venom7 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 13, 2008 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 13, 2008 Hi!Χρειάζομαι την βοήθεια σας από εσάς που μπορεί να ξέρεται κάτι παραπάνω από μένα...έχω την rampage formula και θα ήθελα να μοθ πείτε μια λύση για το πως μπορώ να βάλω ανεμιστεράκι (πως να το στερεώσω) πάνω στην κουμούτσα για nb ή καμιά άλλη λύση!!!Χρειάζομαι τα φώτα σας για μια ακόμη φορα!!!... Link to comment Share on other sites More sharing options...
theo_mich Αύγουστος 14, 2008 #2 Κοινοποίηση Αύγουστος 14, 2008 Μπορεις να στερεωσεις δυο 4αρια fans ή ενα 6αρι με tie-wraps.Εισαι στην ενοτητα water cooling ομως αρα θα προτεινα να βαλεις νερο στο ΝΒ(εγω εχω το ek-Smax) Link to comment Share on other sites More sharing options...
venom7 Αύγουστος 14, 2008 Author #3 Κοινοποίηση Αύγουστος 14, 2008 Μπορεις να στερεωσεις δυο 4αρια fans ή ενα 6αρι με tie-wraps.Εισαι στην ενοτητα water cooling ομως αρα θα προτεινα να βαλεις νερο στο ΝΒ(εγω εχω το ek-Smax)Δλδ να περάσω τα tie-wraps πίσω από τισ ψύκτρες?Σε ευχαριστώ πάντως!! Πέρασα και την ερώτησή μου στο air cooling. Link to comment Share on other sites More sharing options...
theo_mich Αύγουστος 14, 2008 #4 Κοινοποίηση Αύγουστος 14, 2008 αφου εκανες αλλο θεμα ας το κλεισει καποιος mod αυτο.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.