Venisk Αύγουστος 26, 2008 #61 Κοινοποίηση Αύγουστος 26, 2008 Καλά έλεγα να πάρω GTX280. Θα ήμουν λίγο πιο αργός, αλλά σίγουρος!Έλεγες?..πόσες φορές σου είπα ότι η ati δεν είναι nvdia?..τώρα περίμενε το θαύμα..να φτιάξει η ati καλούς οδηγούς..έλεος, τι άλλο θα ακούσουμε..Μακάρι να φτιάξουν..αλλά δεν το πολύ πιστεύω.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gbak Αύγουστος 26, 2008 #62 Κοινοποίηση Αύγουστος 26, 2008 που να σουν και με δυο τζι εξ 2 καρφωμενες πανω σε μια στραικερ 2....και φρειμς λιγοτερα απο μονης...εχει κανει και η nv τα δικα της...γενικα η τετραπυρηνη φαση δεν μου εχει πει τιποτα μεχρι στιγμης...πιστευω απο εναν πυρηνα μεχρι 2x εισαι καλυμενος..και πιο σιγουρος.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
junior-21- Αύγουστος 26, 2008 #63 Κοινοποίηση Αύγουστος 26, 2008 Καλά τα λες Γιώργη... κι εγώ απορώ, ποιος ο λόγος να πάρεις 2 τέτοιες από την στιγμή που και μια είναι μια χαρά για τα πιό πολλά παιχνίδια? Μπας και δεις 100fps στο Crysis? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Venisk Αύγουστος 26, 2008 #64 Κοινοποίηση Αύγουστος 26, 2008 Μπας και δεις 100fps στο Crysis?Μα ακόμα κ 100fps να σου έδινε στο crysis..πού ούτε οι καινούριοι φούρνοι τις ati τα δίνουν..τι να τα έκανες?να έδινες κ στο γείτονα?Το crysis δεν είναι το παιχνίδι που λέει..αλλά τα γραφικά του..θα έπρεπε να έβγαινε καλύτερα τον φετινό Νοέμβρη, κ όχι 1 χρόνο πριν βγει μια κάρτα, μάλλον 2 ή 3 πιο σωστά (gtx280) για να παίξει..που να σουν και με δυο τζι εξ 2 καρφωμενες πανω σε μια στραικερ 2Την τζι εξ 2 και την στραικερ 2 τα έχω..Είχα μια τρελή επιθυμία να πάρω και δεύτερη κάρτα...όμως μετά την αγορά-απογοήτευση ενώ παιδιού από την απόδοση..λόγω φυσικά κακών οδηγών..απλά το ξέχασα..πιστευω απο εναν πυρηνα μεχρι 2x εισαι καλυμενος..και πιο σιγουρος..Ακριβώς..το quad έχει ακόμα πολύ δρόμο..ευτυχώς για μας που είμαστε κάτοχοι sli (σε μια κάρτα)..καινούρια παιχνίδια όπως το grid..τα παίζω με 60-80 fps..1920 χ 1200..καλά να είναι τα physx και η nvidia.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
space_cowboy Αύγουστος 26, 2008 #65 Κοινοποίηση Αύγουστος 26, 2008 σαφος αυτο ακριβος ... νανε καλα ι nvidia ! :lock: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sektor Αύγουστος 26, 2008 #66 Κοινοποίηση Αύγουστος 26, 2008 Όσον αφορά το Crysis, δεν είναι το πρόβλημα ότι είναι κακογραμενο όπως λένε, απλά παίζει κομπίνα. Το ότι δεν παίζει το παινχίδι είναι επειδή δεν θέλουν να παίζει.Από 8800GTX πήγα σε 4870x2 Crossfire-X. Αν έβγαζα στο παιχνίδι 20Frames με την 8800GTX, με απλή λογική και απλά μαθηματικά, με τις κάρτες που έχω τώρα θα έπρεπε να βγάζω τουλάχιστον 40Frames για να μη πω τριψίφιο νούμερο.Μήπως κάτι παίζει εδώ? Θέλω να πω ότι και Drivers να βγουν θα πρέπει να το παιχνίδι να πιάνει τρελά νούμερα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
FilipposBpf Αύγουστος 27, 2008 #67 Κοινοποίηση Αύγουστος 27, 2008 Παιδιά είμαι και εγώ ένας από τους τυχερούς που αγόρασαν την Sapphire 4870X2 2GB, δεν θα μακρυγορήσω με τις εντυπώσεις που μου άφησε η καρτούλα (το γομάρι δλδ!!!!). Η κάρτα είναι απίστευτη... κοινώς παίζω ευχάριστα όσα games έχω δοκιμάσει χωρίς να κολλήσει στιγμή το pc (Crysis, Race Driver Grid, Conan Heborian Adventures). H κάρτα κάνει πράγματι θόρυβο αλλά όχι τόσο πολύ όσο περιμένα... αλλά σίγουρα μπορώ να φτιάξω φαγητό πάνω της (πολυυυυ θερμοκρασία). Απλά όσοι το σκέφτεστε να την αγοράσετε κάντε το. Υπόψιν ότι είχα το Fortron Epsilon 700Watt και δεν έκανε καν boot το PC!!!! αναγκάστικα και έβαλα το Corsair 1000Watt. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MV040 Αύγουστος 27, 2008 #68 Κοινοποίηση Αύγουστος 27, 2008 πως γίνεται αυτό; άλλοι λένε ακόμα και με 600watt τροφοδοτικό ότι είσαι οκ... η sapphire δίνει σαν minimum requirements 650αρι PSU. αρχίζω να αναθεωρώ για την κάρτα, αν πρέπει κάποιος να ρίξει τουλάχιστον άλλα €150 σε τροφοδοτικό για να παίξει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
FilipposBpf Αύγουστος 28, 2008 #69 Κοινοποίηση Αύγουστος 28, 2008 πως γίνεται αυτό; άλλοι λένε ακόμα και με 600watt τροφοδοτικό ότι είσαι οκ... η sapphire δίνει σαν minimum requirements 650αρι PSU. αρχίζω να αναθεωρώ για την κάρτα, αν πρέπει κάποιος να ρίξει τουλάχιστον άλλα €150 σε τροφοδοτικό για να παίξει.Φίλε μου ειλικρινά δεν ξέρω. Μπορεί να έτυχα στην περίπτωση. Έχω ακούσει και εγώ από γνωστό μου στην δουλειά που πήρε την ίδια και την δούλεψε με 600αράκι. Η αλήθεια είναι πως το Pcάκι μου το έχω λίγο υπερφορτωμένο με διάφορες συσκευές... περιφερειακά, 4 σκληρούς κλπ. Η καρτούλα πράγματι κάνει δουλειά αλλά για 600Watt που λένε θα εννοούν σίγουρα με πολύ απλά στημένο μηχάνημα. Ίσως αν έπαιρνα κάποιο 700αράκι ή και 600αράκι ακόμα καλύτερης ποιότητας από αυτό που έχω να δούλευε. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MV040 Αύγουστος 28, 2008 #70 Κοινοποίηση Αύγουστος 28, 2008 δεν σε αμφισβητώ σε καμία περίπτωση αλλά η περίπτωση που αναφέρεις με βάζει σε σκέψεις κατα πόσο αξίζει να πάω στη λύση της 4870Χ2. Link to comment Share on other sites More sharing options...
FilipposBpf Αύγουστος 28, 2008 #71 Κοινοποίηση Αύγουστος 28, 2008 Φίλε μου ψάξτο όσο θέλεις, εξάλλου δεν είναι και λίγα τα λεφτά που δίνουμε για τέτοιες κάρτες. Εννοείτε πως δεν πρέπει να βιαζόμαστε σε τέτοιες αγορές και να τρέχουμε να την αγοράζουμε με τις πρώτες εντυπώσεις που θα αναφερθούν. Εγώ είμαι ευχαριστημένος από την αγορά αν και δεν έχω δοκιμάσει την 280. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bonito Αύγουστος 28, 2008 #72 Κοινοποίηση Αύγουστος 28, 2008 απο 600 σε 600 μπορει να υπαρχουν μεγαλες διαφορες αναλογα με το μοντελο!Επισης μπορει εσυ να το ειχες φουλ φορτωμενο με σκληρους +++ ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
pavou Αύγουστος 28, 2008 #73 Κοινοποίηση Αύγουστος 28, 2008 ναι όντος απο 600 σε 600 παίζει τεράστια διαφορά στο ποιό είναι τελικά όντος 600 και όχι 450 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sektor Αύγουστος 28, 2008 #74 Κοινοποίηση Αύγουστος 28, 2008 Καλά τα λες Γιώργη... κι εγώ απορώ, ποιος ο λόγος να πάρεις 2 τέτοιες από την στιγμή που και μια είναι μια χαρά για τα πιό πολλά παιχνίδια? Μπας και δεις 100fps στο Crysis? Δεν αγοράζουμε κάτι πολλές φορές επειδή μας εξυπηρετεί, το αγοράζουμε από χόμπι. Ούτε Overclock πρέπει να κάνουμε με αυτή τη λογική, αφού δεν μας χρειάζεται. Που βλέπουμε διαφορά όταν κάνουμε Overclock στο CPU? Στα παιχνίδια καμία, σε Internet καμία, σε μουσική καμία. Μία μικρή διαφορά υπάρχει στη Συμπίεση Video. Με λίγα λόγια θέλω να πω ότι κάνουμε πράματα απλά για να ευχαριστήσουμε εμάς. :flower: Φιλικά ναι όντος απο 600 σε 600 παίζει τεράστια διαφορά στο ποιό είναι τελικά όντος 600 και όχι 450 Παίζει ρόλο πόσα Ampere βγάζει η γραμμή που συνδέεις τη κάρτα γραφικών. HDD: 20W to 35W ( 35W τρώνε οι 10.000RPM ) Optical Drive: 15W to 25W. Όλα τα παραπάνω είναι σε Full Load, οπότε, δεν έχει να λέει κάτι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pavou Αύγουστος 28, 2008 #75 Κοινοποίηση Αύγουστος 28, 2008 Τα αμπέρ που μπορεί να δώσει μια 12άρα γραμμή είναι συνάρτηση των Wat , για αυτό πρέπει να βλέπει κάποιος τη δίνει το PSU στην 12άρα , όσο για το over clock στο cpu χρειάζεται πάρα πολύ στα games , γιατί αν ήταν όλοι θα μέναμε στο Athlon 64 4200x2 , φυσικά και παίζει τεράστιο ρόλο η Vga(s) όταν δεν έχεις botle neck απο CPU . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sektor Αύγουστος 28, 2008 #76 Κοινοποίηση Αύγουστος 28, 2008 Όπως βλέπουμε και εδώ κανένα ρόλο δεν παίζει ο CPU στα παιχνίδια όταν έχουμε φίλτρα ενεργοποιημένα και παίζωντας σε αναλύσεις όπου δεν είμαστε CPU Limited, δηλαδή άνω των 1280x1024. Όσον για το CPU που είπες, δεν θα έχει πολλές διαφορές όπως βλέπουμε εδώ. * 0x Anti Aliasing * 16x anisotropic filtering Link to comment Share on other sites More sharing options...
Reselie Αύγουστος 28, 2008 #77 Κοινοποίηση Αύγουστος 28, 2008 δεν νομιζω να εχεις προβλημα...580watt here με τον 6750 στα 3,6 ,2 hd3870 cf,υδροψυξη και 3 σκληρους...ουτε καν χλιαρο δεν ειναι το psu Link to comment Share on other sites More sharing options...
MV040 Αύγουστος 28, 2008 #78 Κοινοποίηση Αύγουστος 28, 2008 ρε παίδες έχω μαύρα μεσάνυχτα απο τροφοδοτικά ρευματα και τάσεις... το τροφοδοτικό μου είναι το κάτωθι: http://www.tweaknews.net/reviews/thermaltake_purepower_rx_600watt_power_supply/index2.phpνα την πάρω την 4870Χ2 ή θα θέλω και τροφοδοτικό οποτε και να σκεφτώ κάτι άλλο; Για να βοηθήσω εκτός από το oc του Ε6750 σε 3,2-3,6 ανάλογα την εποχή δεν παίζει τίποτα άλλο τρελό on board. 2 σκληροί 2 dvd rw και 3 ανεμιστήρια... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Reselie Αύγουστος 28, 2008 #79 Κοινοποίηση Αύγουστος 28, 2008 δεν νομιζω να εχεις προβλημα...580watt here με τον 6750 στα 3,6 ,2 hd3870 cf,υδροψυξη και 3 σκληρους...ουτε καν χλιαρο δεν ειναι το psu καλα εγω εμεινα στην πρωτη σελιδα....α καλαααα..συνγχωρηστε με! Link to comment Share on other sites More sharing options...
MV040 Αύγουστος 29, 2008 #80 Κοινοποίηση Αύγουστος 29, 2008 Kανείς δεν είναι πρόθυμος να ρίξει μια ματιά, μπας και βοηθηθώ λίγο; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.