χαριηs Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 16, 2008 #1 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 16, 2008 ΚΑΛΙΣΠΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ.......ΕΔΩ ΚΑΙ ΜΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΠΟΣΤ...ΚΣΕΚΙΝΑΕΙ ΚΑΙ ΣΤΑΜΑΤΑΕΙ ΑΜΕΣΟΣ...ΔΟΚΙΜΑΣΑ ΑΛΛΟ ΤΡΟΦΟΔΟΤΙΚΟ ΑΛΛΑ ΤΙΠΟΤΑ..ΣΤΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΠΟΥ ΤΟ ΠΙΓΑ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΠΟΣ ΦΤΕΕΙ Ο ΕΠΕΚΣΕΡΓΑΣΤΕΙΣ...ΑΛΛΑ ΕΓΩ ΠΙΣΤΕΥΩ ΠΩΣ ΦΤΕΕΙ ΤΟ ΜΟΤΗΕΡΒΟΑΡΔ....ΕΙΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΠΡΟΒΛΙΜΑ??
astrolabos Αύγουστος 16, 2008 #2 Αύγουστος 16, 2008 Να το πας σε κάποιον τεχνικό να το κοιτάξει να πάρεις μια δεύτερη γνώμη. Μαζί με το καλωσόρισμα στον Λάμπη θα σε συμβούλευα να γράφεις με πεζά και όχι με κεφαλαία.
χαριηs Αύγουστος 16, 2008 Author #3 Αύγουστος 16, 2008 Να το πας σε κάποιον τεχνικό να το κοιτάξει να πάρεις μια δεύτερη γνώμη. Μαζί με το καλωσόρισμα στον Λάμπη θα σε συμβούλευα να γράφεις με πεζά και όχι με κεφαλαία.το εχο κανει ...απο εβδομαδα το στελνω στο πλαισιο 8εσαλονικησ...σορυ.. δεν εχει ελληνικα το πληκρολογιο μου
χαριηs Σεπτέμβριος 2, 2008 Author #5 Σεπτέμβριος 2, 2008 τελικα τα παιδια στο πλαισιο εκαναν αντικατασταση με maximus formoula....
χαριηs Σεπτέμβριος 8, 2008 Author #7 Σεπτέμβριος 8, 2008 Μια χαρα δηλαδη ,καλοδουλευτη η Formulaευχαριστο φιλε...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.