crio Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 11, 2008 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 11, 2008 Σε lapotp φίλου πάει να συνδεθεί στο νετ και βγάζει πάντα ερορ 403 στον ΙΕ7.acces denied due to acces control.Η κάτι τέτοιο.έπαιξα με ρυθμίσεις του ΙΕ7 και του windows firewall.Τι παίζει??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
TifoziF1 Αύγουστος 11, 2008 #2 Κοινοποίηση Αύγουστος 11, 2008 Vista έτσι ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
perp Αύγουστος 11, 2008 #3 Κοινοποίηση Αύγουστος 11, 2008 Αν υπάρχει πρόγραμμα Firewall, απενεργοποίησε το... μετά κοίτα την σύνδεση αν λειτουργεί σωστά (MSN μπαίνει? emails δέχεται/στέλνει?)... περισσότερο για πρόβλημα συνδεσης το κόβω.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
crio Αύγουστος 11, 2008 Author #4 Κοινοποίηση Αύγουστος 11, 2008 Δηλαδή?Άλλο Laptop με vista έμπαινε τάπα.Είναι τσάμπα ασύμαρτο Link to comment Share on other sites More sharing options...
ChSin7 Αύγουστος 12, 2008 #5 Κοινοποίηση Αύγουστος 12, 2008 Μάλλον πρέπει να επικοινωνίσεις με τον administrator του συστήματος Σοβαρά τώρα περιμένεις απάντηση σε ερώτημα "Έχω πρόβλημα, δεν μπορώ να κλέψω το internet του διπλανού ? " Link to comment Share on other sites More sharing options...
crio Αύγουστος 12, 2008 Author #6 Κοινοποίηση Αύγουστος 12, 2008 Σοβαρά τώρα περιμένεις απάντηση σε ερώτημα "Έχω πρόβλημα, δεν μπορώ να κλέψω το internet του διπλανού ? "Σοβαρά τώρα σου είπε κανείς ότι θέλω να κλεψω το internet του διπλανού?Να συνδεθώ στο δικό μου δίκτυο θέλω...Και δεν μπορώ.Ρωτάμε πριν πούμε κάτι....Μπορει άλλος να προσβληθεί....(no prob απο εμένα) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.