Jump to content

VISTA 64bit + Q6600 = Low Perf Index ?

jstark

Recommended Posts

ΟΚ racer εφτασα επιτέλους το 5.9 perf index χωρίς καμία αλλαγή !! Για κάποιον περίεργο λόγο χτύπησε 5.9. Είμαι σίγουρος πως αν κάνω reboot θα βγάλει κάτι άλλο. Κατεβάζω cinebench και sp1. Η πλάκα ειναι με το SuperPi που ΚΑΙ εκεί βγάζει ποτε 23, ποτε 34, και ποτε 1 λεπτο ... Τελος πάντων, βαρέθηκα, όχι τιποτα αλλο αλλά αν ξαναβάλω τα xp θα πρέπει να κανω ξανα εγκατάσταση το Conan :p (26GB !!!). Ευχαριστώ για την βοήθεια

Η πλάκα ειναι με το SuperPi που ΚΑΙ εκεί βγάζει ποτε 23, ποτε 34, και ποτε 1 λεπτο ...
Υπάρχει πρόβλημα, το SPi ΔΕΝ θα έπρεπε να έχει τέτοιες διαφορές. Τσέκαρε θερμοκρασίες cpu και δίσκους (π.χ. μένει το λαμπάκι των δίσκων συνέχεια αναμένο) ?

Λύθηκε παιδιά το πρόβλημα, και η λύση ήταν τα Windows XP ;(. Δεν ξέρω τι έφταιξε, εγώ, το hardware ή τα Vista, το θέμα είναι πως ταλαιπωρήθηκα 2 ημέρες με ένα σωρό προβλήματα για να παίξει o brother conan με 4.2 fps. Γενικά μπορώ να πω πως δεν δούλευε ΤΙΠΟΤΑ. XP λοιπόν και Ubuntu (κοίτα που φτάσαμε, to ubuntu να σετάρεται πιο εύκολα απο τα windows...)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.