nick_lymp Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 17, 2008 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 17, 2008 Γεια σε όλους. απέκτησα προσφατα νέο σύστημα με 9800 gtx. Κολλητός μου έχει 9800 gx2, το πρόβλημα είναι κοινό. Το crysis σε ανύποπτο χρόνο κολλάει και ανάλογα με τα κέφια κανει επανεκκίνηση μόνο του ή την κάνω εγώ. μου φάνηκε αρχικά πρόβλημα θερμοκρασίας και ανέβασα τον ανεμιστήρα με riva tuner και έδειξε ότι πήγαινε καλυτερα. Εμένα αργεί πλέον το κάνει μετα απο κανά 4ωρο, στο φίλο μου απλά δεν παίζει καινούργιο παιχνίδι και με καλύτερο σύστημα (μιλάμε για ε8400,9800gx2, striker extreme 790, ddr3-1800, pc power cooling 750w) του ΄κανει το ίδο προβλημα και το cod 4. ξέρει κανείς περί τίνος πρόκειται? μήπως drivers? να πω ότι δε σηκώνει το σύστημα μας, ότι είναι αδύναμο? εδώ άλλοι με 7600 δεν έχουν πρόβλημα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kostas007 Αύγουστος 17, 2008 #2 Κοινοποίηση Αύγουστος 17, 2008 μυριζομαι μνημες μη ρυθμισμενες σε βολτατζ Link to comment Share on other sites More sharing options...
cabdik Αύγουστος 18, 2008 #3 Κοινοποίηση Αύγουστος 18, 2008 σιγουρα δεν ειναι θεμα συστηματος!!! κατι με ρυθμισεις ειναι. για κοιτα αυτο που σου ειπε ο απο πανω. και καλου κακου βαλε τις τασεις στις μνημες μια πανω απο το νορμαλ. και κανε updates αν δεν εχεις κανει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.