Jump to content

βοηθεια για αλλαγη σκληρου σε Laptop

evilsoler

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Γεια σας παιδες.

Εχω ενα laptop toshiba satellite περιπου 5αετιας το οποιο μου εχει αχριστευτει λογο βλαβης στον σκληρο(απο οτι εμαθα τελικα).Μου ειπαν πως με μια απλη αλλαγη σκληρου θα φτιαξει το προβλημα.μπορει κανεις να μου υποδειξη ποιο σκληρο θα πρεπει να παρω(απο θεμα συμβατοτητας)

ευχαριστω προκαταβολικα

σορρυ επειδη ειμαι λιγο noob.θες το μοντελο του σκλιρου ι του laptop?του λαπτοπ περα απο οτι ειναι σατελιτε δεν ξερω αλλα(πεσ μου αμα θες που να δω για να σου πω περισσοτερες ιnfo),o σκληρος γραφει αρκετα πανω του,δεν ξερω τι θες(κατατοπισε με αν μπορεις)

thx

Οποιονδήποτε 2.5ρη ΑΤΑ 4200rpm.

1. ΑΤΑ γιατί SATA πριν 5 χρόνια δεν υπήρχαν.

2. 4200rpm μην έχεις κανένα πρόβλημα με την τροφοδοσία

3. Προτίμα μικρής χωρητικότητας για να μην χρειαστεί να φλασάρεις το bios σε περίπτωση που δεν αναγνωρίζει τόσο μεγάλους δίσκους.

Σε περίπτωση που θα τον βάλεις μόνος σου: κράτα και τον παλιό μαζί και σύγκρινε τις συνδέσεις. (Δεν πιστέυω να υπάρχει πρόβλημα με καμιά πατέντα με τις σύνδεσεις, hitachi δίσκους είχαν τα toshiba τα παλιά).

Σε περίπτωση που θες να το πάιξεις εκ του ασφαλούς, δώσε το φορητό στο μαγαζί να στον βάλουν οι ίδιοι. Θα πληρώσεις τα εργατικά βέβαια, αλλά θα είσαι καλυμένος.

To μοντέλο του laptop αν μας πείς καλά θα είναι!

Λογικά το μοντέλο του πρέπει να το γράφει απο κάτω!

Αυτά που είπε ο Volrath σωστά είναι απλά για να δούμε μέχρι τι χωρητικότητα μπορείς να βάλεις!

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.