Tomahawk Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 14, 2008 #1 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 14, 2008 Σήμερα παρέλαβε ο φίλος μου το καινούργιο του PC...Η σύνθεση είναι η ακόλουθη:ASUS TA-861 BLACK/SILVER ΤΡΟΦΟΔΟΤΙΚΟ COOLERMASTER RP-500 EXTREME POWER 500W ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΤΗΣ - CPU INTEL CORE 2 DUO E8400 3.00 GHZ LGA775 - 1333 FSB - BOXΜΝΗΜΗ RAM GEIL GX22GB6400UDC DDR2 PC2-6400 800MHZ CL4 2GB (2X1GB) ULTRA DUAL CHANNEL KITΜΗΤΡΙΚΗ ΚΑΡΤΑ ASROCK P43TWINS1600 ΚΑΡΤΑ ΓΡΑΦΙΚΩΝ GIGABYTE RADEON HD3870 GV-RX387512HP ULTRA DURABLE2 512MB PCI-E RETAILΠΛΗΚΤΡΟΛΟΓΙΟ INNOVATOR MULTIMEDIA KEYBOARD BLACK PS/2 ΗΧΕΙΑ LOGITECH S120 WHITE STEREO SPEAKERS DVD RECORDER LG GH-22NP SECURE DISC DVD REWRITER BLACK BULKDVD LG GDR-H30N DVD BLACK BULK ΣΚΛΗΡΟΣ ΔΙΣΚΟΣ WESTERN DIGITAL WD5000AAKS 500GB SATA2ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ WINDOWS XP HOME EDITION - GREEK DSP Το πρόβλημα είναι πως όταν πατάει "Απενεργοποίηση" ο υπολογιστής κάνει επανεκκίνηση...Έχετε καμία ιδέα τι μπορεί να φταίει ή τι μπορούμε να κάνουμε?Το μόνο που του άλλαξα εγώ είναι τους drivers για την 3870, του έβαλα τους τελευταίους.Φυσικά υπάρχει και εγγύηση απλά ρωτάω μήπως τελικά είναι τίποτα απλό...Ευχαριστώ...
pavou Αύγουστος 14, 2008 #2 Αύγουστος 14, 2008 start-->settings-->control panel-->power options--> στο μπουτόν power schemes να έχεις το Home/Office Desk , στο διπλανό μπουτόν Advance και στο πλαίσιο Power buttons να έχεις τσεκαρισμένο το Shut down στο When i press the power button , δοκίμασε αυτό .
Tomahawk Αύγουστος 14, 2008 Author #3 Αύγουστος 14, 2008 Pavou είχα πάει να το δω, έτσι ήταν απο την αρχή, άρα δεν είναι εκεί το πρόβλημα!Σε ευχαριστώ πάντως για την απάντηση!Συνεχίστε με τις προτάσεις σας!
Arxagelos Αύγουστος 14, 2008 #4 Αύγουστος 14, 2008 μπορει να ειναι πρόβλημα της μητρικής, θυμάμαι ειχα μια asus και οταν πατουσα close down έκλειναν τα windows αλλα οχι ο υπολογιστης. Δες στα forums της μητρικης μπας και φταιει αυτο, εγω θυμαμαι με το επομενο Bios update το ειχαν διορθώσει. :...:
Frostbyte Αύγουστος 15, 2008 #5 Αύγουστος 15, 2008 Ξεκινα το Regedit (απο το Run) Πηγαινε στο HKEY_CURRENT_USER\Control Panel\Desktop\ Κανε επεξεργασια στο κλειδι "PowerOffActive" και βαλτο στο 1 Μπορεις επισης να κανεις το ιδιο και στο HKEY_USERS\.DEFAULT\Control Panel\Desktop\ Αν το παραπανω δεν παιξει, ενδεχεται να ειναι καποια ρυθμηση του BIOS (στο Power Management Setup) ή η μπαταρια της μητρικης να τα εχει φτυσει (απλως μια εικασια).
Tomahawk Αύγουστος 15, 2008 Author #6 Αύγουστος 15, 2008 Παιδια σας ευχαριστω για τις απαντησεις!Να πω κατι που μου ηρθε?Το PC το παρελαβε ο φιλος μου συναρμολογημενο και ειχε και ενα χαρτι μεσα απο ελεγχο που εκανε ο τεχνικος για να δει οτι ολα τα διαβαζει OK (δε θυμαμαι πιο προγραμμα ομως).Ειχε εγκαταστησει το λειτουργικο. Λογικα θα τον ειχε κλεισει κανονικα με και δε θα του ειχε προβλημα...Αρα καποια πατατα ισως εγινε με τους drivers που του εβαλα εγω (η με καποιο προγραμμα-παχνιδι)...Και λεω να τα απεγκαταστησω ολα να τα εγκαθιστω μετα 1-1 και να τον κλεινω.Λετε να δουλεψει?Ειναι σωστος ο τροπος σκεψης?!
Tomahawk Αύγουστος 18, 2008 Author #8 Αύγουστος 18, 2008 Βρηκα Bios Update να το κανω?Αν μπορειτε θυμιστε μου και τον τροπο γιατι εχω πανω απο 3 χρονια να κανω!(Με usb flash θα γινει το bios update)edit Βρηκα v1.60
oxide Αύγουστος 18, 2008 #9 Αύγουστος 18, 2008 δεν θα ελεγα πως ειναι απαραιτητο...τουλαχιστον οχι ακομα..ειναι πιο χαρντκορ λυση..
Tomahawk Αύγουστος 19, 2008 Author #10 Αύγουστος 19, 2008 Τα δοκιμασα ολα αλλα δε διορθωθηκε το προβλημα.Μετα εβγαλα ολα τα προγραμματα και τα παιχνιδια (αφησα μονο τα windows στην ουσια), ευτυχως δεν ειχαμε εγκαταστησει πολλα πραγματα. Εβαλα τους drivers της ATI τους αρχικους απο τη συσκευασια, τπτ, εβαλα παλι τους καινουργιους παλι τπτ.Στο τελος πηρα τηλ στο service του e-shop και μου λεει ο τεχνικος-Δοκιμασες μηπως καινουργιους drivers στην καρτα γραφικων, για δοκιμασε.-Ναι εβαλα τους τελευταιους αλλα τπτ-Τοτε πρεπει να το φερεις να το κοιταξουμε.Το πηγαμε στην Στουρναρη...Τωρα υπομονη!
Tomahawk Αύγουστος 25, 2008 Author #11 Αύγουστος 25, 2008 Σημερα του ηρθε του φιλου μου μηνυμα...."Ο υπολογιστης σας ειναι ετοιμος, αλλα με χρεωση"Τι κουλο ειναι παλι αυτο ενω εμεις δεν τον εχουμε πειραξει καθολου?Να πω πως ο υπολογιστης ειναι μερικων ημερων...(Αυριο θα παμε απο εκει στις 9:30)
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.