Jump to content

Wireless PCI-E Card

Mainframe

Recommended Posts

Παιδία θέλω να συνδέσω τους δύο υπολογιστές της υπογραφής μου ασύρματα ώστε να παίζω video από τον έναν στον άλλον ή έστω να μεταφέρω μεγάλα αρχεία με αξιοπρεπείς ταχύτητες. Ψάχνω λοιπόν να βρω δύο κάρτες pci-e που να κάνουν σοβαρή δουλεία δεδομένου ότι μεσολαβούν τρεις τοίχοι. Ανεξαρτήτου τιμής μπορείτε να μου προτείνετε κάτι και αν ναι θα παρακαλούσα και το μαγαζί γιατί με μια γρήγορη ματιά δεν βρήκα κάτι στα γνωστά μέρη. Ευχαριστώ προκαταβολικά για το χρόνο σας.

Βρε παιδια τι στο καλό συμβαίνει στην ελληνική αγορα....? Δε βρίσκεις pci-e κάρτα ούτε για αστείο. Καλά...αναοφορικά με pci-e για wireless ούτε για πλάκα...εδώ σήμερα έψαχνα για pci-e usb σε όλη την Αθήνα όπου τελικά δεν βρήκα πάλι τίποτα. Δεν καταλαβαίνω γιατί συμβαίνει αυτό όταν οι νέες μητρικές έχουν 3 απο αυτες σαν στανταρ. Στο εξωτερικό βρίσκεις τα πάντα. Εδώ γιατί έχουμε αυτό το πρόβλημα?

Άναφορικά με το θέμα και αφου δεν βρήκα τίποτα σε PCI-E τελικα πήρα PCI. Ειδικότερα τις MSI PC70SE 802.11N WIRELESS PCI CARD. Είμαι πολύ ευχαριστημένος από την απόδοσή τους. Το N βέβαια είναι μύθος όταν μεσολαβούν πάνω από δύο τοιχοι αλλά σε B/G δουλέυει άψογα αφού στριμάρει και 1080p movies χωρίς καρε πάνω από τα 50 Mbps. Το signal quality είναι απλά άριστο και ασ μεσολαβούν 3 τοίχοι και 20 μέτρα απόσταση.

Αυτα...

απλά άριστο και ασ μεσολαβούν 3 τοίχοι και 20 μέτρα απόσταση.

γιατι σου φαινονται πολλα τα 20μετρα?Σε ανοιχτο χωρο,καλυπτουν και μια 200αρα μετρα αμαλαχει.Οποτε ψαχτο καλα με την κρυπτογραφηση.

Επειδή και εγω με 3 τοίχους και 10 μετρα δεν πάλευα το ασύρματο κατέληξα σε

Belkin

Powerline 85Mbps Kit

http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=23&category=69978241&product=1111302

Δουλεύει άψογα και γλιτώνεις την ακτινοβολία;)

edit: τελικα δεν σε προλαβα....

Επειδή και εγω με 3 τοίχους και 10 μετρα δεν πάλευα το ασύρματο κατέληξα σε

Belkin

Powerline 85Mbps Kit

http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=23&category=69978241&product=1111302

Δουλεύει άψογα και γλιτώνεις την ακτινοβολία;)

edit: τελικα δεν σε προλαβα....

δλδ με αυτο, συνδεεις 2 πριζες και ολα οκ????????δεν το ειχα ακουσει ποτε αυτο..;p:banging:

δλδ με αυτο, συνδεεις 2 πριζες και ολα οκ????????δεν το ειχα ακουσει ποτε αυτο..;p:banging:

Και 2 και περισσότερες:T:

Ταχύτητα δεν εχω μετρήσει γιατι εχω συνδέσει το modem/router μεσω πρίζας με το δεύτερο pc .

Στο status του δικτύου αναφέρει 100Mbps

EDIT Εκανα μια προχειρη μετρηση και το αποτελεσμα ειναι 1,333Mb/s

Οι πιο πολλοι που εχουν δικτυο σε σπιτι το εχουν συνηθως για να μοιραζουν αρχεια/internet οποτε δεν βολευει και στις 2 περιπτωσεις μιας που έχουμε και adsl2+ πια!

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.