Jump to content

Ati 4870x2....

Jerry007

Recommended Posts

Ξέθαμα mode on...

Να μην ανοίγω καινούριο νήμα είπα να ποστάρω εδώ.

Είμαι φανατικός COD 4 player. Αυτή την στιγμή παίζω με μια 3870Χ2 + 3870 σε crossfireX και εναν 8500@4.1 στα 250fps(custom settings,όλα στο Low,χωρίς sun,decals κτλ) και ανάλυση 1680.

Αν έχει κάποιος την 4870Χ2 και το COD4 παρακαλώ αν μπορεί να δοκιμάσει ναι παίξει στην ίδια ανάλυση με όλα Low να μου πει αν τερματίζει το cod(333 fps).

Μου την δίνει ένας φίλος σε εξευτελιστική τιμή αλλά δεν ξέρω αν μου κάνει τελικά

• Replies 165
  • Created
  • Last Reply

Και στα foul τα κολλάει στα 333 :dirol: , εδώ εγώ με 4850 cf σε 1920Χ1200 τα κολλάω τα 333 (εκτός καπνού) με όλα τα custom settings που αναφέρεις παραπάνω :yes4:

cod4settingsxj3.th.jpg

cod4settingsxj3.th.jpg

Υ.Γ. τη τα θες τα 333 ? στο multi player το PB σε kickάρει για 333.

χμμ..μακάρι να είχα το game να το δοκίμαζα και να σου έλεγα fps..:hm:

αμα στην δίνει σε εξευτελιστική τιμή τότε θα σου πρότεινα να την τσιμπίσεις:D και δίνεις τις δικές σου σε επίσης εξευτελιστική τιμή:T:

Και στα foul τα κολλάει στα 333 :dirol: , εδώ εγώ με 4850 cf σε 1920Χ1200 τα κολλάω τα 333 (εκτός καπνού) με όλα τα custom settings που αναφέρεις παραπάνω :yes4:

cod4settingsxj3.th.jpg

cod4settingsxj3.th.jpg

Υ.Γ. τη τα θες τα 333 ? στο multi player το PB σε kickάρει για 333.

Είσαι τιτανοτεράστιος...

που καλέ σε kickarei?? δεν μου έχει τύχει ποτε(θα δοκιμάσω πάντως με 333 αν και δεν τα χω σταθερά)...ευχαριστώ πολύ για τον κόπο σου

Hondo έτσι θα γινει ακριβώς

Για οσους ενδιαφερονται(και επειδη καπου στο forum ψαχνανε aftermarket ψηκτρα αλλα δεν θυμαμαι που ακριβως...)μολις κυκλοφορησε αυτη http://www.techpowerup.com/85578/Arctic_Cooling_Announces_the_Accelero_Xtreme_4870X2.html.

Απο μια πρωτη ματια κανει καλη δουλεια...

Λεει τελος μαρτιου θα ειναι διαθεσιμη αλλα την κωβω 68 ΕΥΡΩ και οχι $!!!!(ως συνηθως βεβαια...:angry:)

• 2 months later...

παιδες καλησπερα εχ8ες το απογευμα μετα απο ενα ατιχιματακι που ειχα με τις 2χ4850 μου τις πηγα στο πλαισιο και τις αντικατεστησα δινοντας και 120 ευρο και πηρα μια 4870χ2...λοιπον εχω τρε3ει μονο 3dmark 06 μεχρι στιγμης και εβγαλα περιπου 18600...πως σας ακουγετε το score?ειμαι με ενα q9300 στα 3.4ghz και η καρτα ακλοκαριστη ακομα.....μου φαινεται καπως μικρο τ score αφου με τις 2 4850 εβγαζα περιπου στα 18100...

Ναι άλλα τις 4850 τις είχες o/c ;) ,κάτσε να ανεβάσεις και την 4870χ2 και τότε κάτι θα πάρεις παραπάνω .

edit: εγώ παρεμπιπτόντως βγάζω 20700 με τον Ε8600 στα @4400 και την VGA μαμά ρολόγια , είμαι κατά του o/c στις VGA :)

Με το συστημα της υπογραφης μου.Ακλοκαριστες οι καρτες!!!!

καλά ο Q σπέρνει :upside:

Τον ανεμιστήρα τον έχω στο auto , δεν είναι όπως οι 4850 που είχα και έπρεπε να τις έχω με profile για να ανεβάζω τις στροφές τους .

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.