Jump to content

32 to 64Bit Vista

Jerry007

Recommended Posts

Καλησπέρα καταρχήν!

Λοιπόν παιδιά έχω στον υπολογιστή μου αυτη την στιγμή τα Windows Vista Ultimate 32bit(Απολύτος νόμιμα)

Και ο θείος μου πήρε τα 64bit.Επειδή έχω 4GB ram και θα βάλω και την 4870χ2 θα πάνε άδικα τα 2gb που πλήρωσα αλλα δεν θέλω να κάνω fomat απο τόσο νωρίς(2 μήνες έχω τον υπολογιστή)

Και πριν μερικές μέρε νοικοκυρεύτικα :hehe: οπώτρε δεν έχω διάθεση να ξαναπερνάω το λειτουργικό και όλα τα προγράμματα....Υπάρχει τρόπος να μεταβώ απο 32 σε 64bit χωρίς format?

Προτείνω τη "Μεταφορά αρχείων και ρυθμίσεων από άλλον υπολογιστή".

Κράτα και ένα αντίγραφο από το program files. Έτσι θα ξέρεις τι προγράμματα είχες εγκαταστήσει. Επιπλέον, κάποια προγράμματα δεν χρειάζονται εγκατάσταση. Για παράδειγμα, όλα τα παιχνίδια steam, βρίσκονται στο c:\program files\steam. Αν το κρατήσεις και το αντιγράψεις στο program files για 32bit προγράμματα (το program files είναι για 64bit προγράματα) και κάνεις μετά εγκτάσταση του steam (δύο λεπτά), τέλειωσες.

Έτσι θα έχεις όλα σου τα αρχεία και τις ρυθμίσεις και το μόνο που μένει είναι η εγκατάσταση των προγραμμάτων.

Αν έχεις τόσους πολλούς φακέλους στο program files, μείνε στα 32bit για ένα χρόνο ακόμα και μετά πάς κατ' ευθείαν στα Seven 64bit. Δεν χάνεις πολλά από τη μνήμη με 32bit λειτουργικό. Ήδη βλέπει 3GB και κάποια χασούρα, αντισταθμίζεται λόγω μειωμένου όγκου των 32bit προγραμμάτων που φορτώνονται στη μνήμη, σε σχέση με τα 64bit προγράμματα.

Μόνο να προσέχεις τι αγοράζεις από προγράμματα και hardware, ώστε να είναι συμβατά με 64bit.

Καλά πώς συντηρείς τόσα πολλά προγράμματα?

Δουλεύει ο υπολογιστής σου? Δεν υπάρχουν conflicts?

Είναι πάρα πολλά αλλα όλα προχεκτικά επιλεγμένα,δεν έχω κανένα πρόβλημα,δεν ξεκινάει τίποτα που δεν χρειάζομαι και καθόλου καθυστερίσεις.

Όσο ατακτοποίητο είναι το δωμάτιο μου τόσο τακτοποιημένος είναι ο υπολογιστής μου :hehe:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.