Jerry007 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 16, 2008 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 16, 2008 Καλησπέρα καταρχήν! Λοιπόν παιδιά έχω στον υπολογιστή μου αυτη την στιγμή τα Windows Vista Ultimate 32bit(Απολύτος νόμιμα) Και ο θείος μου πήρε τα 64bit.Επειδή έχω 4GB ram και θα βάλω και την 4870χ2 θα πάνε άδικα τα 2gb που πλήρωσα αλλα δεν θέλω να κάνω fomat απο τόσο νωρίς(2 μήνες έχω τον υπολογιστή) Και πριν μερικές μέρε νοικοκυρεύτικα οπώτρε δεν έχω διάθεση να ξαναπερνάω το λειτουργικό και όλα τα προγράμματα....Υπάρχει τρόπος να μεταβώ απο 32 σε 64bit χωρίς format? Link to comment Share on other sites More sharing options...
mcmanol1416003162 Αύγουστος 16, 2008 #2 Κοινοποίηση Αύγουστος 16, 2008 Γινεται απο την microsoft http://www.microsoft.com/hellas/windows/products/windowsvista/buyorupgrade/windowsanytimeupgrade/default.mspx αλλα οχι απο τα 32bit οχι σε 64bit.Μονο αλλαγη της εκδοσης. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tasatva Αύγουστος 16, 2008 #3 Κοινοποίηση Αύγουστος 16, 2008 Είναι άλλο πρόγραμμα με άλλη λογική... Δεν γίνεται Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jerry007 Αύγουστος 16, 2008 Author #4 Κοινοποίηση Αύγουστος 16, 2008 Δεν υπάρχει κανέας τρόπος?(Έστω και όχι απο την microsoft)Η μήπως μπορώ να κάνω κάτι για να μήν χαθούν τα προγράμματα μου? Link to comment Share on other sites More sharing options...
HotPeanut Αύγουστος 16, 2008 #5 Κοινοποίηση Αύγουστος 16, 2008 Δεν υπάρχει. Αν υπάρχει και αν είναι από τα παρανόμα μην περιμένεις να το μάθεις από εδώ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jerry007 Αύγουστος 16, 2008 Author #6 Κοινοποίηση Αύγουστος 16, 2008 τεπαα,δεν την ξαναπερνάω αυτη την ταλαιπωρία!Το πολύ να δουλεύω με 2,75gb... Link to comment Share on other sites More sharing options...
morfeas-dsl- Αύγουστος 16, 2008 #7 Κοινοποίηση Αύγουστος 16, 2008 κανε παραλληλη εγκατασταση. εχε το για τα προγραμματα που εχεις ηδη και παιχνιδια κτλ που θελουν παραπανω εχε το καινουριο Link to comment Share on other sites More sharing options...
mariosalice Αύγουστος 17, 2008 #8 Κοινοποίηση Αύγουστος 17, 2008 Προτείνω τη "Μεταφορά αρχείων και ρυθμίσεων από άλλον υπολογιστή".Κράτα και ένα αντίγραφο από το program files. Έτσι θα ξέρεις τι προγράμματα είχες εγκαταστήσει. Επιπλέον, κάποια προγράμματα δεν χρειάζονται εγκατάσταση. Για παράδειγμα, όλα τα παιχνίδια steam, βρίσκονται στο c:\program files\steam. Αν το κρατήσεις και το αντιγράψεις στο program files για 32bit προγράμματα (το program files είναι για 64bit προγράματα) και κάνεις μετά εγκτάσταση του steam (δύο λεπτά), τέλειωσες.Έτσι θα έχεις όλα σου τα αρχεία και τις ρυθμίσεις και το μόνο που μένει είναι η εγκατάσταση των προγραμμάτων. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jerry007 Αύγουστος 17, 2008 Author #9 Κοινοποίηση Αύγουστος 17, 2008 Δεν έχω κανένα παιχνίδι steam.....Και ακόμα έχω μια λίστα περίπου 200 φακέλων με όλα αυτα τα προγράμματα,οπώτε αστα να πάνε... Link to comment Share on other sites More sharing options...
mariosalice Αύγουστος 17, 2008 #10 Κοινοποίηση Αύγουστος 17, 2008 Αν έχεις τόσους πολλούς φακέλους στο program files, μείνε στα 32bit για ένα χρόνο ακόμα και μετά πάς κατ' ευθείαν στα Seven 64bit. Δεν χάνεις πολλά από τη μνήμη με 32bit λειτουργικό. Ήδη βλέπει 3GB και κάποια χασούρα, αντισταθμίζεται λόγω μειωμένου όγκου των 32bit προγραμμάτων που φορτώνονται στη μνήμη, σε σχέση με τα 64bit προγράμματα.Μόνο να προσέχεις τι αγοράζεις από προγράμματα και hardware, ώστε να είναι συμβατά με 64bit.Καλά πώς συντηρείς τόσα πολλά προγράμματα?Δουλεύει ο υπολογιστής σου? Δεν υπάρχουν conflicts? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jerry007 Αύγουστος 17, 2008 Author #11 Κοινοποίηση Αύγουστος 17, 2008 Είναι πάρα πολλά αλλα όλα προχεκτικά επιλεγμένα,δεν έχω κανένα πρόβλημα,δεν ξεκινάει τίποτα που δεν χρειάζομαι και καθόλου καθυστερίσεις. Όσο ατακτοποίητο είναι το δωμάτιο μου τόσο τακτοποιημένος είναι ο υπολογιστής μου Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.