performer Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 18, 2008 #1 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 18, 2008 εχει παει κανενας παξους??εντυπωσεις και κανα καλο ξενοδοχειο οσο και να πηγιανει το μαλλι..........
Larry Αύγουστος 18, 2008 #2 Αύγουστος 18, 2008 Είμουν εγώ στους Παξούς το διάστημα 1-5 Αυγούστου. Αν σκοπεύεις να πας με το αίσθημα τότε βουρ. Οπωσδήποτε να πας και στους Αντίπαξους (με τα διάφορα καραβάκια που φεύγουν συνέχεια από τον Γάιο). Αν κατέχεις αξίζει να νοικιάσεις και κανά σκαφάκι για να τσεκάρεις τις τέλειες αλλά σχετικά δυσπρόσιτες παραλίες. Γενικότερα αξίζει για γκομενόδιακοπές παρα πολύ αλλά μην κάνεις καν τον κόπο για διακοπές με την παρέα (εκτός αν είστε παρέα με ζευγάρια i guess).Όσο για διαμονή εγώ έμεινα στο http://www.paxos.tk/gr/olympia-apartments.htm που είναι μια χαρά, έχει και πισίνα αλλά δεν έχει νόημα όταν υπάρχουν φανταστικές παραλίες στα 5-10 λεπτά. Το κόστος ήταν στα 90e το βράδυ για το δίκλινο. Είναι βέβαια 2-3 km από τον Γάιο οπότε θα χρειαστείς είτε να κουβαλήσεις είτε να νοικιάσεις αυτοκίνητο.Καλές διακοπές!
performer Αύγουστος 18, 2008 Author #3 Αύγουστος 18, 2008 με οικογενεια θα παω, οποτε δε λεει ε???????
Purple_Haze Αύγουστος 18, 2008 #4 Αύγουστος 18, 2008 Πιό πολύ λέει να μείνεις απέναντι στην Πάργα και να πεταχτείς Παξούς, Σίβωτα ακόμα και λευκάδα.
Vadergr Αύγουστος 18, 2008 #5 Αύγουστος 18, 2008 Πιό πολύ λέει να μείνεις απέναντι στην Πάργα και να πεταχτείς Παξούς, Σίβωτα ακόμα και λευκάδα.To αυτο...
performer Αύγουστος 31, 2008 Author #7 Αύγουστος 31, 2008 παιδια 4η μερα στους παξους.ειναι φανταστικα!το τι γινεται απο σκαφη δεν παει ο νους σας.............μενω στο παξος club.καλο ξενοδοχειακι.......καθε μερα περνω σκαφος και παω αντιπαξους για μπανακι.αυριο θα νοικιασω δικια μου βαρκα να κανω μπανιο στις μπλε σπιλιες......αυτα τα λεμε.(αναμενονται και φωτογραφιες με nikon coolpix l4 }
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.