csaris Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 14, 2008 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 14, 2008 Παιδια κοντευω να σκασω..:rant: Εχω το εξης συστημα: Asus p5n-d, e8500 stock, 2x 8800gtx sli, 2gb ram kingston, 250gb hdd, chieftec 750w. To μηχανημα δουλευε αψογα μεχρι χτες... Σημερα το πρωι οταν το ανοιξα δεν δουλευε το ETHERNET PORT ουτε τα λαμπακια του ουτε τιποτα. Λεω να κλεισω και να ξανανοιξω το router μηπως και εφαγε καμια φλασια αλλα τπτ. Εντωμεταξυ το λαπτοπ μου παιρνει κανονικα internet απο το router μεσω του ethernet του. Τι drivers εχω περασει τι απεγκαταστασεις τιποτα ρε π&%^% μου. Τι setup defaults στο bios, cler CMOS παλι τπτ νεκρο το ethernet το μ@#$%^ο. Λετε να τα παιξε το M/B ουτε 20 μερες δεν εχουν περασει... Οποιος ξερει ας βοηθησει γιατι ειμαι ετοιμος να το σουταρω απ το μπαλκονι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
johnysb Αύγουστος 14, 2008 #2 Κοινοποίηση Αύγουστος 14, 2008 δοκιμασε κανενα Bios update μηπως και διορθωθει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
TifoziF1 Αύγουστος 14, 2008 #3 Κοινοποίηση Αύγουστος 14, 2008 Μήπως μπήκε σε sleep state ? Δοκίμασε να το κάνεις shutdown, και να βγάλεις το καλώδιο τροφοδοσίας για 2-3 λεπτά και μετά ξανακάνε boot. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.