Jump to content

Φθηνές SPVA

Mvp

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Έχοντας αποφασίσει να αφήσω την 17άρα CRT μου για μια 24'' κατέληξα ότι για τη χρήση που θέλω (ταινίες από τον καναπέ, το κρεβάτι ή και με παρέα) οι γωνίες θέασης είναι το πιο σημαντικό. Άρα πάμε σε PVA panel. Παίζω και παιχνίδια αλλά το ghosting δε με ενοχλεί (στο 16ms laptop μου δε βλέπω καμιά διαφορά από τη CRT! Ή τυφλός είμαι ή απλά δε το ψυρίζω και τόσο) αλλά το tearing όπου το έχω δει είναι ενοχλητικό.

Οι πιο φτηνές PVA που βρήκα είναι οι Hyundai W241D και η NEC LCD2470WNX.

1)Για τη hyundai διάβασα καλά πράματα (φοράει το panel της Dell 2408) αλλά το όνομα της με τρομάζει σχετικά με την εγγυηση και το service στην ελλάδα.

2)Για τη NEC διάβασα πολύ καλά πράματα, άλλωστε είναι "επαγγελματικό" μοντέλο και η τιμή που την έχω βρει είναι μάλλον προσφορά. Αλλά είναι η πιο βαθιά LCD που υπάρχει στα 27cm μαζί με την βάση. Υπάρχει βέβαια η δυνατότητα για Wall mount οπότε αυτό μάλλον θα λύσει το πρόβλημα.

Και τις δυο οθόνες τις βρήκα περίπου στα 450 ευρώ από Ευρώπη μαζί με τα μεταφορικά. Πολύ θα ήθελα να πάρω την Dell 2408 ή την Benq FP241W αλλά είναι τουλάχιστον 100 ευρώ ακριβότερες και δεν διαθέτω τα λεφτά.

Τι προτείνετε; Έχετε δει κάποια από τις δύο; Είναι πραγματικά τοοοοοοόσο βαθιά η NEC; Και φυσικά έχετε να προτείνετε κάτι άλλο σε αυτή την τιμή;

Χωρίς να τις έχω δεί μου προκαλούν κάτι.

Για μένα το σωστό θα ήταν να περιμένεις να μαζέψεις τα λεφτά για την Dell.

Είχα χρόνια να δώ οθόνη της Hyundai, παλαιότερα κυκλοφορούσαν συχνά, αλλά CRT.

Δές μήπως σε βοηθήσει:

http://www.thelab.gr/showthread.php?t=53632

• 3 weeks later...

Sorry που ανασταινω το topic. Ξερει καποιος απο πρωτο χερι κατι για την συγκεκριμενη οθονη? NEC MultiSync EA221WM ειναι 22" με S PVA panel. Με τιμη στα 400ευρω ειναι ελκυστικη.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.