Jump to content

Αγορά Home Cinema

Jerry007

Recommended Posts

Λοιπόν (μεγάλα) παιδιά......

Η αδερφή μου σε 1 μήνα φεύγει για φοιτήτρια και θα πάρει το DVD μου μαζί της.Εγώ ο κακομοίρης(:hehe:) έχω μια 32"Full HD tv και με τα λεφτά που θα μου δώσουν οι γονείς μου θα πάρω αυτο το Home Cinema

Διάβασα οτι τα ηχεία δεν είναι ασύρματα(Για αυτο και η τιμούλα) αυτο που με προβληματίζει είναι το μέγεθος των καλλωδίων του Home theatre.

Δηλαδή:Θα είναι 2 ηχεία αριστερά και δεξιά απο την τηλεόραση(αυτα ok)

Μετά θα βάλω 2 πίσω απο τον καναπέ το αριστερό θα είναι 2 μέτρα μακριά απο την τηλεόραση αλλα το δεξιο για να μήν περνάρει απο την μέσα το καλλώδιο θα το περάσω πίσω απο τον καναπέ με αποτέλεσμα να δημιουργώ απόσταση 3 μέτρων......Θα φτάνει η θα τραβάω τα μαλλιά μου?Εγώ θα κάνω ένα κανάλλι για να περάσω τα καλλώδια απο την αριστερή μεριά που είναι δίπλα στον τοίχο.Για να μην τρέχω οταν θα θέλω να το απολαύσω μπορεί κάποιος με αυτό ή έστω παρόμοιο ηχοσύστημα να μου πεί τι μέγεθος έχουν τα καλλώδια σε μήκος??

πρεπει καπως να μαθεις αν τα καλωδια του ειναι ενσωματομενα πανω στα ηχεια ή αν ειναι RCA. Στη δευτερη περιπτωση απλα το ενα καλωδιο που πιθανον δε θα φτανει το αντικαθιστας με ενα δικο σου RCΑ που θα αγορασεις σε καταλληλο μηκος. Παντως επειδη και ενσωματωμενα να ιεναι πανω στα ηχεια, στην αλλη πλευρα που θα μπαινει στον ενισχυτη δε γινεται να ειναι ενσωματομενο, το πολυ πολυ αγοραζεις μια προεκτασουλα οσο χρειαζεσαι και τη βαζεις αναμεσα σε ενισχυτη-καλωδιο. Οποτε δε θα αγχονομουνα στη θεση σου. Τωρα αν μπορεις να πας και να τα δεις καπου απο κοντα θα σου φυγει και καθε υποψια προβληματος πριν τα παρεις.

Όχι διάβασα το manual και τα ηχεία έχουν το καλλώδιο που συνήθως συνδέουμε τα ηχεία σε ηχοσυστήματα με το + -,απλα δεν αναφέρει πουθενά το μήκος τους......Τι να κάνω να το παραγγείλω τώρα και άμα είμαι τυχερός θα φτάνει?

post-9685-1416073612,7491_thumb.jpg

ακριβως, οπως σου ειπα και στο πρωτο post δε βλεπω προβλημα....τετοια καλωδια της ποιοτητας αυτου που θα εχουν μεσα στο πακετο παιρνεις με το πολυ 0.5 ευρω το μετρο...και θα παρεις και ακριβως οσο χρειαζεσαι και δε θα περισσευει κιολας...ΑΝ δε φτανει το αρχικο

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.