Jump to content

PC Συναρμολογούμενο ή iMAC

morius

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Σκεφτόμουν ότι καποια στιγμή πρέπει να πάρω νέο desktop αλλά είμαι σε δίλλημα!!

Δεν ξέρω τι να πάρω!! Να πάρω ένα PC συναρμολογούμενο όπως έκανα μέχρι τώρα, ή να πάρω κάτι τέτοιο

Πείτε μου τι γνώμη σας γι'αυτο.

Εγώ το προτιμώ γιατί είναι όλα μαζί, από χαρακτιριστικά είναι πολύ καλό, και εκτός αυτού το συναρμολογούμενο μαζι με 24αρα οθόνη πάει κάπου έκει. Πείτε μου!!!

Το hardware είναι ίδιο, δεν έχει διαφορά. Άμα δεν θέλεις "συναρμολογούμενο" πάρε κάτι σε Dell πχ ή HP (θα πρότεινα Dell).

Με iMac που συγκρίνεις υπάρχει και η τρανή διαφορά του λειτουργικού..

Επίσης, δεν είπες τις ανάγκες σου, πχ αν παίζεις παιχνίδια ξέχνα τα Mac.

ωχ ρε morius το ιδιο διλλημα εχουμε. κοιτα θα σου πω σε αυτο που κατεληξα εγω και κρινε αναλογα. ειδα πως παιζω λιγα παιχνιδια αρα θελω καλυτερη ποιοτητα σε νετ και ταινιες. αυτο οντως θα μου το δωσει ενα imac παροτι κοστιζει 30% παραπανω απο οσο επρεπε.

αν ομως παιζεις παιχνιδια τοτε με τα ιδια λεφτα χτιζεις ενα αρκετα καλυτερο μηχανημα για desktop.

εν τελη εγω θα περιμενω τα imac που κανουν τωρα 2300 να πανε στα 1600. αν δεις χαρακτηριστικα υποστηριζουν και vista ανετα. ενω το τωρινο 1600 με 2 γιγα μονο κτλ θα εχει προβληματα

ωχ ρε morius το ιδιο διλλημα εχουμε. κοιτα θα σου πω σε αυτο που κατεληξα εγω και κρινε αναλογα. ειδα πως παιζω λιγα παιχνιδια αρα θελω καλυτερη ποιοτητα σε νετ και ταινιες. αυτο οντως θα μου το δωσει ενα imac παροτι κοστιζει 30% παραπανω απο οσο επρεπε.

αν ομως παιζεις παιχνιδια τοτε με τα ιδια λεφτα χτιζεις ενα αρκετα καλυτερο μηχανημα για desktop.

εν τελη εγω θα περιμενω τα imac που κανουν τωρα 2300 να πανε στα 1600. αν δεις χαρακτηριστικα υποστηριζουν και vista ανετα. ενω το τωρινο 1600 με 2 γιγα μονο κτλ θα εχει προβληματα

Τα έχω δει Morfeas αν και δεν το σκέφτομαι για τώρα, το thread το άνοιξα για να δω τι άποψη επικρατεί για τα iMac.

ΤΟυ χρόνου τέτοιο καιρό 8α πάρω αν πάρω.

Όσο για τις απαιτήσεις μου...μονο COD4 και NFS παίζω τπτ παραπάνω...απαιτήσεις σε γραφικά δεν χρειαζομαι.

Χρειάζομαι όλα τα άλλα εκτός από γραφικα +++++++++ να μην μου πιάνει πολύ χόρο!!!!! Γι'αυτό και ψήνομαι για iMac

Όσο για το λογισμικό φίλε jpavly εντάξει του κάνεις ένα format και βάζεις xp. Μπαίνουν άνετα, τα έβαλα στιν κοπέλα μου έχει το MacBook ε λογικά θα υπάρχουν drivers και για iMac.

Δεν ξέρω όμως κατά πόσο είναι αξιόπιστα:wassat:

Τεστ μας κάνεις? Πουλιέται αν σε ενδιαφέρει αυτό.

Βλέπουν ωραίο design (είναι απίθανο το foustiko) και τα σκάνε.

Αλλά μετά κάνουν την ίδια δουλειά που θα έκαναν με μεταχειρισμένο PC 5ετίας με Ubuntu.

Θα έδινες 1600€ για PC που έχει μεταξύ άλλων:

2GB DDR2

320 GB SATA 7200rpm

ATi Radeon HD2600 PRO 256MB

Sorry αδερφέ αλλά είναι σαν να συγκρίνεις Samsonite με Longchamp..

προτεινω ανεπιφυλακτα desktop...

1.λογισμικο

2.ποιοτητα/τιμη

3.αναβαθμιση (hardware)

Τα design/ποιότητα και το λογισμικό είναι πολύ καλά.

Τα (-) είναι ότι δεν μπορείς να το κάνεις αναβάθμιση (άντε καμιά ram και κανένα σκληρό) και η υποστήριξη στην Ελλάδα.

imac φίλε

τα pc χάνουν αξία πολύ πιο γρήγορα

Ναι, ενώ τα imac είναι επένδυση!!! :confused: Δεν ξέρω πως το εννοείς, αλλά εγώ που δεν θα έπαιρνα υπολογιστή για να τον πουλήσω σε 1 χρόνο (για να με ενδιαφέρει η μεταπωλητική του αξία!!) θα έπαιρνα συναρμολογούμενο που με ίδια λεφτά παίρνεις ανώτερο μηχάνημα... Αν τουλάχιστον είχε υποστήριξη το mac, τότε ίσως να άξιζε πιο πολύ τα λεφτά του...

φιλε morius έχεις σκεφτεί μια τέτοια λύση ?με λίγο ψάξιμο τα έχεις όλα εύκολη αναβάθμιση, επιδόσεις, καλή τιμή και το λειτουργικό τις apple(γνώμη μου, ο μονος λόγος να αγοράσεις mac).

Ένα επιχείρημα ακόμα:

webcam.jpg

Πέρα από το Webcam, υποστήριξη; Στην Ελλάδα είναι άθλια.

• 2 weeks later...
Ένα επιχείρημα ακόμα:

webcam.jpg

Πέρα από το Webcam, υποστήριξη; Στην Ελλάδα είναι άθλια.

αυτο ειναι η πραγματικη αληθεια

τωρα εαν θες για εξιδικευμενες εργασιες θα σου προτεινα mac γιατι δεν κολανε ποτε μα ποτε

Εδω και ενα χρονο περιπου εχω το Macbook Pro και μπορω να πω πως εχω ερωτευτει το Mac λειτουργικο. Για παιχνιδια εχω βαλει και τα windows μεσα και μπορω και μπαινω οποτε χρειαστει. Απο κει και περα καπου ακουσα πως γινεται να βαλεις mac osx σε κανονικο desktop κουτι. Προσωπικα οταν επιστεψω Ελλαδα θα παω για mac pro... http://www.apple.com/macpro/ ! Δεν επιστρεφω σε windows ποτε!!

Apple:worship:

Sorry αδερφέ αλλά είναι σαν να συγκρίνεις Samsonite με Longchamp..

Ποιο είναι το samsonite και ποιο το longchamp? :p

Όσο για το θέμα αυτό καθ'αυτό, η άποψή μου είναι η εξής: για κυρίως pc παίρνεις non-apple, και αν θες laptop τότε τσιμπάς ένα apple macbook :)

Αν σχεδιάσει κανείς σωστά το hardware του, π.χ.:

Gigabyte GA-EP35-DS4, Gigabyte GA-EP35-DS3P, Asus P5E (MB)

NVidia 8800x (GFX)

Linksys WMP300N Rev.2 (Wireless N)

Μπορεί να τρέξει το Leopard με τον vanilla kernel (συμβατότητα + σταθερότητα) και να έχει καλύτερες επιδόσεις σε σχέση με ένα Original Mac αντίστοιχου κόστους.

http://www.osx86project.org/

Για look Mac Pro ? Πάμε σε Lian-Li Case.

Για look iMac/Macbook ? Πάμε σε Akasa Zen Case.

Tα υπόλοιπα ανάλογα με το πορτοφόλι και τις ανάγκες του καθενός.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.