Jump to content

Nεο gaming pc εως 1400 ευρο

afanas777

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

CoolerMasterCosmos S - 188 ευρο

IntelCore 2 Quad Q6600(775\2,4Ghz) Tray-149 ευρο

AsusP5Q (P45,DDR2)-105 ευρο

CreativeX-FI Titanium Fatality (PCI - Express) -150 euro

Corsair750W CMPSU-750TXEU-100 euro

XigmatekCpu Cooler HDT-S1284 - Achilles-37 euro

OCZRam DDR2 4GB Kit Reaper 1066MHZ-109 euro

Western Digital640GB HDD (16MB Cache, 7200 rpm, Sata, WD6400AAKS)-67 euro

SamsungSH-S223F/BEBE Black DVDRW +/- (Dual Layer ReWriter, Sata 22X) Bulk-22 euro

GeCUBE4870 SVGA (PCI-Express, DDR5, 512MB)-230 euro

SamsungTFT 22" SM2232BW-220 euro

Logitech G9-65 euro

Κραταω πληκτρολογιο μονο.

Επελεξα τον Q6600 ,γιατι μπορει τωρα να μην χρησιμοποιουν πολλα παιχνιδια 4 πυρηνες(UT4 κ.τ.λ) ,αλλα επειδη θα τον κρατησω τουλαχιστον 3 χρονια λογικα θα εχουν βγει πολλα παιχνιδια που θα χρησιμοποιουν 4 πυρηνες. Για αυτο το λογο επελεξα και aftermarket ψυκτρα για οverclock.

Αν εχετε διαφωνιες τις ακουω :shifty:

• Replies 50
  • Created
  • Last Reply

Για overclock καλύτερα διάλεξε την P5Q Deluxe,καλύτερη ψύξη της και περισσότερες δυνατότητες oc.

Για RAM διάλεξε τις Corsair Dominator DDR2 1066MHz ίδια τιμή με τις OCZ αλλα είναι κορυφή!

Δεν νομίζω οτι είναι ανάγκη να δώσεις 150ε για μια κάρτα ήχου....Περισσότερο επειδή είναι fatality κάνει τόσο...

Πάρε μια απλή creative με 100ε και είσαι μια χαρά

Για την ψύξη του cpu δες μια απο αυτές

Έχω ακούσει τα καλύτερα λόγια και έχω την Zalman.Προσωπικά δεν ξέρω τίποτα για την Xigmatek...

Το κουτί είναι μια χαρά και μπορείς να βάλεις και μελλοντικά υδρόψυξη

Αυτα απο εμένα

καρτα ηχου μεινε στην onboard

δωσε τα 100 ευρω στα ηχεια.

ψυκτρα για τον επεξεργαστη παρε μια thermalright

Εμενα γνωμη μου ειναι να βγαλεις απο τη λιστα: 1) την καρτα ηχου, 2) το coolerακι του CPU και 3) το G9 και να παρεις με αυτα τα 252€ μια ωραιοτατη υδροψυξουλα με 3πλο ψυγειακι στην οροφη του Cosmos.. :T:;)

Βαλε +10 ευρω περιπου και παρε μια καλυτερη ψυχτρα για cpu οπως

http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=20&category=69977719&product=1139096

η με λιγοτερα ακομα λεφτα εδω

http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=20&category=69977719&product=1142976

Θα συμφωνησω με τον Jerry και θα σου ελεγα να παρεις την Deluxe την P5Q. Καλυτερο layout και πιο πολλες δυνατοτητες

Απο καρτα ηχου μεινε με την onboard. Πολλα τα λεφτα για την καρτα που αναφερεις (τουλαχιστον αμα ηταν να ασχοληθεις με ηχο να σου προτεινα καποια αλλη) ιδιως για gaming

Τα αλλα λιγο πολυ καλα μου φαινονται. Τσεκαρες εαν οι μνημες αυτες ειναι συμβατες με την μητρικη? Θα πρεπει στο site της Asus να υπαρχει λιστα λογικα

Κάρτα ήχου... πεταμένα λεφτά κατά τη γνώμη μου.

CPU: ξέχνα τα 4cores - αν το λειτουργικό δεν υποστηρίξει 4 cores μήν περιμένεις πολλά από τα games. Χώρια που τα επόμενα 3D engines αργούν ακόμη.

Πάρε έναν Core2Due 8500 (3.16). Τα games σου θα χαρούν ιδιαίτερα. Αν βέβαια είσαι του o/c τότε πάω πάσο. Πάρε quad και ανέβασέ τον στα 3+.

Λοιπον αποφασισα να κανω μερικες περικοπες,για να βαλω και ups(αν και προσωπικα δεν μου εχει καει ποτε τιποτα). Ακουω προτασεις για καλο ups εως 150 ευρο

CoolerMasterCosmos S - 179 ευρο

Core 2 duo 8400 box-131 euro

AsusP5Q (P45,DDR2)-105 ευρο

Corsair750W CMPSU-750TXEU-100 euro

Corsair dominator 4gb-119 euro

Western Digital640GB HDD (16MB Cache, 7200 rpm, Sata, WD6400AAKS)-67 euro

SamsungSH-S223F/BEBE Black DVDRW +/- (Dual Layer ReWriter, Sata 22X) Bulk-22 euro

GeCUBE4870 SVGA (PCI-Express, DDR5, 512MB)-230 euro

SamsungTFT 22" SM2232BW-220 euro

Logitech G9-65 euro

Το UPS γιατί το θεωρείς απαραίτητο? Θα τρέχεις κάτι critical?

Επίσης οι 22 ιντσες δεν δίνουν κάτι περισσότερο από τις 20. Μόνο μεγαλύτερα pixel.

neuromancer έγραψε:
Το UPS γιατί το θεωρείς απαραίτητο? Θα τρέχεις κάτι critical?

Επίσης οι 22 ιντσες δεν δίνουν κάτι περισσότερο από τις 20. Μόνο μεγαλύτερα pixel.

Εσύ δέν το θεωρείς σημαντικό δλδ? Να τυφλωθεί το παιδί?

Με την ίδια λογική να αγοράζουμε και κάτι laptop που είναι full HD

Η θέση της οθόνης είναι είναι ένα χέρι μακριά από το πρόσωπο (άπλωσε το χέρι σου τεντωμένο με γροθιά). Σε αυτή την απόσταση το κείμενο του TheLab π.χ. είναι πιστεύω ξεκούραστα ...διαβαστερό. Σε εφαρμογές τύπου Office/DelTools και όπου έχει editing δεν τείθεται θέμα, το ρυθμίζεις όσο θες το μέγεθος. Άρα τι μένει και σε χαλάει... ?

Κι εγώ πιστεύω 22αρα καλύτερα.

Το ups χρησιμεύει για να μην σου πάρει η δεη μαζι με τις διακοπές, καμιά μητρική, κανένα σκληρό, κτλ. και όχι μόνο για να μην χάσεις αυτό που έκανες πριν την διακοπή.

Καλά, κανείς μας πιστεύω δεν προτείνει την μή αγορά ups.

Οι περισσότεροι την έχουμε πατήσει κάποια στιγμη, ειδικά όσοι περάσαμε απο επαρχιακές πόλεις και περισσότερο νησιά

Ρε παιδια για την οθονη δεν τιθεται θεμα συζητησης. Δεν υπαρχει περιπτωση να παω σε 20αρα. Μου φαινεται πολυ μικρη και η 24αρα πολυ μεγαλη. Η 22αρα ειναι οτι πρεπει να games.

Κανα ups θα προτεινετε? :p

Mustek PowerMust απο μένα :) Ψαχνόμουν κι εγώ πριν κανα μήνα για UPS και κατέληξα σε αυτό (1000va).115€ και είναι πολύ καλό και αθόρυβο :)

mandridis έγραψε:
Καλά, κανείς μας πιστεύω δεν προτείνει την μή αγορά ups.

Οι περισσότεροι την έχουμε πατήσει κάποια στιγμη, ειδικά όσοι περάσαμε απο επαρχιακές πόλεις και περισσότερο νησιά

οσες φορες μου χει κανει περιεργα το ρευμα εχει γινει παντα ακριβως το ιδιο πραγμα

σκηνικο σπιτι

βλεπω τηλεοραση και εχω το pc και χαζευω στο ιντερνετ

στιγμιαια διακοπη και υπερταση

κλεινει τηλεοραση τελειως

τα φωτα τρελλαινονται

η οθονη σβηνει και ξανανοιγει

και...

το pc συνεχιζε να ειναι στο ιντερνετ κανονικα...

αμα εχεις καλο τροφοδοτικο το ups το μονο που προσφερει ειναι τη μπαταρια

αντε το πολυ πολυ παρε κανα πολυπριζο ασφαλειας...

Kostas007 έγραψε:
... και το pc συνεχιζε να ειναι στο ιντερνετ κανονικα...

Μου έχει συμβεί μια φορά! Στιγμιαίο αναβόσβημα τα φώτα, αλλά το PC σταθερό! Βέβαια είναι αλήθεια ότι σε κάποιες περιοχές τα φαινόμενα είναι πολύ πιό έντονα οπότε πάω πάσω (μπορέι να γίνει ζημιά δηλαδή). Όμως...

Παράθεση
...αμα εχεις καλο τροφοδοτικο το ups το μονο που προσφερει ειναι τη μπαταρια

αντε το πολυ πολυ παρε κανα πολυπριζο ασφαλειας...

+10 εφόσον δεν κάνεις critical πράγματα

2 φορές έχει γίνει στιγμιαία διακοπή, ενώ γράφω dvd...(σβήνει το pc και ξανανοίγει!) και τα 2 dvd writer πήγαν άκλαφτα....:cry:

Καταρχήν γιατί ξανα-άνοιξε το PC όταν ήρθε το ρεύμα? Λάθος σου που το έχεις έτσι ρυθμισμένο. Νομίζω ένα καλό πολύπριζο με ασφάλεια και spike filter είναι αρκετό για home use.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.