

Άντε τώρα με τους Ισπανούς. Θα περάσουμε καλάαα.:p

δεν έχει άλλους αγώνες Bill...μέχρι εδώ ήταν :(

δεν έχει άλλους αγώνες Bill...μέχρι εδώ ήταν :(

δεν μπορειται να κατακρινεται ενα παιχτη που τα εχει δωσει ολα για την ομαδα!ο ανθρωπος παρα πολυ καλος και στην δουλεια του και σαν ανθρωπος.να σας θυμησω οτι στο παιχνιδι με τους αμερικανους μονο αυτος επαιξε με παθος μεχρι το τελος.........οποτε ξανασκεφτειτε το!:TD:

εγώ ρίχνω την περισσότερη ευθύνη στον Γιαννάκη, που ενώ είδε οτι ο Σπανούλης ήταν κουρασμένος και εκανε λάθη τον κράτησε μέσα...για το τελευταίο σουτ που το πήρε πάνω πιστεύω πως καλά έκανε γιατί αν δεν το έκανε αυτός δεν θα το έκανε κανείς.

εγώ ρίχνω την περισσότερη ευθύνη στον Γιαννάκη, που ενώ είδε οτι ο Σπανούλης ήταν κουρασμένος και εκανε λάθη τον κράτησε μέσα...για το τελευταίο σουτ που το πήρε πάνω πιστεύω πως καλά έκανε γιατί αν δεν το έκανε αυτός δεν θα το έκανε κανείς.

ετσι μπραβο τωρα εισαι σωστος;)

οσο για το τι ομαδα εισαι ειχα μια προαισθηση.εισαι και στο μπασκετ?

ετσι μπραβο τωρα εισαι σωστος;)

οσο για το τι ομαδα εισαι ειχα μια προαισθηση.εισαι και στο μπασκετ?

ναι, και στο μπάσκετ..αλλά πλέον ασχολούμαι ελάχιστα με εξαίρεση την εθνική

που παει?

πουθενά, απλά του αρέσει να σπαμμάρει...:hehe::p

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.