Jump to content

"ntldr is missing" help

mitro_891416003254

Recommended Posts

καλησπέρα, πιστέβω πως όλοι θα γνωρίζεται αύτο το πρόβλημα...

Λοίπον για να το φτίαξω μπένω στνη κονσολά αποκατάστασης(recovey console) κ προχωράο βήμα-βήμα στην άρχη διαλέγεις σε ποια εγκατάσταση θέλω να συνδεθώ μετα τον κωδικό administrator κ μετά σε αφηνει να κάνεις τα κόλπα σου... μια χαρά μέχρι εδώ τώρα γράφω την εωτολή d:\i386\ntldr c:\ και πατάω ΕΝΤΕR και μου βγάζει ότι η "Δεν επιτρέπεται η πρόσβαση" κ δεν μπορώ να καταλάβω γιατί γινεται αυτό.

Εγώ δεν γνωρίζω κάποιον αλλο τρόπο για να φτιάξω αυτό το πρόβλημα...

Έχω win xp pro sp2 και το cd που προσπαθώ να κάνω copy είναι win xp pro sp1 δεν νομίζω να υπάρχει πρόβλημα...

ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΘΕΛΩ ΒΟΗΘΕΙΑ...

Το Fixmbr και fixboot είναι για άλλες δουλειές και απλά αν κάποια από αυτές συμβαίνει, ίσως για αυτό να βγάλει το μύνημα.

Πρέπει να μπουτάρεις το σύστημά σου από κάποιο live CD για να δεις τι γίνεται στο filsystem σου και πιο συγκεκριμένα στο C:.

Αν δεις ότι λείπει το ntldr λείπει από το C:\ δοκίμασε εδώ http://tinyempire.com/notes/ntldrismissing.htm αλλά διάβασε λίγο και το site που σου δίνω.

Από live cd προτείνω το ERD Commander, ή κάποιο Linux live distro.

@MadBrainiac: στα XP το ίδιο γίνεται με την εντολή fixmbr ;)

edit: lol, 10 λεπτά και έγραφα :p

να σαι καλά που ασχολίθικες πάντος...

Α, και να ενημεροσώ ότι τα αρχεία που δίνει το site επιδέι έχει τύχει να τα δοκιμάσω πιο πριν δεν κάνουν κάτη το σημαντικό προσωπικά στο δίκο μου πρόβλημα δεν έδωσαν λύσει... Τώρα ο καθένας μπορέι να τα δοκιμάσει άφοβα...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.