Jump to content

Thermaltake Armor+ VH6000SWA

godslayer1416003205

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Ζαχαρώνω τον τελευταίο καιρό αυτό το Armor+ το οποίο είναι η αλουμινένια έκδοση του μαύρου και είναι 6,5 κιλά ελαφρύτερο. Μου αρέσει πολύ η εμφάνιση του και οι χώροι του και έχοντας τόσο καιρό το μαύρο το παλιότερο λέω να το αλλάξω. Ήμουν ανάμεσα σε αυτό και το Cosmos S αλλά πάντα μου άρεσαν περισσότερο τα Thermaltake (μάλλον είμαι από τους λίγους)

Έχει κανείς από εδώ έστω το μαύρο Armor+? Αν μπορεί ας μας πει εντυπώσεις ή να ανεβάσει καμιά φωτογραφία σχετικά με την τακτοποίηση των καλωδίων κλπ κλπ. Περισσότερο με ενδιαφέρει αν φτάνει το 24-pin καλώδιο να περάσει πίσω από το mobo tray και μέσα από την τρύπα που έχουν κάνει, να φτάσει στη μητρική. Συνήθως τα 24-pin είναι στα 75cm και νομίζω δεν φτάνει

Βρήκα και μια φώτο του συγκεκριμένου με μια maximus μέσα. Μου φαίνεται μεγάλη η απόσταση για να φτάσει το καλώδιο. Το καλύτερο θα ήταν αν είχαν κάνει άλλη μία λιγάκι πιο πάνω.

post-2485-1416073611,8392_thumb.jpg

Όχι, δεν φτάνει το καλώδιο του τροφοδοτικού σε αυτή την διάταξη μητρικής. Εξάλλου θα είναι και πιό άσχημο αφού θα κάνει πολύ μεγαλύτερη διαδρομή μέσα στο κουτί. Αυτή η τρύπα υπάρχει εκεί κυρίως για τα IDE και SATA καλώδια, καθώς και τα υπόλοιπα που βρίσκονται χαμηλά στην μητρική. Το 24-pin καλώδιο είναι πολύ καλύτερα να το βάλεις κανονικά από πάνω και να το 'μαζέψεις' στην πάνω μεριά του κουτιού ή μέσα στις θέσεις των οπτικών συσκευών.

Εχω και το εν λογω κουτι και το enermax infinity 720w που βλεπω στην υπογραφη σου. Ουτε το 24pin φτανει ουτε το καλωδιο για την γραφικων (τουλαχιστον απο την κυρια γραμμη. Τα αλλα δεν τα εχω δοκιμασει αν και παιζει οριακα να φτανουν).

Αν αποφασιζα να μονταρω το κουτι, το πρωτο πραγμα που θα εκανα θα ηταν να μεγαλωσω την τρυπα μισο εκατοστο...Τοσο λιγο θελουν και τα δυο και μου σπαει τα νευρα...

Κατα τα αλλα ειναι sugar το κουτακι! Παρε και φωτο:

DSC00307.jpg

DSC00308.jpg

DSC00304.jpg

το έχω το κουτί.. οκ ειναι κουκλά για μένα και για αυτό το πήρα...αλλα με εβγαλε το λάδι στην cusτom υδρόψυξη μου.Τα πάντα μπάινουν κουτί επάνω του αρκεί να είναι Tt...:hehe:

και οι thermaltake w/c είναι για τον #$%%#^

θέλεις να πεις δηλαδή ότι άμα βάλουμε άλλο ψυγείο πάνω όπως έβαλες εσύ δέν μπαίνει εύκολα? η dmn κάνουν οι τρύπες?:...:

και οι τρύπες δεν κάνουν και γενικά δύσκολο κουτί. Βέβαια πώς θα βάλεις το ψυγείο είναι το θέμα.. εγώ ήθελα να είναι παράλληλα τα ψυγεία και όρθια μεσα στο κουτί.. δεν έμπαιναν με τίποτα.. αλλα τα έβαλα στο τέλος.Ετσι οπως τα έβαλε ο Chris μπαίνουν.

Οι τρυπες κατω ειναι ok και νομιζω (αν και δεν το εχω δοκιμασει) οτι αν φυγουν οι δισκοι μπαινει και τριπλο. Πανω ειναι ετοιμη για μονο και εχει αλλη μια θεση για μονο στο rear fan και ετοιμες τρυπες για τα λαστιχα.

@noymeros: Επειδη σκεφτομουν να αλλαξω τη θεση του πανω ψυγειου και να το βαλω μπροστα μπορεις να δωσεις κανενα info για το τι εκανες. Και καμια φωτο αν γινεται..

Ο λογος ειναι οτι εκει που το εχω ο ενας ανεμιστηρας δεν "βλεπει" καλα την τρυπα.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.