AN7 OverClocker Αύγουστος 16, 2008 #61 Κοινοποίηση Αύγουστος 16, 2008 δλδ το DOA το έχουν ονομάσει έτσι τυχαία ε?Eleor Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoriLLakoS Αύγουστος 16, 2008 #62 Κοινοποίηση Αύγουστος 16, 2008 Ναι ε? Διαθέτει το Πλαίσιο τέτοιο μηχάνημα και δεν το ήξερα? Χμμμ...καλό αυτό τότε....θα ενημερώσω και εγώ κατάλληλα απο Δευτέρα, όλες τις μητρικές που παραλαμβάνουν στα service να κοιτάνε τα σημέια των Vmods, να βγάζουν ψύκτρες chipset-mofset να κοιτάνε αν είναι όλα οκ. Να κοιτάνε αν στις VGA υπάρχει άλλη θεμροαγώγιμη για να κόβεται η εγγύηση και γενικά αν οι μνήμες είναι οκ και δέν έχουν γρατσουνιές σε επαφές και έχουν και ένα μηχάνημα που λέει πόσο ρέυμα έχουν φάει, θα τους πώ να το χρησιμοποιούν και αυτό και να κόβουν rma.. Όλα θα είναι κανονικά με αποδείξεις για το τι πάθανε ή αν μονταριστίκανε κτλ κτλ κτλ..οπότε δεν θα έχει κανένας παράπονο... PS Εεεεπ ωπ το καλύτερο δεν το είπα....θα αρχίσω να μαζέυω ονόματα και Nickname που κάνουν εσκεμένα RMA και θα φτιάξω και Blacklist. Καλό ε? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Teodor_ch Αύγουστος 16, 2008 #63 Κοινοποίηση Αύγουστος 16, 2008 Ναι ε? Διαθέτει το Πλαίσιο τέτοιο μηχάνημα και δεν το ήξερα? Χμμμ...καλό αυτό τότε....θα ενημερώσω και εγώ κατάλληλα απο Δευτέρα, όλες τις μητρικές που παραλαμβάνουν στα service να κοιτάνε τα σημέια των Vmods, να βγάζουν ψύκτρες chipset-mofset να κοιτάνε αν είναι όλα οκ. Να κοιτάνε αν στις VGA υπάρχει άλλη θεμροαγώγιμη για να κόβεται η εγγύηση και γενικά αν οι μνήμες είναι οκ και δέν έχουν γρατσουνιές σε επαφές και έχουν και ένα μηχάνημα που λέει πόσο ρέυμα έχουν φάει, θα τους πώ να το χρησιμοποιούν και αυτό και να κόβουν rma.. Όλα θα είναι κανονικά με αποδείξεις για το τι πάθανε ή αν μονταριστίκανε κτλ κτλ κτλ..οπότε δεν θα έχει κανένας παράπονο... PS Εεεεπ ωπ το καλύτερο δεν το είπα....θα αρχίσω να μαζέυω ονόματα και Nickname που κάνουν εσκεμένα RMA και θα φτιάξω και Blacklist. Καλό ε? αν μπορούσες να το έκανες μόνο καλό θα ήταν :flower: Link to comment Share on other sites More sharing options...
racer Αύγουστος 16, 2008 #64 Κοινοποίηση Αύγουστος 16, 2008 OXIIII :P Link to comment Share on other sites More sharing options...
MasterCommander Αύγουστος 16, 2008 #65 Κοινοποίηση Αύγουστος 16, 2008 ^^first on the blacklist:rofl::P Link to comment Share on other sites More sharing options...
yanni Αύγουστος 16, 2008 #66 Κοινοποίηση Αύγουστος 16, 2008 Καλό ε? Βασικά το... -ΒΕΕΡ- και ψόφησε!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
AN7 OverClocker Αύγουστος 16, 2008 #67 Κοινοποίηση Αύγουστος 16, 2008 PS Εεεεπ ωπ το καλύτερο δεν το είπα....θα αρχίσω να μαζέυω ονόματα και Nickname που κάνουν εσκεμένα RMA και θα φτιάξω και Blacklist. Καλό ε? αγαπούλα μου Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoriLLakoS Αύγουστος 16, 2008 #68 Κοινοποίηση Αύγουστος 16, 2008 Εσείς το ...beep και ψόφησε βασικά...εγω όχι... Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJD Αύγουστος 16, 2008 #69 Κοινοποίηση Αύγουστος 16, 2008 Βασικά αυτό bullying attitude πολύ με ξενέρωσε Βασίλη κι επειδή πάντα συνηθίζω να τα λέω όπως είναι τα πράγματα, αν νομίζεις ότι κάνεις χάρες με το να "κρύβεις" από τους υπάλληλους αυτά που λες και μπορείς να το κόψεις, τότε κόφτο, μια χαρά υπήρχαμε και πριν το rma του Πλαισίου και μια χαρά θα συνεχίσουμε να υπάρχουμε και με την ίδια ευκολία που γύρισε ο κόσμος στο Πλαίσιο με την ίδια φεύγει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tsakonas Αύγουστος 16, 2008 #70 Κοινοποίηση Αύγουστος 16, 2008 Γοριλλα Καντο...καλως η κακως ετσι πρεπει να γινει.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
yanni Αύγουστος 16, 2008 #71 Κοινοποίηση Αύγουστος 16, 2008 Εσείς το ...beep και ψόφησε βασικά...εγω όχι... Δεν νομίζω ότι ειπώθηκε κάτι το τόσο τραγικό από την μεριά "μας". Προσωπικά αν ήθελα να εκθέσω/κατηγορήσω το Πλαίσιο είναι πολύ απλό να το κάνω. Δεν θεωρώ ότι χρειάζεται όμως, δεν είναι αυτό το θέμα μας άλλωστε. Όπως δεν θεωρώ ότι χρειαζόταν το παραπάνω ποστ από εσένα. Για αυτό και το το εν λόγο ποστ το είδα χιουμοριστικά και θεωρώ ότι και εσύ χιουμοριστικά το έγραψες. Αν όχι, ξεσπάς σε λάθος ανθρώπους. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Thanos123 Αύγουστος 16, 2008 #72 Κοινοποίηση Αύγουστος 16, 2008 Ελα ελα σται ον τοπικ...Εαν τους παω μια radeon 9800 pro τι θα μου δωσουν? :...:(joking of course απλος μιας που ειδα οτι εχει ψηλοφυγει η συζητιση και ειναι και η ωρα δυσκολη ειπα να πω κι εγω το ακυρο :baby: ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
ea6gka Αύγουστος 16, 2008 #73 Κοινοποίηση Αύγουστος 16, 2008 στο γκουανταμο ολοι σας και να σας βαζουν να παιζετε GRID ολη μερα σε Celeron και ΜΧ440 και να φωναζετε ζητω τα Vista Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoriLLakoS Αύγουστος 17, 2008 #74 Κοινοποίηση Αύγουστος 17, 2008 Βασικά αυτό bullying attitude πολύ με ξενέρωσε Βασίλη κι επειδή πάντα συνηθίζω να τα λέω όπως είναι τα πράγματα, αν νομίζεις ότι κάνεις χάρες με το να "κρύβεις" από τους υπάλληλους αυτά που λες και μπορείς να το κόψεις, τότε κόφτο, μια χαρά υπήρχαμε και πριν το rma του Πλαισίου και μια χαρά θα συνεχίσουμε να υπάρχουμε και με την ίδια ευκολία που γύρισε ο κόσμος στο Πλαίσιο με την ίδια φεύγει.Εγώ bullying attitude?Με δουλέυεις τώρα ρε Κώστα? Τους υπόλοιπους δεν τους βλέπεις εδω τι γράφουν για τα RMA Και όλα τα συναφή? ή κάνεις πώς δεν τους βλέπεις?Δεν κρύβω τίποτα απο κανέναν...οι μισοί του Πλαισίου είναι εδώ...άμα ήθελα κάτι να το "κρύψω" δεν θα το έλεγα κάν δημόσια...Μπάααα...αυτό είναι το τελευταίο trend...παλιά που λές...ελάχιστοι υπήρχατε...τώρα έχει γίνει μόδα..ένα πράγμα σαν τους emo...όποιος το κάνει είναι μάγκας..Ας κάνει ότι θέλει...απειλή είναι αυτή? Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoriLLakoS Αύγουστος 17, 2008 #75 Κοινοποίηση Αύγουστος 17, 2008 Δεν νομίζω ότι ειπώθηκε κάτι το τόσο τραγικό από την μεριά "μας". Προσωπικά αν ήθελα να εκθέσω/κατηγορήσω το Πλαίσιο είναι πολύ απλό να το κάνω. Δεν θεωρώ ότι χρειάζεται όμως, δεν είναι αυτό το θέμα μας άλλωστε. Όπως δεν θεωρώ ότι χρειαζόταν το παραπάνω ποστ από εσένα. Για αυτό και το το εν λόγο ποστ το είδα χιουμοριστικά και θεωρώ ότι και εσύ χιουμοριστικά το έγραψες. Αν όχι, ξεσπάς σε λάθος ανθρώπους. John δέν ξέσπασα πάνω σου...αν ένιωσες αυτό συγνώμη..σε κανέναν δεν ξέσπασα....και στο πρώτο μου πόστ και στο δέυτερο έβαλα smileys.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ManosRK Αύγουστος 17, 2008 #76 Κοινοποίηση Αύγουστος 17, 2008 Ηρέμησε αγορίνα μου και γενικά παιδιά keep it down Link to comment Share on other sites More sharing options...
Arxagelos Αύγουστος 17, 2008 #77 Κοινοποίηση Αύγουστος 17, 2008 εγω που ειχα παρει μια sound blaster SE απο το e-shop ειχε μεσα κανονικα το αυθεντικο CD της κάρτας, αλλα οσο και να προσπαθουσα να βαλω τους οδηγους απο το cd μου ελεγε δε βρεθηκε συμβατο hardware! τελικα το cd δεν ειχε drivers για το συγκεκριμενο μοντελο και κατεβασα απο το νετ. :whistle2: ότι να ναι λεμε…. αλλα ρε φιλε να μη δουλευει και η δευτερη καρτα? εισαι γκαντεμοσαυρα, και εκει που θα παρεις λεει την 3η , να την βαλεις πανω και να καουνε ολα τα υπόλοιπα εκτος της καρτα το φαντάζεσαι? αχαχαχαχα!!! ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJD Αύγουστος 17, 2008 #78 Κοινοποίηση Αύγουστος 17, 2008 Κατάλαβα ότι ήταν ένα είδος "χιουμοριστικού" ποστ αλλά Βασίλη αν εσύ νομίζεις ότι κάνεις χάρες "κρατώντας" την διαδικασία του RMA έτσι όπως είναι, κράτησε το για τον εαυτό σου, εκτός αν θέλεις ο κόσμος να νιώθει υποχρεωμένος και να σε ευγνωμονεί για κάποιο λόγο. Πάντα θα υπάρχουν κάποιοι που θα γκρινιάζουν ότι δε γίνεται σωστά και πάντα κάποιοι θα το υποστηρίζουν. Όσο για την απειλή, τι να σου πω. Να απειλήσω εγώ σε τι; Να τους φέρω σε μαγαζί που δεν έχω; Μπας και παίρνω ποσοστά και δε το ξέρω; Απλά αυτό ακριβώς που είπα είναι, αν αφαιρέσεις μια "υπηρεσία" που θέλει ο κόσμος, ο κόσμος θα ψάχνει πλέον κυριολεκτικά το φθηνότερο στο 2ο δεκαδικό ψηφίο και θα το παίρνει από όπου το βρίσκει (γεια σου Vader ). Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rock_H Αύγουστος 17, 2008 #79 Κοινοποίηση Αύγουστος 17, 2008 Θέλει πολλά κότσια για να γίνει αυτό που ειπωθηκε παραπάνω...Δεν νομίζω οτι κάποιος θα τολμούσε να κάνει αυτό που αναφέρθηκε περί blacklist και τα συναφή... Link to comment Share on other sites More sharing options...
TifoziF1 Αύγουστος 17, 2008 #80 Κοινοποίηση Αύγουστος 17, 2008 Δεν μπορώ να καταλάβω πώς μπορείτε και συζητάτε σοβαρά πάνω σε 2 teaser posts που έκανε ο Gorillas. Δεν έχω σχέση με κανένα κατάστημα αλλά πιστεύω ότι καμιά φορά στο Π "κάνουν τους χαζούς" στα RMA* εν γνώση τους και υπέρ του πελάτη και μας έχουν κακο/καλομάθε.*Αλλά ακόμα και έτσι φράγκα βγάζουν διαφορετικά θα κοβόντουσαν αυτά. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.