Jump to content

νεο PC ,γνωμες

aGka8lz

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

γεια χαρα πρωτα απο ολα δυστηχως τα πραγματα ειναι μονοδρομος και θα τα παρω απο eshop και για αυτο επισσης φοβαμε τη δουλεια που θα κανουν οι τεχνικοι να το στησουν εκει αλλα παλι αμα το στησω εγω και κατι δε δουλευει τρεχα γυρευε ,

λοιπων τα πραγματα ειναι τα εξης

4gb μνημης πρως το παρων δεν χρειαζοντε XP γάρ στο μελλον βλεπουμε

PER.558251 INTEL CORE 2 DUO E8400 3.00 GHZ LGA775 -

PER.554789 KINGSTON KHX6400D2/1G HYPERX 2Χ1GB PC6400

PER.522635 ASUS P5K/EPU

PER.510666 SAPPHIRE RADEON HD4850 512MB DDR3 PCI-E

PER.303709 WESTERN DIGITAL 640GB WD6400AAKS CAVIAR

PER.168577 LG 22'' LCD M228WA BLACK

PER.700772 ENERMAX EPR525AWT PRO82+ 525W

επειδη θα αρχισει παλι το βιολι, παρε καλυτερα εκεινο η το αλλο...... 2 πραματα θα πω απο την πλευρα μου!

1. ολες οι μητρικες πλεον εχουν μια λιστα με συμβατα κομματια- μνημες, επεξεργαστες-, κοιτα οπωσδηποτε την λιστα αυτη για να βρεις τις καταλληλοτερες μνημες και επεξεργαστη, αν και με cpu δε νομιζω να εχεις προβλημα. περισσοτερο για τις μνημες συμβουλευομαστε αυτη τη λιστα, και

2. την οθονη πριν την παρεις, καλο ειναι να την δεις πρωτα. αν γινεται...!

για τροφοδοτικο αν δεν κανεις τπτ crossfire και τετοια, σε φτανει,....αλλιως παρε μεγαλυτερο!!

αυτα απο μενα. κατα τα αλλα πολυ καλος συνδυασμος, ειδικα για παιχνιδια!!

οθονη εχω μια ιδια οποτε ξερω τι παιρνω κροσφιρε δε θα γινει και η μνημη το χω τσεκαρει ευχαριστω

η προ δε χρειαζετε κατ εμε αλλα ειπα επισσης πως δεν θελω 4γβ

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.