Jump to content

Company of Heroes ΑΠΟΡΙΑ

BeetleJuice

Recommended Posts

παιδια μερα!

ειχε δωρο η καρτα μου μεσα αυτο το παιχνιδι , επαιξα και με τις 2 μεριες κ το τελειωσα και εχει την αποβαση στην νορμανδια η οποια ειναι κλειδωμενη

βαζω το S/N και μου λεει οτι με αυτο το S/N (που ειχε το cd απο πισω) εχω ηδη ενεργοποιησει τον λογαριασμό μου .

τι ειναι αυτο ρα?

ειναι σαν να λεμε αλλο παιχνιδι που το αγοραζεις εξτρα ή εγω γερασα και χαζεψα?

επισης μιας κ μου αρεσε αυτο το game ηθελα να ρωτησω αν εχετε δει καπου κανα οδηγο ετσι για να μαθεις κανα κολπακι ξερω γω γιατι ελεγα μπας και παιξω και online

το tutorial ας πουμε που εχει ειναι τραγικο , σου μαθαίνει τα απολυτως βασικά ενω υπαρχουν απειρα θεματα που θα μπορουσαν να βγαλουν ενα tutorial

γενικα εψαξα , ολο κατι patch και mod βρισκω και δεν ξερω καν αν αυτα τελικα χαλανε το παιχνιδι καθότι αλλαζουν πολλα πραγματα απο τόν οπλισμό και μετα μπορει στο ονλαιν να υπαρχει θέμα

εγω κανω practice μεσω skirmish αλλα οκ δεν νομίζω οτι με βοηθάει και πολύ

αμα ειναι κανενας φανατικός του παιχνιδιού ας ριξει κανα πμ ή κανα msn μπας και παίξουμε κανα ονλαιν ξερω γω

Λοιπόν εσύ πήρες δώρο το COH: Opposing Fronts δηλαδή το expansion που είναι και standalone.

Δηλαδή η αποστολή με την Νορμανδία βρίσκεται μέσα στο game καθώς και οι γερμανοί/αμερικάνοι για skirmish, αλλά πρέπει να βάλεις το cd-key του original για να ξεκλειδωθούν.

Χρειάζεται αναγκαστικά για περισσότερη ποικιλία και στο online.

Οπότε οι νόμιμες λύσεις είναι να αγοράσεις και το original game ή μήπως σου έχουν δώσει και το serial από το πρώτο αλλά δεν το έχεις προσέξει.

Για οποιαδήποτε πληροφορία/tips/replays/guides etc μην κοιτάς αλλού: http://www.gamereplays.org/companyofheroes/

Ειδικά άρχισε να βλέπεις videocasts. (video replay + commentary)

Από τότε που βγήκε το πρώτο COH διαβάζω το site. Θησαυρός για το game.

Λοιπόν εσύ πήρες δώρο το COH: Opposing Fronts δηλαδή το expansion που είναι και standalone.

Δηλαδή η αποστολή με την Νορμανδία βρίσκεται μέσα στο game καθώς και οι γερμανοί/αμερικάνοι για skirmish, αλλά πρέπει να βάλεις το cd-key του original για να ξεκλειδωθούν.

Χρειάζεται αναγκαστικά για περισσότερη ποικιλία και στο online.

Οπότε οι νόμιμες λύσεις είναι να αγοράσεις και το original game ή μήπως σου έχουν δώσει και το serial από το πρώτο αλλά δεν το έχεις προσέξει.

Για οποιαδήποτε πληροφορία/tips/replays/guides etc μην κοιτάς αλλού: http://www.gamereplays.org/companyofheroes/

Ειδικά άρχισε να βλέπεις videocasts. (video replay + commentary)

Από τότε που βγήκε το πρώτο COH διαβάζω το site. Θησαυρός για το game.

ε κορμια εμενα μουχανε δωκει δωρακι ενα game ειπα να το παιξω και μαρεσε

τωρα οκ για δε λενε οτι "φιλε ειναι μισαδι το game" , αν θες αγορασε το ταδε ξερω γω

ενα κωδικο εχει απο πισω το cd παντως αρα ειναι αυτο που λες , το expansion με τον κωδικο του

χανω πολλα που δεν εχω το κανονικο?

λειπουν εξαρτηματα οπλα τανκς?

παιζει να το αγορασω μαρεσε πολυ

ευχαριστω για την βοηθεια κορμαρες

εγω θα σου προτεινα να το αγορασεις. Αξίζει και με το παραπάνω. θα μπορεις να παίζεις multi με americans british , wermacht panzer elite. εγω το είχα βρει σε προσφορά και πρέπει να υπάρχει ακομα σε καταστήματα 50 ευρώ και το COH και το COH opposing fronts. Αφου σου αρέσει χτύπα το και θα με θυμηθεις:toomuchne

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.