Jump to content

μηχανουργειο/σιδερας στη θεσσαλονικη

oxide

Recommended Posts

καλημερες,

ψαχνω ενα μηχανουργειο ή σιδερα στην θεσσαλονικη για να μου κοψει 2 πλακες 3mm περιπου 20χ40cm

(μαυρου χρωματος,κατα προτιμηση αλουμινιο)

επειδη δεν μπορω να βρω τπτ παρα μονο απροθυμους να βοηθησουν και τους δικαιολογω λογω οτι ειναι οντως μικρη δουλεια μηπως ξερετε κανεναν?

ευχαριστω μορτες.:smoke:

• 4 years later...

Πριν πολύ καιρό έιναι η αλήθεια, πήγαινα στην Κωλέττη -κάθετος Μοναστηρίου-, όπου είχε πολλά μαγαζιά που πουλάγανε χαλκό, αλουμίνιο κλπ. σε διάφορα σχήματα, πάχη κλπ. Σου κόβαν ό,τι ήθελες.

Εχω την υποψία ότι πολλά απ' αυτά τα μαγαζιά έκλεισαν ή μεταφέρθηκαν, αλλά αν είσαι εκεί κοντά, αξίζει τον κόπο να ρίξεις μια ματιά.

Πριν πολύ καιρό έιναι η αλήθεια, πήγαινα στην Κωλέττη -κάθετος Μοναστηρίου-, όπου είχε πολλά μαγαζιά που πουλάγανε χαλκό, αλουμίνιο κλπ. σε διάφορα σχήματα, πάχη κλπ. Σου κόβαν ό,τι ήθελες.

Εχω την υποψία ότι πολλά απ' αυτά τα μαγαζιά έκλεισαν ή μεταφέρθηκαν, αλλά αν είσαι εκεί κοντά, αξίζει τον κόπο να ρίξεις μια ματιά.

To ποστ ειναι του 2008

Θελω να πιστευω πως μεσα σε αυτα τα σχεδον 5 χρονια κατι θα βρηκε για να κανει τη δουλεια του :p

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.