racer Αύγουστος 18, 2008 #21 Κοινοποίηση Αύγουστος 18, 2008 Κανονικά είναι ~20 με 21. Τρέξε ένα Cinebench R10 Link to comment Share on other sites More sharing options...
jstark Αύγουστος 18, 2008 Author #22 Κοινοποίηση Αύγουστος 18, 2008 ΟΚ racer εφτασα επιτέλους το 5.9 perf index χωρίς καμία αλλαγή !! Για κάποιον περίεργο λόγο χτύπησε 5.9. Είμαι σίγουρος πως αν κάνω reboot θα βγάλει κάτι άλλο. Κατεβάζω cinebench και sp1. Η πλάκα ειναι με το SuperPi που ΚΑΙ εκεί βγάζει ποτε 23, ποτε 34, και ποτε 1 λεπτο ... Τελος πάντων, βαρέθηκα, όχι τιποτα αλλο αλλά αν ξαναβάλω τα xp θα πρέπει να κανω ξανα εγκατάσταση το Conan (26GB !!!). Ευχαριστώ για την βοήθεια Link to comment Share on other sites More sharing options...
LevelOne Αύγουστος 19, 2008 #23 Κοινοποίηση Αύγουστος 19, 2008 Επίσης τα EIST, C1 και λοιπά μπλιμπλίκια ειναι απενεργοποιημένα απο το BIOS? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Duder Αύγουστος 19, 2008 #24 Κοινοποίηση Αύγουστος 19, 2008 Δεν παίζουν ρόλο αυτά στο σκορ που θα σου βγάλει...Εγώ τα έχω όλα on και μου βγάζει 5.9. Link to comment Share on other sites More sharing options...
TifoziF1 Αύγουστος 19, 2008 #25 Κοινοποίηση Αύγουστος 19, 2008 Η πλάκα ειναι με το SuperPi που ΚΑΙ εκεί βγάζει ποτε 23, ποτε 34, και ποτε 1 λεπτο ...Υπάρχει πρόβλημα, το SPi ΔΕΝ θα έπρεπε να έχει τέτοιες διαφορές. Τσέκαρε θερμοκρασίες cpu και δίσκους (π.χ. μένει το λαμπάκι των δίσκων συνέχεια αναμένο) ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
jstark Αύγουστος 19, 2008 Author #26 Κοινοποίηση Αύγουστος 19, 2008 Λύθηκε παιδιά το πρόβλημα, και η λύση ήταν τα Windows XP ;(. Δεν ξέρω τι έφταιξε, εγώ, το hardware ή τα Vista, το θέμα είναι πως ταλαιπωρήθηκα 2 ημέρες με ένα σωρό προβλήματα για να παίξει o brother conan με 4.2 fps. Γενικά μπορώ να πω πως δεν δούλευε ΤΙΠΟΤΑ. XP λοιπόν και Ubuntu (κοίτα που φτάσαμε, to ubuntu να σετάρεται πιο εύκολα απο τα windows...) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.