Jump to content

VISTA 64bit + Q6600 = Low Perf Index ?

jstark

Recommended Posts

χαίρετε,

μόλις εγκατέστησα τα Vista 64bit και παρατήρησα πως το performance index σχετικά με τον επεξεργαστή (Q6600) είναι πολύ χαμηλό (= 4.0). Στα 32bit ήταν αν θυμάμαι καλά 5.9. Όχι οτι με καίει τι λέει το perf index αλλά μήπως αυτό σημαίνει πως υπάρχει κάποιο πρόβλημα με τη μητρική ή τον επεξεργαστή? Φταίει μήπως πως έχω βάλει 8gb μνήμη στο μηχάνημα?

Ευχαριστώ

Δεν είμαι τόσο ειδικός επί του θέματος, αλλά σίγουρα το 4.0 είναι χαμηλό για τον επεξεργαστή του.

Δεν ξέρω μην πόσο φταίει το γεγονός ότι είναι 64bit το λειτουργικό, ένεκα ότι οι intel είναι πιο αργοί σε εκτέλεση 64bit κώδικα (εντελώς υποθετικά το λέω). Φαντάζομαι ότι κάποιος κάτοχος Vista 64 με αντίστοιχο cpu θα μπορούσε να μας διαφωτίσει επ'αυτού.

τι να πω παιδιά, έχω καραφλιάσει, από την ώρα που πόσταρα αρχικά

έχω τρέξει τρεις φορές ακόμη το bench των vista, και κάθε φορά μου

βγάζει διαφορετικά αποτελέσματα (μόνο για τον επεξεργαστή. Μέχρι αυτή την

στιγμή μου έχει βγάλει τα παρακάτω:

1. 4.0 (το αρχικό)

2. 4.7

3. 5.0

4. 5.5

Όταν κατασταλάξει κάπου, θα το ξανασυζητήσουμε το πράμα...

ΥΓ. Δεν έχω βάλει ακόμα το SP1.0.

Εμένα και πριν ΣΠ1 κανονικά το έβγαζε το αποτέλεσμα...

Μου κάνει άλλα όμως: και στα 3.6GHz όταν είναι ο CPU τον δείχνει στα properties ως 2.4GHz...

Τι να πεις...μη δίνεις σημασία...:)

Το πρωτο τεστ εγινε μετα το installation των Vista, οποτε στο background ετρεχε οτι 'επρεπε' να τρεχει. Επισης, μετα τα πρωτα reboot του συστηματος παρατηρώ οτι κανει καμια ωρα να μπει στο desktop ( = 3-4 λεπτά δηλαδή). Όπως και να χει, αρχισα τα updates μηπως και λυθεί το πρόβλημα...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.