Jump to content

3850 bios 0.71

crio

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Το έχει κανείς για την sapphire 3850 256mb?

Έχω βρει ένα που έιναι λεει για ati randeon 3850 256 αλλα μόλις πάω να το φλασ'αρω βγάζει p/n missmatch.

Υπάρχει τρόπος να κάνω forced flash?

Tι να κάνω για να βάλω το 071?Άμα βάλω μέσω ΒΙΟS τα ρολόγια στα 950/1100 θεωρόντας ότι τα έχει λόγω voltmod αλλα δεν τα έχει λόγω κλειδώματος Bios απο το rivatuner θα γίνει δουλειά?

Που το βρήκες?Το 0.71 είναι και ξεκλείδωτο......Δηλαδή σε αφήνει να ανέβεις και πάνω απο 860 στον πυρήνα.

Θα δω αν το έχω και θα σου πω. Βέβαια το ότι σε αφήνει μέχρι τα 860 δεν σημαίνει ότι θα πας κιόλας.... εκτός αν κάνεις pencil mod γιατί απ' ότι έχω καταλάβει το bios mod δεν κάνει τπτ :(

Edit

νόμιζα ότι ρώτησες πού βρήκα το 071! Θα σε γελάσω δέν θυμάμαι που το βρήκα το 079 αλλά άμα θες πες να στο στείλω.

Stelaras και Κωστάκη ευχαριστώ πολύ.Έκανα forced flash και όλα τέλεια.Τώρα χρειζόμαστε να ανεβάσουμε και άλλο τα volt.!!!!!

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.