Jump to content

Παξοι εντυπωσεις????????????

performer

Recommended Posts

Είμουν εγώ στους Παξούς το διάστημα 1-5 Αυγούστου. Αν σκοπεύεις να πας με το αίσθημα τότε βουρ. Οπωσδήποτε να πας και στους Αντίπαξους (με τα διάφορα καραβάκια που φεύγουν συνέχεια από τον Γάιο). Αν κατέχεις αξίζει να νοικιάσεις και κανά σκαφάκι για να τσεκάρεις τις τέλειες αλλά σχετικά δυσπρόσιτες παραλίες. Γενικότερα αξίζει για γκομενόδιακοπές παρα πολύ αλλά μην κάνεις καν τον κόπο για διακοπές με την παρέα (εκτός αν είστε παρέα με ζευγάρια i guess).

Όσο για διαμονή εγώ έμεινα στο http://www.paxos.tk/gr/olympia-apartments.htm που είναι μια χαρά, έχει και πισίνα αλλά δεν έχει νόημα όταν υπάρχουν φανταστικές παραλίες στα 5-10 λεπτά. Το κόστος ήταν στα 90e το βράδυ για το δίκλινο. Είναι βέβαια 2-3 km από τον Γάιο οπότε θα χρειαστείς είτε να κουβαλήσεις είτε να νοικιάσεις αυτοκίνητο.

Καλές διακοπές!

Πιό πολύ λέει να μείνεις απέναντι στην Πάργα και να πεταχτείς Παξούς, Σίβωτα ακόμα και λευκάδα.

To αυτο...

• 2 weeks later...

παιδια 4η μερα στους παξους.ειναι φανταστικα!το τι γινεται απο σκαφη δεν παει ο νους σας.............μενω στο παξος club.καλο ξενοδοχειακι.......καθε μερα περνω σκαφος και παω αντιπαξους για μπανακι.αυριο θα νοικιασω δικια μου βαρκα να κανω μπανιο στις μπλε σπιλιες......αυτα τα λεμε.(αναμενονται και φωτογραφιες με nikon coolpix l4 :( }

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.