Kostas007 Αύγουστος 14, 2008 #41 Κοινοποίηση Αύγουστος 14, 2008 εγω ειχα παει μια 3870 και ηθελαν να μου δωσουν 4850καλη μεν,αλλα οχι κι αλλη ζεστη μεσα στο pc! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Arxagelos Αύγουστος 14, 2008 #42 Κοινοποίηση Αύγουστος 14, 2008 εγώ πάλι αυτό το βρίσκω λάθος..η εγγύηση για ποιό λόγο πρέπει να ανανεώνεται ??...αγοράζω μια asus..μου χαλάει..το κατάστημα μου την αντικαθιστά και ΘΑ μου την αντικαθιστά για τους υπόλοιπους 36 μήνες (αν έχει πχ 3 χρόνια εγγύηση) από την ημερομηνία αγοράς...that's it.αυτό δεν είναι ''παραθυράκι'' αλλά ολόκληρη ''τζαμαρία'' του νόμου καις/χαλάς/καταστρέφεις το hardware λίγο πριν το τέλος της εγγύησης και αυτομάτως η εγγύηση μετατρέπεται σε lifetime...μαγκιά αν σου χαλάσει ενα προϊον ρε φιλε τις τελευταιες μερες της εγγύησης στο αλλάξουν και στις πεντε μερες που θα εχει ληξει η εγγύηση σου ξαναχαλασει τι θα κανεις? θα τραβας τις @τριχες σου? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jumex Αύγουστος 14, 2008 #43 Κοινοποίηση Αύγουστος 14, 2008 αν σου χαλάσει ενα προϊον ρε φιλε τις τελευταιες μερες της εγγύησης στο αλλάξουν και στις πεντε μερες που θα εχει ληξει η εγγύηση σου ξαναχαλασει τι θα κανεις? θα τραβας τις @τριχες σου?αν μου χαλάσει ,έπειτα από δύο χρόνια ,εντέκα μήνες και κάτι ψιλά λειτουργίας σημαίνει ότι χάλασε απο φυσική φθορά-χρήση...αν τώρα το νέο προιόν χαλάσει υπερβολικά γρήγορα και είναι εκτος εγγύησης, θα αναζητήσω αλλού τα αίτια..αν ήταν χρησιμοποιημένο αν είχε φθορές κτλ κτλ..στη περίπτωση που αποδείχτει οτι μου αντικατέστησαν το προιόν με αντίστοιχο αχρησιμοποίητο θα το δεχτώ και θα αγοράσω καινούριο...το προτιμώ από το να κλαψουρίζω και να ωρύομαι για νέα αντικατάσταση πόσο μάλλον τη στιγμή που έχουν περάσει και τα 3 χρόνια... Link to comment Share on other sites More sharing options...
kanenas3 Αύγουστος 14, 2008 #44 Κοινοποίηση Αύγουστος 14, 2008 Μηπως να τους πληρωσουμε και εξτρα λεφτα για το ρευμα των κλιματιστηκων τωρα που εχει ζεστη?Μιλάω για τους κατασκευαστές και όχι για το Πλαίσιο...οπότε το σχόλιο είναι άκυρο...Όσο για τις σπάνιες περιπτώσεις όπου παίζουν ασυμβατότητες (AGP/PCIex κτλ) εκεί το συζητάς και νομίζω ότι αυτό μπορείς να το κάνεις στο Πλαίσιο σε αντίθεση με άλλα μαγαζιά. Επίσης στο θέμα τον επιδόσεων δεν είναι και τόσο δύσκολο να βρεθεί η άκρη. Στην τελική όποιος θέλει ίδια κάρτα ας δοκιμάσει να κάνει RMA στον κατασκεαστή όπου παίζει να έχει ακόμα μερικά κομμάτια. Αν θέλει τόσο πολύ κάποιος πληρώνει και το κάνει... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Arxagelos Αύγουστος 14, 2008 #45 Κοινοποίηση Αύγουστος 14, 2008 αν μου χαλάσει ,έπειτα από δύο χρόνια ,εντέκα μήνες και κάτι ψιλά λειτουργίας σημαίνει ότι χάλασε απο φυσική φθορά-χρήση...αν τώρα το νέο προιόν χαλάσει υπερβολικά γρήγορα και είναι εκτος εγγύησης, θα αναζητήσω αλλού τα αίτια..αν ήταν χρησιμοποιημένο αν είχε φθορές κτλ κτλ..στη περίπτωση που αποδείχτει οτι μου αντικατέστησαν το προιόν με αντίστοιχο αχρησιμοποίητο θα το δεχτώ και θα αγοράσω καινούριο...το προτιμώ από το να κλαψουρίζω και να ωρύομαι για νέα αντικατάσταση πόσο μάλλον τη στιγμή που έχουν περάσει και τα 3 χρόνια...ποια φυσικη φθορά και χρηση? αφου σου δινει εγγύηση καλης λειτουργίας 3 χρονια και χαλάει, εγγύηση καλής λειτουργίας σου δίνει οχι ημερομηνία λήξεως μη τα μπερδεύεις.....:whistling Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jumex Αύγουστος 14, 2008 #46 Κοινοποίηση Αύγουστος 14, 2008 ποια φυσικη φθορά και χρηση? αφου σου δινει εγγύηση καλης λειτουργίας 3 χρονια και χαλάει, εγγύηση καλής λειτουργίας σου δίνει οχι ημερομηνία λήξεως μη τα μπερδεύεις.....:whistling άσχετο αυτό που λες με αύτο που λέω Link to comment Share on other sites More sharing options...
Arxagelos Αύγουστος 14, 2008 #47 Κοινοποίηση Αύγουστος 14, 2008 άσχετο αυτό που λες με αύτο που λέω ξαναδιαβασε το μεχρι να το εμπεδώσεις.....:giveup: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Venisk Αύγουστος 14, 2008 #48 Κοινοποίηση Αύγουστος 14, 2008 Θα δω τι θα κανω...Αυτο που θελω να πω εγω με το post μου παντως ειναι οτι αντι για τα 270 ευρω μου δινουν μια 9800gt που κανει 107 ευρω η 60 ευρω πιστωτικο...Αυτο λεω τι ειναι απαραδεκτο.Απο παλιοτερο RMA ειχα παρει πιστωτικο τα λεφτα που ειχα αγορασει το προιον κ εδωσα κ κατι παραπανω κ πηρα κατι καλυτερο...ΔΕΝ ζητησα τα λεφτα που ειχα δωσει στο χερι αλλα να δωσω μια διαφορα κ να παρω μια καλυτερη καρτα γραφικων...Το θέμα έχει ανοιχτεί κ σε άλλο φόρουμ κ το ξέρουν αρκετοί εδω μέσα..Κ ξαναγράφω ότι απάντησα κ εκεί.."Εντάξει, το μάθαμε το κολπάκι με την μπαταρία κ καίμε κάρτες κάθε 6μηνο..τώρα κ 9μηνο..(θέλω να πιστεύω πως δεν είσαι από αυτούς που χαλάνε τις κάρτες τους, απλά το αναφέρω ως μια πολύ εύκολη λύση αναβάθμισης)Θέλεις κ κάρτα όσο έκανε πριν 9 μήνες.. δεν είναι σοβαρά πράγματα αυτά..Κ το αστείο είναι πως σου δίνουν μια κάρτα, θεωρητικά τουλάχιστον..αν κ εγώ πιστεύω πως είναι κ πρακτικά καλύτερη, κ εσύ παραπονιέσαι..αν είναι δυνατόν..Πήγαινε πάρε την 9800gt και σταμάτα να διαμαρτύρεσαι." (2η φορά)Κάποια στιγμή θα το εμπεδώσεις..δεν γίνεται να φτιάχνεις υπολογιστές σε βάρος των καταστημάτων..Θέλω να πιστεύω πως σε κατηγορώ λανθασμένα κ δεν είσαι από αυτούς που καίνε τις κάρτες τους.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
isaias1983 Αύγουστος 15, 2008 Author #49 Κοινοποίηση Αύγουστος 15, 2008 Για να τελειωσει εδω το θεμα να πω οτι πηρα τελικα την 9800GT Twintech αφου ουτε καν την Asus δεν μου εδιναν...Postαρα σε 3 forum για να παρω γνωμες κ οχι για να τους κανω ρεζιλι.Οσο για τους νομους κ τις αρλουμπες που συζηταμε τοση ωρα τα θεωρω βλακειες.Τα μαγαζια ειναι αυτα που κανουν οτι θελουν εν τελει...Προιον ισης χρηστικης αξιας γιατι να μην σημαινει οτι οπως οταν πηρα την 8800gt ηταν η δευτερη καλυτερη μετα την gtx κ επαιζε ολα τα παιχνιδια στο τερμα.Γιατι λοιπον να μην μου δωσουν ενα προιον ιδιας χρηστικης αξιας κ σημερα λοιπον?Ολα ειναι σχετικα δηστυχως.Οποτε κ να μην το παιδευουμε αλλο.Επισης ουτε εκαψα ουτε κ ξερω να καιω την καρτα.Εχω αγορασει πανω απο 25 συστηματα τα τελευταια 5 χρονια κ μονο 2 φορεςμου εχει καει κατι...Μια μητρικη κ τωρα η καρτα γραφικων.Στην μητρικη μου πιστωσαν ολοκληρο το αρχικο ποσο αγορας χωρις ουτε καν να το συζητησω.Αλλα μαλλον οπως ειπαν πολλοι εγινε το RMA συνηθεια κ τωρα την πληρωνουμε ολοι...Αυτα τα λιγα.Ευχαριστω για ολες τις απαντησεις κ ολους για την συζητηση! Link to comment Share on other sites More sharing options...
yanni Αύγουστος 15, 2008 #50 Κοινοποίηση Αύγουστος 15, 2008 Όπως σου είπα και στο... δίπλα forum, αχαριστία και λάθος λογική εκ μέρους σου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kanenas3 Αύγουστος 15, 2008 #51 Κοινοποίηση Αύγουστος 15, 2008 @isaias1983Στη συγκεκριμένη περίπτωση τίποτα δεν είναι σχετικό. Όλα είναι πολύ συγκεκριμένα, τόσο οι νόμοι, όσο και η συμπεριφορά του Πλαισίου. Όταν λέμε ίδια ή καλύτερη εννούμε από αυτή που έχει πρόβλημα και δεν υπάρχει πουθενά τέτοιο πράγμα ως θωερητική κατάταξη καρτών η οποία πρέπει να τηρείται ακόμα και μετά από 2-3 χρόνια.Σχετικά με τη μητρική μπορεί να μην είχε τόσο μεγάλο μέρος από την αξία της και ίσως να πουλιόταν κανονικά όταν την πήγες για RMA. Link to comment Share on other sites More sharing options...
oekab1992 Αύγουστος 15, 2008 #52 Κοινοποίηση Αύγουστος 15, 2008 χάλασε και αυτο Link to comment Share on other sites More sharing options...
isaias1983 Αύγουστος 16, 2008 Author #53 Κοινοποίηση Αύγουστος 16, 2008 Να συνεχισω το ωραιο μου thread λεγοντας οτι σημερα πηρα στα χερια μου την Twintech 9800GT...κ να σας πω κατι ωραιο??Την εβαλα το σπιτι κ δεν δουλευει...Την δοκιμασα κ σε αλλα 3 pc κ παλι τα ιδια...Να σημειωσω επισης οτι το pc που την δοκιμασα στην αρχη δουλευει μια χαρα με αλλη καρτα γραφικων.Επισης στο κουτι της καρτας ειχε μεν αυτοκολλητακι απεξω οτι ειναι καινουρια αλλα μεσα ειχε ενα cd-r με τους drivers.Παιζει να δινουν cd-r με drivers απο την εταιρια κ οχι κανονικο cd οπως σε ολα τα προιοντα?Αυριο λοιπον την ξαναστελνω στο Πλαισιο κ βλεπουμε.να δω τι θα μου δωσουν αυτη τη φορα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoriLLakoS Αύγουστος 16, 2008 #54 Κοινοποίηση Αύγουστος 16, 2008 Ναι πάιζουν CD-R σε πολλές VGA και motherboards όταν ο κατασκευαστής έχει κάνει λάθος..ή για να προλάβει το Launch date στέλνει τις κάρτες άρων άρων και μετά τους drivers Δεν το λέω για να δικαιολογήσω το Πλάισο, το λέω γιατί έχει γίνει πολλές φορές.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
isaias1983 Αύγουστος 16, 2008 Author #55 Κοινοποίηση Αύγουστος 16, 2008 Καλα το cd-r δεν με νοιαζει καθολου...Εννοειται οτι ουτε καν το χρησιμοποιησα... Αλλα να μην παιζει η καρτα?Μαλλον ειμαι πολυ ατυχος η καποιοι απλα δεν την παλευουν...Ειναι κ η ζεστη στην μεση... Ελπιζω μονο να μου την αλλαξουν κ να μην μου πουν οτι φταιει το pc μου η τιποτα αλλο. Απο το ιδιο pc μιλαω τωρα με μια 3450... Link to comment Share on other sites More sharing options...
pavou Αύγουστος 16, 2008 #56 Κοινοποίηση Αύγουστος 16, 2008 ότι είναι θα λυθεί μην στεναχωριέσαι καθόλου πάρε τους ένα τηλέφωνο και εξήγησε τους τι ακριβός συμβαίνει , θα καταλάβουν Link to comment Share on other sites More sharing options...
ea6gka Αύγουστος 16, 2008 #57 Κοινοποίηση Αύγουστος 16, 2008 λολ μερικοι ειναι τοσο γκρινιαρηδες και ανικανοποιητοι που και δικο τους μαγαζι να ανοιξουν θα εχουν παραπονα παλι απο το δικο τους. Link to comment Share on other sites More sharing options...
yanni Αύγουστος 16, 2008 #58 Κοινοποίηση Αύγουστος 16, 2008 λολ μερικοι ειναι τοσο γκρινιαρηδες και ανικανοποιητοι που και δικο τους μαγαζι να ανοιξουν θα εχουν παραπονα παλι απο το δικο τους.Αν η κάρτα δεν δουλεύει πραγματικά και αν βρεις μέσα στην συσκευασία CD-R δεν υπάρχει περίπτωση να δηλώσεις ικανοποιημένος. Μάλλον υποψιασμένος θα δηλώσεις. Την ιστορία με τα CD-Rs που ανέφερε ο Βασίλης προσωπικά δεν την γνώριζα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoriLLakoS Αύγουστος 16, 2008 #59 Κοινοποίηση Αύγουστος 16, 2008 Η π΄ρωτη ήταν με κάτι GeCube 2900 και μετά κάτι ASUS M2N32 Αλλά άμα ή συσκευασία είναι σφραγισμένη τελείως , τί να υποψιαστείς? Link to comment Share on other sites More sharing options...
yanni Αύγουστος 16, 2008 #60 Κοινοποίηση Αύγουστος 16, 2008 Ότι το κατάστημα διαθέτει συσκευή που ξανά περνάει το πλαστικό κάλυμμα από πάνω; Αν η κάρτα σου έρθει καμμένη δεν είναι δύσκολο να γίνεις καχύποπτος μπροστά στην θέα ενός CD-R. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.