isaias1983 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 14, 2008 #1 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 14, 2008 Παιδια καλημερα..Εστειλα για service μια EVGA 8800gt αγορασμενη πριν 9 μηνες απο το Πλαισιοστα 270 ευρω κ σημερα με πηραν να μου πουν οτι δεν υπαρχει ιδια καρτα κ θα μου δωσουν μια 9800gt η οταν ρωτησα για πιστωτικο μου ειπαν 60 ευρω...Ηξερα παλιοτερα κ απο προσωπικη εμπειρια οτι το Πλαισιο εκοβε πιστωτικο στην τιμη αγορας της καρτας κ οχι στην τιμη τελευταιας πωλησης..Κ ποτε ειχαν την EVGA 8800gt 60 ευρω δλδ??Στις προσφορες?Ελεος...Υπαρχει κατι που να μπορω να κανω ρε παιδια??Οι γνωστες του ειδους ας με βοηθησουν!!!Ευχαριστω!
trezeguet Αύγουστος 14, 2008 #3 Αύγουστος 14, 2008 Υπάρχει. Να πάρεις την 9800GT. Αφού είναι τουλάχιστον ίδιων επιδόσεων είσαι μια χαρά. Δηλαδή τι θέλετε ρε παιδιά; Μετά από ένα χρόνο να σας δώσουν τα ίδια χρήματα; Άμα την έστελναν αντιπροσωπεία και σου γύρναγαν μια 9800GT αφού περίμενες καμιά εβδομάδα, δεν θα ήσουν ευχαριστημένος ; Απλώς το πλαίσιο σου δίνει και την επιλογή του πιστωτικού.
GeorgeVasil Αύγουστος 14, 2008 #4 Αύγουστος 14, 2008 Οι γνωστες του ειδους ας με βοηθησουν!!!Γνώστες του είδους???Μάλλον δεν χάλασε το πλαίσιο.Τα έχουμε χιλιο-πει σε άπειρα Thread.
dubber Αύγουστος 14, 2008 #5 Αύγουστος 14, 2008 Νομίζω ο τίτλος έπρεπε να είναι ακόμα ενα Μπράβο στο Πλαίσιο. Πάρε την 9800!
jpavly Αύγουστος 14, 2008 #6 Αύγουστος 14, 2008 Σου δίνουν 9800 και δεν σου κάνει και θες πιστωτικό.... χμ....
isaias1983 Αύγουστος 14, 2008 Author #7 Αύγουστος 14, 2008 Ρε παιδια καταρχιν εγω θελω παλι EVGA που εχει κ 10 χρονια εγγυηση κ την θεωρω καλυτερη απο τις αλλες...Τωρα οσο για το αν η 9800 ειναι καλυτερη ολοι εχω την εντυπωση οτι εχει πυρηνα ιδιο με της 8800 απλα λιγο μικρτερο..Απο επιδοσεις ειναι το ιδιο μου φαινεται..Φιλοι μου που εχουν παει προιοντα παλιοτερα απο οτι ξερω παντα επαιρναν πιστωτικο αν δεν υπηρχε το προιον στα λεφτα που το ειχαν αγορασει...
basilakis Αύγουστος 14, 2008 #8 Αύγουστος 14, 2008 [Τι σε χαλαει στην 9800gt ? Καλλιτερη απο 8800 gt και χωρις να δώσεις τπτ
jpavly Αύγουστος 14, 2008 #9 Αύγουστος 14, 2008 10 χρόνια εγγύηση Πλαίσιο ή κατασκευαστή; Αν είναι κατασκευαστή (που έτσι θυμάμαι για τις EVGA) γύρνα την στην EVGA..
isaias1983 Αύγουστος 14, 2008 Author #11 Αύγουστος 14, 2008 Κατασκευαστη ειναι η 10 χρονια εγγυηση..απλα ξερεις οτι μετα τα 3 χρονια εχεις αλλα 7 χρονια εγγυηση αν σου παθει κατι...
jpavly Αύγουστος 14, 2008 #12 Αύγουστος 14, 2008 Ζήτα τους τότε να την στείλουν στην EVGA και περίμενε να το τακτοποιήσει η αντιπροσωπεία.
isaias1983 Αύγουστος 14, 2008 Author #13 Αύγουστος 14, 2008 Θα δω τι θα κανω...Αυτο που θελω να πω εγω με το post μου παντως ειναι οτι αντι για τα 270 ευρω μου δινουν μια 9800gt που κανει 107 ευρω η 60 ευρω πιστωτικο...Αυτο λεω τι ειναι απαραδεκτο.Απο παλιοτερο RMA ειχα παρει πιστωτικο τα λεφτα που ειχα αγορασει το προιον κ εδωσα κ κατι παραπανω κ πηρα κατι καλυτερο...ΔΕΝ ζητησα τα λεφτα που ειχα δωσει στο χερι αλλα να δωσω μια διαφορα κ να παρω μια καλυτερη καρτα γραφικων...
dellman Αύγουστος 14, 2008 #14 Αύγουστος 14, 2008 Πρώτον σου δίνουν καλύτερη κάρταΔεύτερον ο νόμος ορίζει προιόν ίδιας χρηστικής αξίας (όχι χρηματικής)Τρίτον τα πιστωτικά ειπάμε είναι χάρη προς τους πελάτεςΤέταρτον Καλομάθαμε
johnny73 Αύγουστος 14, 2008 #15 Αύγουστος 14, 2008 δυστυχως φαινεται οτι υπαρχουν παντα καποιοι που το κανουν συστημα με τα rma και την πληρωνουν ολοι οι υπολοιποι. ε τωρα μαλλον ηρθε ο καιρος να την πληρωνουν ολοι!θα αγοραζεις κατι και θα ευχεσαι να σου χαλασει το πρωτο εξαμηνο! γιατι μετα θα τους πληρωνεις κιολας για να σου κανουν την αλλαγη. τι μ@#$%@ και κουραφεξαλα 2,3,5 χρονια εγγυησεις αφου δεν μετραει τιποτα τελικα!!! δηλαδη εαν χαλαγε του φιλου σε 1-1,5 χρονο ποσο λεφτα θα του εδιναν 30ευρω? και θα ελεγε και ευχαριστω? εμεις φταιμε που αλλαζουν καρτες καθε 3 μηνες? εχω την εντυπωση οτι ο αγοραστης πλεον σε αυτου του ειδους τις αγορες ειναι τελειως απροστατευτος!!!
johnny73 Αύγουστος 14, 2008 #16 Αύγουστος 14, 2008 Ζήτα τους τότε να την στείλουν στην EVGA και περίμενε να το τακτοποιήσει η αντιπροσωπεία.αυτο νομιζω ειναι η καλυτερη λυση!
Tsakonas Αύγουστος 14, 2008 #17 Αύγουστος 14, 2008 βρε παιδια πρεπει να το συνειδητοποιησουμε οτι στον χωρο της πληροφορικης οι τιμες εξευτελιζονται.δεν φταινε ουτε τα μαγαζια ουτε κι εμεις.Αφου δινουν ολοκληρη 9800 ειναι απολυτως καλυμμενοι ...Ας μου δειξει ενας εναν (1) λαμπιτη που θα κρατουσε την καρτα 10 χρονια και ειναι τοσο σημαντικη η εγγυηση...Η μηπως η EVGA θα ειναι τοσο χαζη και δεν θα εχει στους ορους της εγγυησης καμια ρητρα του στυλ "then current price"...?
johnny73 Αύγουστος 14, 2008 #18 Αύγουστος 14, 2008 βρε παιδια πρεπει να το συνειδητοποιησουμε οτι στον χωρο της πληροφορικης οι τιμες εξευτελιζονται δυστυχως
crio Αύγουστος 14, 2008 #19 Αύγουστος 14, 2008 Θα δω τι θα κανω...Αυτο που θελω να πω εγω με το post μου παντως ειναι οτι αντι για τα 270 ευρω μου δινουν μια 9800gt που κανει 107 ευρω η 60 ευρω πιστωτικο...Αυτο λεω τι ειναι απαραδεκτο.Απο παλιοτερο RMA ειχα παρει πιστωτικο τα λεφτα που ειχα αγορασει το προιον κ εδωσα κ κατι παραπανω κ πηρα κατι καλυτερο...ΔΕΝ ζητησα τα λεφτα που ειχα δωσει στο χερι αλλα να δωσω μια διαφορα κ να παρω μια καλυτερη καρτα γραφικων...Φίλε μου απο τη στιγμή που δεν την έχουν στο στοκ σου δίνουν την αμέσως επόμενη καλύτερη.Χαμένος δεν βγαίνεις.....Το μόνο σίγουρο.δυστυχως φαινεται οτι υπαρχουν παντα καποιοι που το κανουν συστημα με τα rma και την πληρωνουν ολοι οι υπολοιποι. ε τωρα μαλλον ηρθε ο καιρος να την πληρωνουν ολοι!θα αγοραζεις κατι και θα ευχεσαι να σου χαλασει το πρωτο εξαμηνο! γιατι μετα θα τους πληρωνεις κιολας για να σου κανουν την αλλαγη. τι μ@#$%@ και κουραφεξαλα 2,3,5 χρονια εγγυησεις αφου δεν μετραει τιποτα τελικα!!! δηλαδη εαν χαλαγε του φιλου σε 1-1,5 χρονο ποσο λεφτα θα του εδιναν 30ευρω? και θα ελεγε και ευχαριστω? εμεις φταιμε που αλλαζουν καρτες καθε 3 μηνες? εχω την εντυπωση οτι ο αγοραστης πλεον σε αυτου του ειδους τις αγορες ειναι τελειως απροστατευτος!!!Θα του έδιναν την αμέσως επόμενη καλύτερη διαθέσιμη στο στοκ.Απλό.Άμα ήτανε όπως τα λες όλοι μας λίγο πριν λήξει η εγγύηση θα τις καίγαμε να πάρουμε πάλι τις κάρτες των 400+€ μέσω RMA που θα έιχαμε πληρώσει μόνο μια φορά.
Rock_H Αύγουστος 14, 2008 #20 Αύγουστος 14, 2008 Θα δω τι θα κανω...Αυτο που θελω να πω εγω με το post μου παντως ειναι οτι αντι για τα 270 ευρω μου δινουν μια 9800gt που κανει 107 ευρω η 60 ευρω πιστωτικο...Αυτο λεω τι ειναι απαραδεκτο.Απο παλιοτερο RMA ειχα παρει πιστωτικο τα λεφτα που ειχα αγορασει το προιον κ εδωσα κ κατι παραπανω κ πηρα κατι καλυτερο...ΔΕΝ ζητησα τα λεφτα που ειχα δωσει στο χερι αλλα να δωσω μια διαφορα κ να παρω μια καλυτερη καρτα γραφικων... Τα προιόντα υπόκεινται και σε κάποια απαξίωση με την πάροδο του χρόνου... Αν ηταν ετσι θα πέρναμε μια φορα pc και μετά θα είχαμε για πάντα καινούριο...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.