Jump to content

Beijing 2008 Basket / Ελλάδα - Αργεντινή/ Η.Π.Α-Αργεντινή

hayabusa

Recommended Posts

εγώ περίμενα να χάσουμε εύκολα...

σαν ομάδα παίξαμε καλύτερα μακράν. απλά δεν είχαμε τις μονάδες να ξεχωρίσουν και να το πάρουν πάνω τους. ενώ οι αργεντινοί είχαν 0 σύνολο αλλά άπιαστες μονάδες... σε όλα τα στατιστικά πάντως αν θυμάμαι καλά ήμασταν καλύτεροι, αλλά όταν οι άλλοι έχουν 50 πόντους από 3ποντα πως να κερδίσεις????

• Replies 101
  • Created
  • Last Reply
Να μια σωστη και καθολα τεκμηριωμενη αποψη.

Συγχαρητηρια φιλε.

Κατα τα αλλα οι Ελληναρες σε πειραξαν?

Φαινεται οτι εισαι μεγαλωμενος με αμιγως Ευρωπαϊκη φιλοσοφια.

Υ.Γ. μαζι με τον Ζοτς, να Ελληνοποιησουμε και τον Μπατιστ για να αποκτησει η Εθνικη μας και σεντερ ολκης!

Να παρουμε μηπως και General Manager-ς τον Παυλο με τον Θαναση?

Θα ηταν μια καλη λυση μπας και ξανα δει ασπρη μερα η εθνικη μας:banging:

Μαλλον εισαι απο τους Ελληναρες που δεν ηθελαν να Ελληνοποιηθει ο Στογιακοβιτσ ο οποιος εχει υπηρετησει και τον Ελληνικο στρατο (σημειωση για τους ανιδεους αυτη).Βλεπετε ειχαμε "καλυτερους" απο τον Στογιακοβιτσ...Να μου θυμισεις μονο σε ποια εθνικη παιζει ο Χολτνεν και τι εθνικοτητας ειναι αυτος και ο προπονητης της εθνικης αυτης..Οσο για general manager λεω να κανουμε τον Γιαννακη....Μην μεινει ανεργο τετοιο τεκνο!!!

εγώ περίμενα να χάσουμε εύκολα...

σαν ομάδα παίξαμε καλύτερα μακράν. απλά δεν είχαμε τις μονάδες να ξεχωρίσουν και να το πάρουν πάνω τους. ενώ οι αργεντινοί είχαν 0 σύνολο αλλά άπιαστες μονάδες... σε όλα τα στατιστικά πάντως αν θυμάμαι καλά ήμασταν καλύτεροι, αλλά όταν οι άλλοι έχουν 50 πόντους από 3ποντα πως να κερδίσεις????

συμφωνο απολυτα φιλε Voudas!!! Τζινομπιλι και Σκολα (κυριως) δεν εχει η εθνικη

Να παρουμε μηπως και General Manager-ς τον Παυλο με τον Θαναση?

Ξέχασες τα άσπρα (και χαμηλά) καναπεδάκια για να είμαστε πιο κοντά στους ref...

bluray σε φαντάζομαι όταν άκουγες τα "kill bill" και "batman της εθνικής" θα έβαφες τους τοίχους άσπρους...και όταν άκουγες "ο τσάρος της εθνικής" και "big sofo" θα ήσουν έτοιμος να κλείσεις την τηλεόραση. Ξεκόλλα λίγο για την εθνική μιλάμε...έχουμε καιρό για τα οπαδικά

edit: Όταν λες να δούμε μια άσπρη μέρα εννοείς να πάρουμε το χρυσό? Επειδή δεν κερδίσαμε τους (καλύτερους) Αργεντίνους για ένα σουτ σημαίνει ότι βλέπουμε μαύρες μέρες? Τόσο δυσαρεστημένος είσαι από αυτά που έχει κάνει η εθνική μπάσκετ? Η μήπως πρόπερσυ που οι 8 στους 12 ήταν παίχτες του παο ήταν καλύτερα?

Εχεις χασει τελειως ολο το νοημα.

Προφανως για σενα Βαζελος >>>>> Εθνικη οποτε δεν εχει νοημα να μιλαμε.

Αφου οτιδηποτε και να εκανε ο Γιαννακης δεν θα ειχε αντικρυσμα.

Ακομα και αν κερδιζε θα ηταν αποκλειστικη ευθυνη του (Πρασινου) Σπανουλη.

Τα 15 λεπτα που επαιξε σε ολο το τουρνουα ο χοντρος σε πειραξαν? Εφαγε μια θεση στην ομαδα απο τους παναξιους σεντερ που εχει να επιδειξει το Ελληνικο μπασκετ.

Να φανταστω οτι αξια παιζει ο Τσαρτσαρης ενω παλι το κοκκινο κατεστημενο φερνει τον Μπουρουση στην ομαδα?

Αντε γλεντηστε και φετος τον Γιαννακη και αφηστε το μπασκετ στην ησυχια του.

edit :

Βεβαια ειπες και κατι που συμφωνω

Θα ηταν μια καλη λυση μπας και ξανα δει ασπρη μερα η εθνικη μας:banging:

Αυτο ειναι αληθεια. Τα τελευταια χρονια εχουν τρελλαθει στην μαυριλα. Ολο απογοητευσεις μας κερναει αυτη η ομαδα.

5η θεση στους Ολυμπιακους ειναι αποτυχια...

Εχεις χασει τελειως ολο το νοημα.

Προφανως για σενα Βαζελος >>>>> Εθνικη οποτε δεν εχει νοημα να μιλαμε.

Αφου οτιδηποτε και να εκανε ο Γιαννακης δεν θα ειχε αντικρυσμα.

Ακομα και αν κερδιζε θα ηταν αποκλειστικη ευθυνη του (Πρασινου) Σπανουλη.

Τα 15 λεπτα που επαιξε σε ολο το τουρνουα ο χοντρος σε πειραξαν? Εφαγε μια θεση στην ομαδα απο τους παναξιους σεντερ που εχει να επιδειξει το Ελληνικο μπασκετ.

Να φανταστω οτι αξια παιζει ο Τσαρτσαρης ενω παλι το κοκκινο κατεστημενο φερνει τον Μπουρουση στην ομαδα?

Αντε γλεντηστε και φετος τον Γιαννακη και αφηστε το μπασκετ στην ησυχια του.

edit :

Αυτο ειναι αληθεια. Τα τελευταια χρονια εχουν τρελλαθει στην μαυριλα. Ολο απογοητευσεις μας κερναει αυτη η ομαδα.

λοιπον αν εχεις καποιο προβλημα με την οραση σου να πας να το λυσεις...ανοιξε λιγο τα ματακια σου :o:O

σε πειραξε που ηταν ολοι παιχτες της ομαδας με σημα το κεφαλι εεεεε...? δεν πειραζει παιδια περαστικα

Ο Μπουρουσης ειναι καλος παιχτης και ο Βασιλοπουλος μπορει να γινει σουπερ...Οι αλλοι κοκκινοι που εχουν μαζευτει απλα δεν μπορουν..αν δεν το βλεπεις οκ

Για τον Στογιακοβιτσ και τον Χολντεν δεν μου απαντησες...Αυτο δεν το ειδες ή δεν σε συμφερει το θεμα???:baby::baby:

edit :

Οχι ρε παιδια χαζοι ειστε επειδη αναστηθηκαμε τα τελευταια χρονια και καναμε καποιες διακρισεις πρεπει για τα επομενα 15 να μαζευουμε 20 αρες!!! Αλλωστε δεν μας χαλαει το 2005 ημασταν πρωτοι στο ευρωμπασκετ!!!!

Αντε Γεια:happy2::happy2::happy2:

Επειδή δεν κερδίσαμε τους (καλύτερους) Αργεντίνους για ένα σουτ σημαίνει ότι βλέπουμε μαύρες μέρες? Τόσο δυσαρεστημένος είσαι από αυτά που έχει κάνει η εθνική μπάσκετ? Η μήπως πρόπερσυ που οι 8 στους 12 ήταν παίχτες του παο ήταν καλύτερα?

Ε ρε φιλε οταν θες να λεγεσαι μεγαλη ομαδα πρεπει να το δειχνεις και μεσα στο γηπεδο!!

Πιστευω οτι το θαυμα της εθνικης ηταν η νικη με τις ΗΠΑ..εκει βρηκαμε μια μετρια Dream Team ξεπερασαμε τον εαυτο μας και καναμε το θαυμα...Την αλλη κουπα την σηκωσες με την Γερμανια (που δεν επιτρεποταν να την χασεις)..

Δεν ειμαι μηδενιστης με χαλαει ομως ολος αυτος ο ντορος που γινεται απο παιχτες προπονητη γιλαθλους - οπαδους (κυριως) και media(επισης κυριως) οτι εχουμε ομαδαρα κλπ κλπ...Γιατι η επαρση τους ηταν εκνευριστικη σε καποια σημεια...Οκ ο Γιαννακης ηταν λιγο πιο μαζεμενος:p

Δυστυχως ομως η Εθνικη δεν παιζει το πολυ καλο μπασκετ που επαιζε

λοιπον αν εχεις καποιο προβλημα με την οραση σου να πας να το λυσεις...ανοιξε λιγο τα ματακια σου :o:O

σε πειραξε που ηταν ολοι παιχτες της ομαδας με σημα το κεφαλι εεεεε...? δεν πειραζει παιδια περαστικα

Ο Μπουρουσης ειναι καλος παιχτης και ο Βασιλοπουλος μπορει να γινει σουπερ...Οι αλλοι κοκκινοι που εχουν μαζευτει απλα δεν μπορουν..αν δεν το βλεπεις οκ

Για τον Στογιακοβιτσ και τον Χολντεν δεν μου απαντησες...Αυτο δεν το ειδες ή δεν σε συμφερει το θεμα???:baby::baby:

Ενταξει εγω ειμαι εκεινος που πρεπει να ανοιξει τα ματια του. Σορρυ.

Το παραδεχομαι. Βγαινει μεγαλη Ολυμπιακιλα απο τα ποστ μου.

Παντου τα ιδια χαλια.

Τι να με συμφερει ρε φιλε? Νιωθεις καθολου τι γραφεις? Απο την τσεπη μου τον πληρωνω τον Πετζα και τον Χολντεν για να με νοιαζει αν θα παιξουν στην Εθνικη?

Νομιζεις οτι θα κατσω να ασχοληθω γιατι δεν πηραμε τον Πετζα?

Δηλαδη εκει ειναι ολο το επιχειρημα σου?

Και τον Χολντεν φερε και τον Lembron φερε. Στα παπακια μου.

Τοση ιστορια εχει γινει για τις Ελληνοποιησεις (ειδικα στην Εθνικη) τοσα χρονια και τελικα εσυ ξαναγυρισες στον Πετζα. Κολλημενος με την μπαλα. Φερτους ολους. Για ποιο λογο? Θα σε κανει χαρουμενο? Παλι θα καθεσαι μετα να λες εσυ οτι δεν χρησιμοποιει καθολου τον...Φωτση στην θεση 3?

Ειδα και τους Ιταλους που πηρανε τον Μαγιερς. Πηρανε ενα χρυσο το 99 στις πλατες του, και χαθηκαν.

Αλλα αυτα ειναι ψιλα γραμματα.

Πετζα και Χολτνεν το μελλον της εθνικης...

Έχω που έχω την σκάση μου, ακούω και αυτά που λέτε, και θα με στείλετε μια ώρα γρηγορότερα:wall::help:

Ε ρε φιλε οταν θες να λεγεσαι μεγαλη ομαδα πρεπει να το δειχνεις και μεσα στο γηπεδο!!

Πιστευω οτι το θαυμα της εθνικης ηταν η νικη με τις ΗΠΑ..εκει βρηκαμε μια μετρια Dream Team

H μετρια Dream Team

4 Joe JOHNSON

5 Kirk HINRICH

6 Lebron JAMES

7 Antawn JAMISON

8 Shane BATTIER

9 Dwyane WADE

10 Chris PAUL

11 Chris BOSH

12 Dwight HOWARD

13 Brad MILLER

14 Elton BRAND

15 Carmelo ANTHONY

Η μονη σημαντικη αλλαγη με την σημερινη ειναι ο Kobe.

Aλλα μαλλον δεν εννοεις την ομαδα αλλα το πως το απεδειξαν μεσα στο γηπεδο ετσι??

Ε αφου δεν το απεδειξαν μεσα στο γηπεδο δεν ηταν μεγαλη ομαδα.

Ε νταξει δεν πειραζει που δεν το απεδειξαν μεσα στο γηπεδο αυτοι. Το αποδειξαμε εμεις.

Τυχαια βεβαια αφου δεν ειχαμε Ζοτς για προπονητη.

H μετρια Dream Team

4 Joe JOHNSON

5 Kirk HINRICH

6 Lebron JAMES

7 Antawn JAMISON

8 Shane BATTIER

9 Dwyane WADE

10 Chris PAUL

11 Chris BOSH

12 Dwight HOWARD

13 Brad MILLER

14 Elton BRAND

15 Carmelo ANTHONY

Η μονη σημαντικη αλλαγη με την σημερινη ειναι ο Kobe.

Aλλα μαλλον δεν εννοεις την ομαδα αλλα το πως το απεδειξαν μεσα στο γηπεδο ετσι??

Ε αφου δεν το απεδειξαν μεσα στο γηπεδο δεν ηταν μεγαλη ομαδα.

Ε νταξει δεν πειραζει που δεν το απεδειξαν μεσα στο γηπεδο αυτοι. Το αποδειξαμε εμεις.

Τυχαια βεβαια αφου δεν ειχαμε Ζοτς για προπονητη.

ναι ξεχασες τον Kidd και τον Williams + τον Kobe αλλα μαλλον αυτα ειναι λεπτομεριες για εσενα οκ:slap:

Εχω την εντυπωση οτι δεν μπορεις να καταλαβεις αυτα που γραφω...Αναλογικα με τις ομαδες που κατεβαζει η dream team αυτη που αναφερεις ειναι μετρια (αναλογικα παντα με αυτες που κατεβαζει) δεν ειπα οτι δεν ηταν ΤΟΠ ΟΜΑΔΑ

Και επισης ξεκαθαρισα οτι η Εθνικη τοτε επαιξε μεγαλο μπασκετ και ξεπερασε τον εαυτο της....Μαθε να διαβαζεις οτι βλεπεις κια οχι οτι γουσταρεις....:happy2::happy2:

Αθλητισμος > Ολυμπιακοι Αγώνες > Μπασκετ > Εθνικη > Ομαδες > Thelab > Offtopic > Φανατισμος ( > Αλεφαντος )

Ξυλο :p

ναι ξεχασες τον Kidd και τον Williams + τον Kobe αλλα μαλλον αυτα ειναι λεπτομεριες για εσενα οκ:slap:

Εχω την εντυπωση οτι δεν μπορεις να καταλαβεις αυτα που γραφω...Αναλογικα με τις ομαδες που κατεβαζει η dream team αυτη που αναφερεις ειναι μετρια (αναλογικα παντα με αυτες που κατεβαζει) δεν ειπα οτι δεν ηταν ΤΟΠ ΟΜΑΔΑ

Και επισης ξεκαθαρισα οτι η Εθνικη τοτε επαιξε μεγαλο μπασκετ και ξεπερασε τον εαυτο της....Μαθε να διαβαζεις οτι βλεπεις κια οχι οτι γουσταρεις....:happy2::happy2:

Και την ιδια ακριβως ομαδα να κατεβαζε θα μου ελεγες οτι τοτε οι παικτες ηταν απειροι ενω τωρα ειναι πολυ καλυτεροι. Μαθε πρωτα τι κανανε ΑΥΤΟΙ οι παικτες ΤΟΤΕ και μετα χαρακτηρισε την μετρια.

Βγαλε τα πρασινα γυαλια σου, παρατα την καραμελα του Πετζα απο το 2000 και μετα ελα να κανεις κριτικη στην εθνικη ομαδα μπασκετ και να μιλας για Ελληναρες.

Και την ιδια ακριβως ομαδα να κατεβαζε θα μου ελεγες οτι τοτε οι παικτες ηταν απειροι ενω τωρα ειναι πολυ καλυτεροι. Μαθε πρωτα τι κανανε ΑΥΤΟΙ οι παικτες ΤΟΤΕ και μετα χαρακτηρισε την μετρια.

Βγαλε τα πρασινα γυαλια σου, παρατα την καραμελα του Πετζα απο το 2000 και μετα ελα να κανεις κριτικη στην εθνικη ομαδα μπασκετ και να μιλας για Ελληναρες.

Καλα κατσε και κανε σεναρια με το τι θα σου ελεγα ΑΝ....Τις προτροπες για το τι να μαθω και το τι οχι τις βλεπω και βαζω τα γελια:hehe::hehe:...Τα γραφομενα σου μου δειχνουν οτι δεν πρεπει να εισαι πανω απο 18-19 χρονων (αν κανω λαθος λυπαμαι πραγματικα ) οποτε σταματαω καθε ειδους συζητηση μαζι σου....:beer::beer:

Τα γραφομενα σου μου δειχνουν οτι δεν πρεπει να εισαι πανω απο 18-19 χρονων (αν κανω λαθος λυπαμαι πραγματικα ) οποτε σταματαω καθε ειδους συζητηση μαζι σου....:beer::beer:

Οταν μπαινει μεσα στην συζητηση το επιχειρημα "ποσων χρονων εισαι? Δεν σε κανω πανω απο 18" καταλαβαινεις οτι συνομιλεις με εναν τρομερα ωριμο ατομο.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.