Jump to content

q9550 vs q9450?

crio

Recommended Posts

E ναι δεν ειναι και λιγα τα 1.6...

Με τους 45αρηδες υπολογιζε 3.6-3.8 με ~1,4v. Αναλογως παντα την ψυξη σου και το κομματι που θα τυχεις. Στα ιδια θα εισαι mhz θα εισαι πανω κατω και με τον 6700. Για +100-200mhz δεν νομιζω οτι αξιζει ουτε καινουργιος 6600 ουτε ο 6700.

Ουτε για 45αρι πιστευω οτι αξιζει να κανεις την ιστορια αλλα αφου επιμενεις παρε τον q9550

Πάει 4.0GHz με λίγο ρεύμα;Αυτό εννοείς λέγοντας καλός;

5ghz @ cascade :D

@ crio : μην αγχώνεσαι για το ρεύμα στα 65nm, ο δικός μου ήθελε 1,69V γαι τα 4.300. Δεν μασάνε αυτοί από ρεύμα

Τι να το κάνω το Cascade ρε συ, μας δουλεύεις; (Φαντάζομαι FSB wall στα 500 ή λόγω 10 multi σταμάτησε εκει; )

Και ο Q6600 που έχω πάει 4800 στο μονοβάθμιό μου και τι να πει αυτό;;;

Απλά μην δίνεις φρούδες ελπίδες στο παιδί.

Η καλύτερη επιλογή σου, είναι να βάλεις μια αγγελία ζήτησης για ενα pre-tested κομμάτι.. Είμαι σίγουρος πως αρκετοί θα βρεθούν να σε βοηθήσουν... Εκτός και αν ψάχνεις καινούριο, οπότε σαφώς και γνωρίζεις πως δεν μπορείς να έχεις καμια απολύτως απαίτηση... ;)

Και αυτό στο λέω γιατί η κοινή λογική λέει οτι οι G0 πάνε φέτες, αλλα υπάρχουν και κομμάτια που τα βλέπουν ολα μπλέ στα 3GHz... Τύχη θέλει.

Edit: Στο θέμα που έθεσες, επίσης η κοινή λογική (δικοπο μαχαίρι) λέει οτι ο Q9550 θα είναι λιγότερο δύστροπος απο τον 9450 σε οτι αφορά το κλοκάρισμα. Στην "Ραμπάζζ" ο 9550 μου πήγε στο πρώτο boot 3.7 με όλα στo "Auto" ;)

To ιδιο και ο 9450 του κολλητου μου. 3.7 και ολα auto στην p5q dlx. Το cpu-z εδειχνε (αν θυμαμαι καλα!!) καπου στα 1.35-1.37v :)

Εμενα μεχρι τωρα (μιση μερα τον εχω) ο 9550 3.67 με ολα auto εκτος της μνημης (1.28 δινει cpu) αλλα δεν εχω δοκιμασει για παραπανω...

Εμενα μεχρι τωρα (μιση μερα τον εχω) ο 9550 3.67 με ολα auto εκτος της μνημης (1.28 δινει cpu) αλλα δεν εχω δοκιμασει για παραπανω...

Αν υποψιαστω οτι εκατσε κομματι και σε σενα θα τραβηξω τα βυζια μου!

Εμενα μου χτυπησε ο ενας πυρηνας στα 1.2875 (400*8.5) Αναγκαστικα εδωκα 1.3...

Ποσο ειναι ρε παιδια το auto vcore? Ειχαμε μια "πολιτισμενη" κουβεντα με τον Μητσο χτες, αλλα δεν καταληξαμε...

Εγω ελεγα 1.25V κι ο αλλος 1.1ΧΧV

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.