Jump to content

Νέο pc για multitasking, encoding και ελαφρό μονταζάκι

Passenger57

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

synth1ll9.jpg

Αυτή είναι μια σύνθεση νέου υπολογιστή για χρήση πολλών προγραμμάτω ταυτόχρονα (office, dreamweaver, internet photoshop κτλ) video encoding και ελαφρό μονταζάκι....τι έχω πάρει λάθος; τι αντιπροτείνετε?

Ολα ωραια και καλα αλλα απο λαθος μαγαζι :hehe:

Κοιτα τα ιδια απο Πλαισιο μερια να εχεις το κεφαλι σου ησυχο σε περιπτωση που κατι χαλασει και πρεπει να κανεις RMA

αντιπροτεινω αλλο τροφοδοτικο oπωσδηποτε.

Απο eshop πχ ..δες αυτο enermax pro82

Σε περιπτωση που δεν μπορεις να δωσεις τα extra λεφτα για το psu δες καμμια gigabyte μητρικη.Eξισου καλη για τη δουλεια που 8ες, και θα σου περισεψουν απο εκει -ισως και- καμμια 30€

Φτηνη λυση -> http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.526758

Αξιολογες λυσεις-> http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.526677 (για τον ish9r)

#2 ->http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.526757

Γιατί τι έχει το τροφοδοτικό; Μια χαρά το κόβω.

Γενικά το σύστημα (εφόσον δεν το θέλει για παιχνίδια) μου φαίνεται πολύ εντάξει.

Ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις. Ο Υπολογιστής προορίζεται για ακριβώς μόνο τις δουλειές που σας είπα για εργασιακό χώρο.δεν μας ενδιαφερουν τα παιχνίδια. Με απασχολεί το θέμα του τροφοδοτικού. Αυτό που έχω βάλει αρκεί? η μήπως θέλει κανενα 700αρι? Αργότερα θα προσθέσουμε και αλλους σκληρούς για storage

Γιατί τι έχει το τροφοδοτικό; Μια χαρά το κόβω.

Γενικά το σύστημα (εφόσον δεν το θέλει για παιχνίδια) μου φαίνεται πολύ εντάξει.

ειναι μουφα!

Σαν watt δεν χρειαζεσαι πολλα.Και με μερικα ποιοτικα 450αρια κανεις δουλεια ανετα συμπεριλαμβανομενου και ενος μινι oc Q6600@3-3,2Ghz.

Θα ελεγα και μικροτερα αλλα περα οτι εδω ειναι lab.gr, στενευει και ο κυκλος των ποιοτικων τροφοδοτικων.

Απλα ξεφυγε απο τα TR2

Ολα ωραια και καλα αλλα απο λαθος μαγαζι :hehe:

Κοιτα τα ιδια απο Πλαισιο μερια να εχεις το κεφαλι σου ησυχο σε περιπτωση που κατι χαλασει και πρεπει να κανεις RMA

Συνφωνω απολυτως!!!!!

Παιδιά να ρωτήσω κάτι εδω...πάω να παραγγείλω τον υπολογιστή απο το site του Πλαισίου και λέει εκεί πως εάν ειναι WEB OFFER και άν θέλεις να παραλάβεις το σύστημα απο το μαγαζί της πόλης σου...τότε θα πληρώσεις με τις τιμές του μαγαζιού....τι παίζει εδώ? τα μισα στο καλάθι μου τυχαίνει να είναι web offer! Και με βγάζει off ballance τιμολογιακά

Μπορείς να κανονίσεις να στα φέρουν όταν είσαι σπίτι (συγκεκριμένη ώρα και μέρα, μάλιστα δε χρειάζεται καν να τους πάρεις τηλέφωνο, το συμπληρώνεις στα "Σχόλια" στο τέλος της φόρμας), ή αν τα πληρώσεις με κάτι άλλο πέρα απο αντικαταβολή, ας τα παραλάβει κάποιος άλλος, φίλος, γνωστός, ο διαχειριστής της οικοδομής, whatever. :)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.