eleozz Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 18, 2008 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 18, 2008 ψάχνω παιχνίδια adventure, point and clickσαν το The secret of the Nautilusκαι το Schizm: mysterious journeyτο δεύτερο στην εξελληνισμένη έκδοση απλά έχει γράψει ιστορίαπεριμένω λοιπόν τίτλους που έχετε παίξει και προτείνεταιόσο πιο πολλοί γρίφοι και μυστήρια τόσο καλύτερα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Κωστάκης Αύγουστος 18, 2008 #2 Κοινοποίηση Αύγουστος 18, 2008 Τα Syberia I & II να υποθέσω οτι τα έχεις παίξει ε? Link to comment Share on other sites More sharing options...
eleozz Αύγουστος 18, 2008 Author #3 Κοινοποίηση Αύγουστος 18, 2008 Τα Syberia I & II να υποθέσω οτι τα έχεις παίξει ε? όχι αλλα είναι στην λίστα :devil: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Κωστάκης Αύγουστος 18, 2008 #4 Κοινοποίηση Αύγουστος 18, 2008 Go go go! Τα σπάνε ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
teosard Αύγουστος 18, 2008 #5 Κοινοποίηση Αύγουστος 18, 2008 AURA: Fate of the AgesAURA 2:The Sacred Ringsφοβερά παιχνίδια πιστεύω θα σου αρέσουν ...... Link to comment Share on other sites More sharing options...
HotPeanut Αύγουστος 18, 2008 #6 Κοινοποίηση Αύγουστος 18, 2008 AURA: Fate of the AgesAURA 2:The Sacred Ringsφοβερά παιχνίδια πιστεύω θα σου αρέσουν ......Έχω παίξει το 2, απλά καταπληκτικό.Ξέρεις αν πρόκειται να βγει καμιά συνέχεια? Link to comment Share on other sites More sharing options...
teosard Αύγουστος 18, 2008 #7 Κοινοποίηση Αύγουστος 18, 2008 Έχω παίξει το 2, απλά καταπληκτικό.Ξέρεις αν πρόκειται να βγει καμιά συνέχεια?φίλε δεν έχω ακούσει ακόμα τίποτα για συνέχεια.....θα σου πρότεινα να παίξεις και το πρώτο ....... πιστεύω ήταν το καλύτερο ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
2cpu Αύγουστος 18, 2008 #8 Κοινοποίηση Αύγουστος 18, 2008 Riven? Ακομα εχω τα 5 τσιντι ^^ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.